Restaurant De Pastorale** in Reet

Over Restaurant De Pastorale**

De Pastorale**
Laarstraat 22 , 2840 Reet

Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** ben je aan het juiste adres indien je wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot.

Bart De Pooter en zijn team ontvangen je in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom word je verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

Je zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - én twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Pastorale**


9,4

(54 Recensies)


eten

9.6

service

9.6

sfeer

9.1

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Meer dan een bezoek waard !!
-

"Toprestaurant voor mensen die open staan voor veel smaken."

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Vlotte en vriendelijke/losse ontvangst, en kregen mooie ronde tafel voor 4 personen. Alle gerechten van de menu van Dining With the stars (5 gangen) waren zeer lekker, ruim voldoende (wat in sommige sterrenrestaurants zoals The Jane, zeker niet het geval is). Soms wel zeer speciale smaken of combinaties waardoor het voor sommige klanten 'Te speciaal' zou kunnen worden (niet voor ons van toepassing). Goede combinatie van warm en koude gerechten. De aangepaste wijnen werden netjes voorgesteld door de sommelier, met wat extra achtergrondinfo en tijd voor vragen, werden ook bijgevuld, en vooral waren zeer goed van smaak. Misschien 1 minpuntje: de hapjes bij de koffie waren wederom voorzien van zure smaken (citrus e.a.), waar onze voorkeur naar zoet gaat. Al bij al één van de beste ervaringen in sterrenrestaurant.
-

"DELICIOUS"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Splendid evening, full of wonderful creations: great food & wine, original presentation, and lovely service
-

"Decoster"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker en gezellig.
-

"Heerlijk genoten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer gastvrij, gezellige sfeer en heerlijk eten! Meer heb je niet nodig voor een geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"fantastic"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
It was an amazing evening with very nice dishes, nice ambience and very good service we were glad to be able to enjoy and try this restaurant thanks to Dining with the stars.
-