Over Restaurant Tartufo

Tartufo
Bergensesteenweg 500 , 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Restaurant Tartufo is gelegen in Sint Pieters Leeuw. Sinds oktober 2004 leiden Kayes Ghourabi en zijn echtgenote Griet Grassin het restaurant Tartufo te Sint Pieters Leeuw met veel liefde en charme.

Service en kwaliteit staan hier centraal en de fijnproever mag gerust zijn, alles wordt in eigen huis vervaardigd. Eigen aan Tartufo is de bijzondere band met de zuiderse keuken door de jarenlange ervaring in Italië. Kayes gebruikt zuiderse ingrediënten en verwerkt ze in licht intensieve bereidingen.

Het zijn geen typisch zuiderse gerechten, maar gerechten gebaseerd op zuiderse producten wat leidt tot een verfijnde, creatieve, betaalbare en zeer gesmaakte keuken. Bij mooi weer kan u tafelen op het rustig gelegen terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tartufo


8,6

(121 Recensies)


eten

8.8

service

8.8

sfeer

8.3

"Onze lunch op 18 september"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Vriendelijke ontvangst. Lunchen op het terras bij dit prachtig weer was prima. Heel lekker vonden wij zeker de apero “maison” maar in feite was alles prima, van zalm over makreel en kalfsvlees tot dessert. De bediening verliep heel vlot, wij konden de gepaste tussentijden appreciëren. Absoluut voor herhaling vatbaar.
-

"Gemengde gevoelens"

8,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 8
Vierde bezoek aan Tartufo. Blijft een zeer aangenaam restaurant om te gaan eten. Efficiënte bediening. De vitello tonnato was excellent en copieus. De zeebaars was in zijn geheel wat flauw van smaak, maar het hoofdgerecht op basis van Brasvar varken maakte veel goed. Het dessert was het minste van de avond en het meest ontgoochelende van alles wat we al bij Tartufo geserveerd kregen.
-

"Aangenaam verrast !"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Was leuk vertoeven op jullie aangenaam terras. Lekker, verfijnd en prima service! (met kennis van zaken!) Zeker te herdoen.
-

"TARTUFO"

7,3
eten: 7 service: 7 sfeer: 8
Lekker gegeten,en heerlijk buiten kunnen genieten op het terras. Wij komen zeker eens terug.!
-

"Heerlijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een heerlijk verrassingsmenu gegeten. Een absolute aanrader. Verse gerechten, zeer mooi gepresenteerd. