Over Restaurant Tartufo

Tartufo
Bergensesteenweg 500 , 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Restaurant Tartufo is gelegen in Sint Pieters Leeuw. Sinds oktober 2004 leiden Kayes Ghourabi en zijn echtgenote Griet Grassin het restaurant Tartufo te Sint Pieters Leeuw met veel liefde en charme.

Service en kwaliteit staan hier centraal en de fijnproever mag gerust zijn, alles wordt in eigen huis vervaardigd. Eigen aan Tartufo is de bijzondere band met de zuiderse keuken door de jarenlange ervaring in Italië. Kayes gebruikt zuiderse ingrediënten en verwerkt ze in licht intensieve bereidingen.

Het zijn geen typisch zuiderse gerechten, maar gerechten gebaseerd op zuiderse producten wat leidt tot een verfijnde, creatieve, betaalbare en zeer gesmaakte keuken. Bij mooi weer kan u tafelen op het rustig gelegen terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tartufo


8,7

(125 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.3

"Délicieux et agréable service"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Très bonne cuisine, portions parfaites, service agréable, ambiance chaleureuse. Je recommande vivement.
-

"Super lekker en heel mooi interieur"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een heel mooi kader Prima en vriendelijke bediening. Heel lekker gegeten met mooie porties
-

"Zalige lunch "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten! Smaakbommetjes: van de amuzes tot en met het dessert.
-

"een ware ontdekking"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij belden vooraf of er een klein hondje mocht meekomen, en kregen een heel positieve reactie. Bij aankomst, werden wij super vriendelijk ontvangen in een prachtig, sfeervol en warm decor. Deze sfeer werd doorgezet gedurende de hele maaltijd. Het personeel was zeer alert voor de opvolging van de tafels. Wij kozen voor aangepaste wijnen en werden gul bediend.Het eten was voortreffelijk.Echt een aanrader. Wij keren zeker terug.
-

"Onze lunch op 18 september"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Vriendelijke ontvangst. Lunchen op het terras bij dit prachtig weer was prima. Heel lekker vonden wij zeker de apero “maison” maar in feite was alles prima, van zalm over makreel en kalfsvlees tot dessert. De bediening verliep heel vlot, wij konden de gepaste tussentijden appreciëren. Absoluut voor herhaling vatbaar.
-

"Gemengde gevoelens"

8,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 8
Vierde bezoek aan Tartufo. Blijft een zeer aangenaam restaurant om te gaan eten. Efficiënte bediening. De vitello tonnato was excellent en copieus. De zeebaars was in zijn geheel wat flauw van smaak, maar het hoofdgerecht op basis van Brasvar varken maakte veel goed. Het dessert was het minste van de avond en het meest ontgoochelende van alles wat we al bij Tartufo geserveerd kregen.
-