Reviews van Restaurant De Pastorale**


9,4

(78 Recensies)


eten

9.6

service

9.6

sfeer

9.2

"DiningCity"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Helemaal Top!
-

"Genieten met een kleine g"

7,7
eten: 9 service: 7 sfeer: 7
Culinair gezien een feest. Maar dat verwacht je ook van een 2 sterren restaurant. Daarop eigenlijk niets op aan te merken.Maar dat is niet alles natuurlijk. Zo'n restaurant boek je voor de ervaring. En die, die viel eigenlijk een beetje tegen. Personeel was te uitdrukkelijk aanwezig. Ze deden niets fout, dat niet, Maar je storen tijdens een gesprek om bestek neer te leggen. Dat verwacht je in een bistro, niet in een 2 sterren restaurant. Wij waren vroeg in de avond, slechts enkele tafeltjes bezet, en dat was te merken aan het tempo dat het eten doorkwam. Later op de avond, met bijna alle tafels bezet, ging het tempo terug naar een aangenaam tempo. Verder boek je zo'n restaurant voor de chef, niet voor iets anders. Normaal gezien verwelkomt hij/zij je ook en legt zijn/haar menu uit. Dat zijn nu die kleine details waarom het genieten met een kleine g en niet met een grote G is geweest.
-

"Droommiddag bij restaurant Pastorale"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Droommiddag bij restaurant Pastorale
-

"Lekker en zeer aangenaam"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
De bediening, het kader en de perfecte bediening maakten dit bezoek tot een perfecte belevenis.
-

"In de watten gelegd"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige inrichting en heel aangename bediening: professioneel, maar niet stijf. Heerlijke hapjes, echte kunstwerkjes origineel gepresenteerd. Onze eerste kennismaking met twee sterren was een voltreffer!
-

"Pastorale reet "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top restaurant , zeker 2 ** waardig , correct, vlot , culinair genieten
-

"De perfectie nabij."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De Pastorale is gelegen in, hoe kan het anders, een oude pastorie, dat rust uitstraalde en heel originele decoratie. Ook de tafels zijn een heel bijzonder ontworpen waarbij alles een functie heeft. Vanaf bij het betreden is het personeel heel attent en behulpzaam in het toewijzen van uw tafel. Dadelijk kwamen de eerste fingerfoods met een glaasje groentesap. Het menu lag op tafel, heel duidelijk en overzichtelijk met de voorgestelde wijnen per gerecht en prijsaanduiding. (geen verassingen achteraf) Wij nemen de champagne gevolgd door alle gerechten op het menu van de sterren restaurantweek. Bij de champagne serveren ze eerst nog een aantal amuses, heel origineel en bijna te mooi om op te eten. Daarna volgen het voorgerecht waarbij ik onthouden heb dat het een groentebordje was met radijsjes en raapjes. Het voorgerecht met diepzeegarnalen, rode biet en rabarber. Het extra tussengerecht gegrilde snoekbaars met een zalfje van kastanjepuree. Zowel de smaak als het uitzicht van elk gerechtje waren tot in de puntjes verzorgd. Nog knapper werd het met het hoofdgerecht, een melkgeitje met koolraap en granny smith appel. Voor mij een ongekend ingrediënt maar super lekker. Het dessert met peer volgde net voor de afsluiter met koffie, ook voorzien van huis bereide zoetigheden. Mijn partner heeft enkele wijnen overgeslagen wat geen enkel probleem was omdat deze per glas worden aangerekend. Ik kan alleen maar beamen dat de combinatie wijn en gerecht top waren. De dranken zijn wel prijzig maar het glas werd daarentegen wel goed gevuld. Een fles Bru water van 1L voor 12€ vind ik persoonlijk wel wat te duur als ik iets mag opmerken. Voor de rest was het grandioos.
-

"De Pastorale"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Origineel maar soms ver gezocht Ingrediënten soms te goedkoop maar wel lekker
-

"Super diner bij De Pastorale"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van aperitief hapjes tot dessert een waar smakenfeest. Van gewaagd tot klassiek telkens geslaagd. De bijhorende wijnen konden ons bijna allemaal bekoren met als uitschieter de madeira bij het dessert
-

"Dinning with stars 2019"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Fijne ervaring maar niet het wauw effect wat je mag verwachten van een ** restaurant. Fingerfood als hapje voorspelde een hoog niveau. Jammer dat we daar niet boven zijn geraakt tot aan het dessert.
-

"Zeer aangename trendy ontdekking"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Mooi interieur, zeer trendy. Zeer vriendelijke bediening. Dit is het eerste sterren resto dat rekening hielt met mijn tarwe allergie. Dank voor de aangepaste hapjes en brood! De aangepaste wijnen waren klassiekers, maar een perfecte match bij het eten.
-

"13 febr, dat behoren....."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een unieke ervaring. Lekker en speciaal!
-

"Top restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een woord ,wouw.
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker eten. Zeker de 2 sterren waard. Vriendeljk personeel. Aangenaam en betoverend dekor. Schappelijke prijzen voor de wijn. Veel plaats om te parkeren. Een echte aanrader. Hebben echt genoten van de avond.
-

"top"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Perfectie tot in elk detail
-

"Nous avons mangé de l'art"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Nous avons fêté dignement un événement en tête-à-tête dans ce 2 étoiles. La soirée parfaite dans un endroit qui privilégie l'art et ses oeuvres. Le service est charmant.
-

"topavond in de Pastorale"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een culinaire ervaring in de Pastorale. Zowel het eten als de bediening waren super, van zeer hoge kwaliteit. Ook een pluim voor de sommelier, zijn wijnkennis was perfect en elke wijn paste zeer goed bij het eten. Dank je Pastorale voor deze zeer aangename avond!
-

"Wauw"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was al een paar jaar geleden dat we nog geweest waren. Je ziet duidelijk dat dit een 2sterrenrestaurant is, heel originele gerechtjes.we hadden meer dan genoeg gegeten (En gedronken). Evenveel betaald voor de drank als voor het eten dus het blijft jammer genoeg iets om eens af en toe van te genieten.
-

"Superlatieven tekort :-)"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
In strijd met mezelf. Zou ik die zoete extra's nog opeten ? Ja verdorie ! Het is TE lekker om te laten liggen. Van fingerfood over naar amuses om dan naar een gebalanceerde menu over te gaan waar we het ook niet konden nalaten het extra tussengerecht met de rode poon te nemen. Elk bordje dat op tafel komt is heerlijk genieten zonder al te veel poespas. Ik hoor graag wat er op het bord ligt maar ik heb geen boodschap aan de origine van het voedsel. Dit is hier niet gebeurd waarvoor dank ! Als extra op de extraatjes kwam de assistent uit de keuken nog een dessertje persoonlijk aan tafel bereiden voor mijn vrouw haar verjaardag. Dat konden we uiteraard ten zeerste appreciëren, dus dank aan iedereen die bij de Pastorale werkt om dit een beleving van 2 (durf ik 3 zeggen) sterrenniveau te maken. Zeer groot herhalingsgevaar zou ik zeggen. Oh ja, als alles betaald is, komen ze met nog een allerlaatste verleiding (ijstruffel) LEKKER !!!
-

"Als je jezelf even in culinaire hemel waant!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit was voor ons “wauw”! Locatie top, sfeer top, bediening top en het eten hemels! Wij hebben er ten zeerste van genoten en willen zeker nog terug!
-

"Top restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het waren pareltjes van bordjes en super lekker. Bediening was top ,we gaan zeker nog terug
-

"heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer verzorgd op alles, service , eten en kader ongelooflijk.
-

"Lunch 22/11"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een gezellige namiddag gehad met alles erop en eraan.een totale belevenis.
-

"Top**"

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Exact wat je mag verwachten: lekker & origineel in een rustig & aangenaam kader
-

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Meer dan een bezoek waard !!
-

"Toprestaurant voor mensen die open staan voor veel smaken."

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Vlotte en vriendelijke/losse ontvangst, en kregen mooie ronde tafel voor 4 personen. Alle gerechten van de menu van Dining With the stars (5 gangen) waren zeer lekker, ruim voldoende (wat in sommige sterrenrestaurants zoals The Jane, zeker niet het geval is). Soms wel zeer speciale smaken of combinaties waardoor het voor sommige klanten 'Te speciaal' zou kunnen worden (niet voor ons van toepassing). Goede combinatie van warm en koude gerechten. De aangepaste wijnen werden netjes voorgesteld door de sommelier, met wat extra achtergrondinfo en tijd voor vragen, werden ook bijgevuld, en vooral waren zeer goed van smaak. Misschien 1 minpuntje: de hapjes bij de koffie waren wederom voorzien van zure smaken (citrus e.a.), waar onze voorkeur naar zoet gaat. Al bij al één van de beste ervaringen in sterrenrestaurant.
-

