Restaurant De Pastorale** in Reet

Over Restaurant De Pastorale**

De Pastorale**
Laarstraat 22 , 2840 Reet

Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** ben je aan het juiste adres indien je wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot.

Bart De Pooter en zijn team ontvangen je in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom word je verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

Je zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - én twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Pastorale**


9,5

(86 Recensies)


eten

9.6

service

9.6

sfeer

9.2

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, je wordt hier echt in de watten gelegd. Van aperitief tot en met de koffie hebben wij genoten van al het lekkkers. Aperitief werd in de prachtige tuin geserveerd, gegeten hebben we binnen in heel aangenaam en origineel ingericht restaurant.
-

"Zeer lekkere eerlijke keuken en een top bedieing"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Al direct toen we binnen kwamen deed de bediening er alles aan om te zorgen dat we ons thuis voelden. Voor ons hoeft dat stijve gedoe niet, dat hadden ze al snel door waardoor ze losser werden in de omgang. Het eten was van het niveau dat je mag verwachten voor 2 sterren, wat vooral opviel was het ontbreken van lif lafjes, alles op het bord had een duidelijke uitgesproken functie op het vlak van smaak. De chef kookt met eerlijke ingrediënten, vooral uitgesproken aardse smaken en schuwt geen kruiden of uitgesproken smaken. Eigenlijk smaakte elk gerecht, het was erg divers met een paar uitschieters die heel lekker waren zoals het varkensvlees en het eerste gerechtje met parmazaan.
-

"Indrukwekkend!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtig kader. Ruimtelijk en gezellig wat een rustige sfeer creëert. Zeer professionele bediening maar toch niet te stijf (zelfs met een subtiel gevoel voor humor). Zo hoort het. Het eten was kunst op topniveau! Aanpassing van een gerecht was geen enkel probleem. Kortom, we werden verwend van het moment dat de deur voor ons werd geopend tot ze weer gesloten werd.
-

"Dinner at Pastorale"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Very good food and a little bit different cuisine. One of te best places I have eaten in Belgium. The service was exquisite. Very friendly and quick respons if you need something. Pastorale is in a nice old building with a modern twist inside
-

"Very good experience "

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
The menu was perfect and wine also.
-

"Delicious"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Friendly service, food was excellent
-