Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen diner € 82,50


.

Bij Restaurant de Pastorale** in Antwerpen is je avond altijd geslaagd. Schitterende gerechten, smaakbommetjes als hapjes en begeleidende wijnen die alles mooi ondersteunen. Opgediend als ware kunstwerkjes. Kom nu genieten van het waanzinnige 5-gangen diner.

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Fenomenaal 4-gangen lunch € 67,50


  .

  Bij Restaurant de Pastorale** in Antwerpen is je dag altijd geslaagd. Schitterende gerechten, smaakbommetjes als hapjes en begeleidende wijnen die alles mooi ondersteunen. Opgediend als ware kunstwerkjes. Kom en geniet van de heerlijke 4-gangen lunch.

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant De Pastorale**

  De Pastorale**
  Laarstraat 22 , 2840 Reet

  Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** ben je aan het juiste adres indien je wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot.

  Bart De Pooter en zijn team ontvangen je in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom word je verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

  Je zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - én twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Pastorale**


  9,5

  (64 Recensies)


  eten

  9.6

  service

  9.6

  sfeer

  9.2

  "top"

  9,3
  eten: 9 service: 9 sfeer: 10
  Perfectie tot in elk detail
  -

  "Nous avons mangé de l'art"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Nous avons fêté dignement un événement en tête-à-tête dans ce 2 étoiles. La soirée parfaite dans un endroit qui privilégie l'art et ses oeuvres. Le service est charmant.
  -

  "topavond in de Pastorale"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een culinaire ervaring in de Pastorale. Zowel het eten als de bediening waren super, van zeer hoge kwaliteit. Ook een pluim voor de sommelier, zijn wijnkennis was perfect en elke wijn paste zeer goed bij het eten. Dank je Pastorale voor deze zeer aangename avond!
  -

  "Wauw"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het was al een paar jaar geleden dat we nog geweest waren. Je ziet duidelijk dat dit een 2sterrenrestaurant is, heel originele gerechtjes.we hadden meer dan genoeg gegeten (En gedronken). Evenveel betaald voor de drank als voor het eten dus het blijft jammer genoeg iets om eens af en toe van te genieten.
  -

  "Superlatieven tekort :-)"

  9,0
  eten: 10 service: 8 sfeer: 9
  In strijd met mezelf. Zou ik die zoete extra's nog opeten ? Ja verdorie ! Het is TE lekker om te laten liggen. Van fingerfood over naar amuses om dan naar een gebalanceerde menu over te gaan waar we het ook niet konden nalaten het extra tussengerecht met de rode poon te nemen. Elk bordje dat op tafel komt is heerlijk genieten zonder al te veel poespas. Ik hoor graag wat er op het bord ligt maar ik heb geen boodschap aan de origine van het voedsel. Dit is hier niet gebeurd waarvoor dank ! Als extra op de extraatjes kwam de assistent uit de keuken nog een dessertje persoonlijk aan tafel bereiden voor mijn vrouw haar verjaardag. Dat konden we uiteraard ten zeerste appreciëren, dus dank aan iedereen die bij de Pastorale werkt om dit een beleving van 2 (durf ik 3 zeggen) sterrenniveau te maken. Zeer groot herhalingsgevaar zou ik zeggen. Oh ja, als alles betaald is, komen ze met nog een allerlaatste verleiding (ijstruffel) LEKKER !!!
  -

  "Als je jezelf even in culinaire hemel waant!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Dit was voor ons “wauw”! Locatie top, sfeer top, bediening top en het eten hemels! Wij hebben er ten zeerste van genoten en willen zeker nog terug!
  -