"DELICIOUS"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Splendid evening, full of wonderful creations: great food & wine, original presentation, and lovely service
-

"Decoster"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker en gezellig.
-

"Heerlijk genoten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer gastvrij, gezellige sfeer en heerlijk eten! Meer heb je niet nodig voor een geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"fantastic"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
It was an amazing evening with very nice dishes, nice ambience and very good service we were glad to be able to enjoy and try this restaurant thanks to Dining with the stars.
-

"De pastorale "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Over gans de lijn was het fantastisch.
-

""

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Het eten en de aangepaste wijnen waren een ware smaakbeleving. Iet enkel de smaak maar ook het oog werd op een behoorlijke wijze verwend. Het totale entourage .... pure klasse.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een toppertje!
-

"Le soucis du détail "

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Un mélange d’Occident et d’extrême Orient s’invite dans votre assiette pour le plus grand plaisir des papilles. Le décor est noble, à la fois simple et sophistiqué. Tout est pensé et harmonieux.
-

"2 sterren waard"

8,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 5
Bijzondere ervaring, uitstekende keuken, vriendelijke en correcte bediening, alles zeer verzorgd. Het is een totale beleving in een exclusieve setting
-

"Strak en erg lekker"

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Van bij het begin van ons bezoek was het duidelijk dat het er hier erg strak en correct aan toe gaat. De gerechten kwamen aan een juist tempo en waren stuk voor stuk schilderijtjes. De smaken verwenden je mond met erg verse en blijkbaar zelf gekweekte producten. De aangepaste wijnen waren schitterend. Toch voelde het restaurant voor ons wat kil aan, maar ook daar zal wel bewust voor gekozen zijn.
-

"Uitstekend, aanrader."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super ontvangst in een mooi kader. Sfeervolle locatie, mooie afstand tussen de tafels alles loopt zoals gewenst. Bediening en keuken top, genieten vanaf je binnen komt tot je buiten gaat! Had allergie lijstje opgegeven met alles werd tot in de puntjes rekening gehouden. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Een voltreffer"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden het werkelijk getroffen met misschien de laatste zomerse middag van het jaar waardoor we voluit hebben kunnen genieten van het prachtige terras en tuin . We hebben voluit genoten van de heerlijke keuken en de perfecte service .
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
super ervaring!!!
-

"Culinair gastvrij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van het culinaire genot tot het warme onthaal en ontspannen bediening was het een topavond. Geen hooghartige of arrogante bediening, maar gewoon gastvrij en gepassioneerd. Deze passie proef je ook op het bord, waar een pure keuken primeert. Een heerlijke avond dus. Merci
-

"heerlijk genieten"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
voor de 2de keer was alles weer tiptop ook de presentatie van de gerechten was vernieuwend op verschillende stenen lagen de amuses en de dessertjes voor bij de koffie.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Het eten was zeer lekker, mooi gepresenteerd, perfecte bediening in een mooi kader. Gezien het zonnige weer, hebben we de lunch op het terras kunnen nemen.
-

"Une belle échappée après une journée de travail "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
20h, fatiguée j’arrive dans cette belle maison, décoration originale, la déconnection s’instale naturellement, les vins parfaitement choisis et originaux, la cuisine légère, étonnante mais spontanée , les légumes nombreux et divers gardent leur saveur d’origine, juste une épice ou autre chose qui les met en valeur mais sans les transformer inutilement, de l’elbot magnifique , bouchées nacrées ....tous ces mets jolis servis par des hommes et des femmes souriants et attentifs. Équilibre total et petit voyage ressourçant. Merci
-

"Pastorale earns its stars!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
The door was opened before we could even reach it, it was a nice welcome and the lady took our coats. The atmosphere is pleasant and the interior is very nice and interesting. The menu was explained and we chose a nice bottle of wine of a very generous and impressive wine list. There was an ingredient I didn’t like so the chef decided to serve me a different kind of fish that was not on the menu that we had. I loved that there was not a least bit of stress about it. Everything was thought of in the detail. The food looked and tasted amazing. This was an experience we’ll never forget.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Culinaire hoogstand! Zeer attent personeel die het niet erg vinden om even het verhaal achter De Pastorale te brengen. Combinatie van smaken, creatie, kunst is zeer fijn!
-

"uitstekend gegeten in uniek kader"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Uitstekende en innovatieve keuken. Zeer uitgebreide wijnkaart met mogelijkheden naar ieders wens.
-

"pastorale = top in 't kwadraat"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische totaalbeleving. Hemels eten en drinken , herderlijke sfeer . top top !!
-

"Smaakvol fris en natuurlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch onthaal met een voordeur die reeds attent openzwaaide nog voor we de laatste trap naar de ingang hadden bereikt. Top menu en -bediening. Alle gerechtjes waren zo verbluffend subtiel in balans en bevatten heerlijke natuurlijke en frisse smaken. Hier wordt echt met mooie producten gewerkt. Om het diner te begeleiden was er een mooie selectie van passende wijntjes geselecteerd. Op het einde werden wij verrast met een supplementaire dessert-attentie welke aan tafel voor ons werd samengesteld ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouwtje. Leuke avond en smaakvolle belevenis gehad.
-

"Superb lunch experience"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Very nice lunch
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten met aangepaste wijnen. Een echte aanrader
-

"Super!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was super! Het zag er niet alleen adembenemend uit maar het smaakte zelfs ook zo. Wat een avond, willen we zeker nog eens overdoen
-

"De Pastorale"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Bijzondere ervaring met hoogstaande cuisine en zeer aangenaam personeel
-

"birthday diner"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Gereserveerd voor 2 personen. Jammer dat er geen plaats was voor de wagen, dus moeten parkeren om de hoek op een algemene parking. Onthaal was goed, inrichting en sfeer restaurant was stijlvol. een avond vol lekkere en verfijnde gerechten. De enige tegenvaller voor een restaurant van dit niveau was de koffie na het diner. Voor 14 € per koffie, verwacht ik in een sterrenrestaurant toch net iets meer dan enkel een koffie met enkele zelf gebakken koekjes (lange vingers). Ook wat de rekening betreft waren er 3 glazen wijn te veel aangerekend, wat toch wederom voor een restaurant van dit niveau niet zou mogen. Eindconclusie: lekker gegeten in een mooie setting, maar voor 2 sterren en het bijhorende prijsniveau, verwacht ik toch niet iets meer.
-

"De Pastorale"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor mij de eerste keer in een 2 sterren zaak. Eten en bediening waren zeer goed,er was een toffe sfeer in de zaal. Voor herhaling vatbaar.
-

"Sublime"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Oui! C’etait Sublime. La présentation est magnifique, les saveurs sont incroyables. Le service est excellent et prévenant. Un vrai délice.
-

"Teleurstelling"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Eerste maal zijn we gegaan 5 jaar terug,wat toen een ontdekking was. Daarom wilden we dit herhalen, voor een speciale gelegenheid. Maar deze maal was het tegen gevallen, misschien door de restaurantweek. Teveel experimenteren met verschillende smaakpaletten. Bovenal; prijs kwaliteit was erg scheefgetrokken.Veel te duur.
-

"pastorale"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het waren allemaal plaatjes en zeer lekker , tijd tussen de plats enkel iets te lang , maar voor de rest was het allemaal top , hoedje af . En een bijzondere lovende commentaar ook voor de jonge Michiel, , die op een zeer spontane , doch voorname manier de ontvangst en bediening deed !
-

""stars""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Eerste bezoek aan De Pastorale naar aanleiding van "Dining with Stars".Als regelmatige restaurant bezoekers aangename ervaring. Vonden vooral de amuses en het dessert "speciaal" en lekker. Tussengerecht en hoofdgerecht lekker maar niet gebracht/gesmaakt op een manier om het zich later te herinneren. moest ik punten geven --> 8/10
-

""

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Zeer aangenaam terras, uiterst vriendelijke bediening, mooi verzorgde gerechten in de sfeer van de streek; persoonlijk mogen deze iets pittiger zijn. Een heerlijke avond ten volle van genoten. proficiat.
-

"Een ware beleving !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben genoten van een heerlijk lunch-diner in een prachtig kader. Elke gang werd gebracht als een klein kunstwerkje op onze borden, de combinatie van de smaken waren telkens zeer verrassend. Voor ons werkelijk een fijne beleving. Ook de bediening was super vriendelijk en zeer correct.
-

