Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen diner € 82,50


.

Bij Restaurant de Pastorale** in Antwerpen is je avond altijd geslaagd. Schitterende gerechten, smaakbommetjes als hapjes en begeleidende wijnen die alles mooi ondersteunen. Opgediend als ware kunstwerkjes. Kom nu genieten van het waanzinnige 5-gangen diner.

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Fenomenaal 4-gangen lunch € 67,50


  .

  Bij Restaurant de Pastorale** in Antwerpen is je dag altijd geslaagd. Schitterende gerechten, smaakbommetjes als hapjes en begeleidende wijnen die alles mooi ondersteunen. Opgediend als ware kunstwerkjes. Kom en geniet van de heerlijke 4-gangen lunch.

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant De Pastorale**

  De Pastorale**
  Laarstraat 22 , 2840 Reet

  Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** ben je aan het juiste adres indien je wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot.

  Bart De Pooter en zijn team ontvangen je in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom word je verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

  Je zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - én twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Pastorale**


  9,4

  (70 Recensies)


  eten

  9.6

  service

  9.6

  sfeer

  9.2

  "Super diner bij De Pastorale"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Van aperitief hapjes tot dessert een waar smakenfeest. Van gewaagd tot klassiek telkens geslaagd. De bijhorende wijnen konden ons bijna allemaal bekoren met als uitschieter de madeira bij het dessert
  -

  "Dinning with stars 2019"

  6,0
  eten: 6 service: 6 sfeer: 6
  Fijne ervaring maar niet het wauw effect wat je mag verwachten van een ** restaurant. Fingerfood als hapje voorspelde een hoog niveau. Jammer dat we daar niet boven zijn geraakt tot aan het dessert.
  -

  "Zeer aangename trendy ontdekking"

  9,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 7
  Mooi interieur, zeer trendy. Zeer vriendelijke bediening. Dit is het eerste sterren resto dat rekening hielt met mijn tarwe allergie. Dank voor de aangepaste hapjes en brood! De aangepaste wijnen waren klassiekers, maar een perfecte match bij het eten.
  -

  "13 febr, dat behoren....."

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het was een unieke ervaring. Lekker en speciaal!
  -

  "Top restaurant"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  In een woord ,wouw.
  -

  "Subliem"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Zeer lekker eten. Zeker de 2 sterren waard. Vriendeljk personeel. Aangenaam en betoverend dekor. Schappelijke prijzen voor de wijn. Veel plaats om te parkeren. Een echte aanrader. Hebben echt genoten van de avond.
  -