Restaurant De Pastorale** in Reet

Over Restaurant De Pastorale**

De Pastorale**
Laarstraat 22 , 2840 Reet

Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** ben je aan het juiste adres indien je wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot.

Bart De Pooter en zijn team ontvangen je in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom word je verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

Je zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - én twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Pastorale**


9,4

(42 Recensies)


eten

9.5

service

9.6

sfeer

9.2

"Uitstekend, aanrader."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super ontvangst in een mooi kader. Sfeervolle locatie, mooie afstand tussen de tafels alles loopt zoals gewenst. Bediening en keuken top, genieten vanaf je binnen komt tot je buiten gaat! Had allergie lijstje opgegeven met alles werd tot in de puntjes rekening gehouden. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Een voltreffer"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden het werkelijk getroffen met misschien de laatste zomerse middag van het jaar waardoor we voluit hebben kunnen genieten van het prachtige terras en tuin . We hebben voluit genoten van de heerlijke keuken en de perfecte service .
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
super ervaring!!!
-

"Culinair gastvrij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van het culinaire genot tot het warme onthaal en ontspannen bediening was het een topavond. Geen hooghartige of arrogante bediening, maar gewoon gastvrij en gepassioneerd. Deze passie proef je ook op het bord, waar een pure keuken primeert. Een heerlijke avond dus. Merci
-

"heerlijk genieten"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
voor de 2de keer was alles weer tiptop ook de presentatie van de gerechten was vernieuwend op verschillende stenen lagen de amuses en de dessertjes voor bij de koffie.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Het eten was zeer lekker, mooi gepresenteerd, perfecte bediening in een mooi kader. Gezien het zonnige weer, hebben we de lunch op het terras kunnen nemen.
-