"fantastische ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel gezellige lunch gehad, buiten, in de tuin Super sympathieke bediening, die de juiste balans vinden tussen vriendelijk, hoffelijk, met een vleugje humor zonder opdringerig of te familiair te worden. Top team, waar de chef fier op mag zijn. De gerechtjes waren subliem, verrassende combinaties in perfecte balans, gewoonweg heerlijk. Een absolute aanrader!
-

"Heerlijk genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige locatie, verzorgde, correcte service. Elk gerechtje en amuse was tot in de puntjes verzorgd. De smaken waren subliem en toch eenvoudig.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Alles was tip top in orde. Lekker eten, vriendelijke bediening. Klein puntje dat anders kan: het hapje (fingerfood) wordt op een aantal leuke stenen gepresenteerd, maar elke keer als er een steen leeg is wordt deze al afgeruimd. Ons gesprek werd daardoor telkens gestoord.
-

"Pastorale lunch"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Lekkere lunch, hier en daar een klein vergeeflijk foutje maar ik kom wel pas terug als er negroni op de kaart staat. HET zomer-aperitief niet op de kaart hebben staan is een mis voor een 2* zaak (persoon die kwam opnemen hoorde het donderen in Keulen en dat kon mss ook wel want het was slecht weer ;-) ). Voor de rest, zeer leuke eerste ervaring in leuk kader dat aanspoort om terug te komen voor een diner mss (als bovenstaande voorwaarde voldaan is uiteraard).
-

"Super avond "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke avond, super bediening en heerlijk betoverend eten. Echt aanrader
-

"Pastorale "

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We hebben er echt van genoten! Het was top! Super vriendelijk , behulpzaam personeel. Lekker,lekkere lunch...een ontdekking voor ons. Dankjewel
-

"aangenaam"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
aangenaam kader, en gezellig terras, vriendelijk personeel en uitstekende service. lekker eten in een rustige en ontspannen sfeer
-

"Geweldige ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Orgastisch lekker gegeten. Prachtige bordjes, creaties, zeer gezellige sfeer, prachtige omgeving. Fantastisch
-

"Zalig etentje"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Wij hebben zeer genoten van al de verrukkingen die werden opgediend. Een zalig slaapkamer! Zeer vriendelijke en attente bediening. We komen graag terug en hopelijk is het dan regenvrij en kunnen we genieten van de tuin met de prachtige Jan Fabre.
-

"Overheerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We konden buiten eten wat al een pluspunt was . Het eten was nog verfijnder ,nog gezonder en gewoon overheerlijk mmmmmmm De bediening was gewoon uitmuntend , allemaal om ter vriendelijkst . En de mensen waren echt , niet gemaakt vriendelijk . Bedankt aan iedereen die meewerkte om de avond perfect te maken . We komen zeker terug . Warme dank Van den Eede
-

"Gezellig genieten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Stijlvolle zaak met gezellige tuin, verfijnde, lekkere en verrassende keuken, attente, vriendelijke en heel aangename bediening. Een super toffe ervaring, een aanrader, een tot in de puntjes verzorgde zaak. Kortom een TOP restaurant.
-

"De Pastorale, zijn sterren waard"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Wat je echt kan verwachten van een 2 ** zaak en De Pastorale is de 2 ** zeker waard. Subliem eten met heel lekkere wijnen gepaired, professioneel aangebracht in een prachtige tuin bij mooi weer. Wat moet je meer hebben? Nogmaals beleven natuurlijk. Een speciale toets wordt geleverd dat één van de keukenmedewerkers een "gouden" truffel komt presenteren aan het einde van de maaltijd. Zeker een tof gebaar naar de klanten toe, maar een even tof gebaar naar het personeel. Bravo voor het volledige team.
-

"Dining with stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
TOP
-

"De Pastorale: zeer goed, maar het "wauw" effect bleef uit"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Op 29 Mei 2018, tijdens de restaurantweek, hadden we een tafeltje voor 4 personen in De Pastorale gereserveerd. Het personeel was attent en vriendelijk, al hadden we één dienster die weinig gepassioneerd overkwam. We keken uit naar het 5-gangenmenu en de aanbevolen bijpassende wijnen. Wat de wijnen betreft kunnen we kort zijn; ze waren zoals verwacht prijzig, maar ze waren uitstekend en pasten perfect bij de verschillende gangen. De maaltijd echter krijgt een iets mindere score: goed tot zeer goed. De gerechten werden mooi gepresenteerd, maar het waren geen kunstwerkjes zoals we dit in andere restaurants kennen (bijvoorbeeld De Mijlpaal in Tongeren). Wat de smaken betreft kan ik stellen dat de combinaties van vis of vlees, de groenten, kruiden, enz heel passend en soms verrassend waren, maar dat we van een 2-sterren restaurant meer verwacht hadden. Het verhoopte wauw-effect bleef spijtig genoeg uit.
-

"Toprestaurant, aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden een perfecte avond, zeer vriendelijk en attent zaalpersoneel, prachtig pand met mooi interieur en zeer, zeer lekker gegeten! Alleen maar lof. Overdreven? Probeer dan zelf eens langs te gaan.
-

"Super! Kunstwerkjes met smaak. Wie hier niet tevreden is, is het nergens. "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super! Kunstwerkjes met smaak. Wie hier niet tevreden is, is het nergens. Tweede maal dat we heel lekker gegeten hebben en vriendelijke bediening. Achtergrondmuziek mag wat luider zodat gesprekken andere tafels niet volgbaar zijn.
-

"Genoten!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Met vier personen gaan eten tijdens de restaurantweek. Zeer vlotte ontvangst, keurige bediening en tja... je proeft wel waarom De Pastorale zijn twee sterren heeft! Zoals steeds top! Nu ja, er is een formule speciaal voor de restaurantweek en dan zou je verwachten dat het eten er een beetje aan aangepast is, maar niets is minder waar... we hebben werkelijk genoten!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekkere smaken ontdekt.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De duif was voor mij en mijn tafelgenoten te Saignant.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vriendelijke en correcte ontvangst. Bediening met de gepaste discretie volgens correct tijdschema. Verfijnd, origineel en superlekker.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gewoonweg genieten
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
zalig genieten van een uitstekende keuken op een toch gemoedelijke sfeer !!!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben gekozen voor een zeven gangenmenu met aangepaste wijnen. Een sublieme combinatie en voor alle mensen van de bediening een gouden pluim en bedankt voor steeds attent te zijn op de kleinste details! Ook dat de chef-kok een woordje kwam babbelen was een verrassing en hij straalde een enorme sympathie uit om zeker terug te gaan voor nieuwe ontdekkingen. Ik kan alle liefhebbers van hoogstaande keuken het zeker aan raden!!! Bij prachtig weer kan er buiten plaats genomen worden en komt het groen van de prachtige tuin er nog eens extra erbij. Wij gaan zeker nog terug naar de Pastorale. Philippe & Merlin,
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De gerechten waren fris en een streling voor de ogen
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
prima maaltijd en bediening Het kader zoals steeds zeer mooi
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer goede ontvangst, aperitief in de prachtige tuin, om nadien te genieten van een super heerlijk en verfijnd menu.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voortreffelijk gegeten. Bijzonder aangename bediening. Zoals steeds interessante uitleg van de sommelier. Wij zijn fan
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hartelijke ontvangst, Geen enkele kritische of negatieve opmerking mbt het feit dat wij ons zontje van één week oud meebrachten. Uitermate lekker gegeten. Top!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zaten met 16 personen in het zaaltje boven. Het eten was voortreffelijk, heel lekker en echte kunstwerkjes op het bord. En de bediening was zeer vriendelijk en discreet. Iedereen heeft genoten van deze avond.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles was perfect.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik ken de Pastorale al vanaf de eerste dag. Bart blijft verrassen!!! Het sublieme gerecht komt steeds met de juiste attitude van het geweldig personeel bij de genietende klant terecht. Ik zal de Pastorale steeds blijven aanbevelen!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mijn vriend en ik hebben een geweldige avond gehad. Alles klopte van service tot het menu wij hebben ons erg vermaakt en heerlijk gegeten. Onze complimenten aan het ganse team.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker, goede service en prachtig interieur. Zeker de moeite waard!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Was excellent, with a lot of taste. Wine accompanying the different courses are very well chosen, and match perfectly with the tastes of the meals. Regarding the current menu, the Kobe and the noodles were too salty and not fine enough in regards to the rest of the menu.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zowel het eten, alsook de bediening, Waren uitstekend, een echte aanrader
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Unieke ervaring, subliem.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische ervaring.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een geweldige ervaring. Heerlijke smaken, een streling voor het oog. Zo fijn ook die extra attentie voor de jarige.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was heel lekker wel één enkele opmerking, we vonden het tussengerecht met de inktvis wel veel te zout !
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Originele lekkere gerechten.
-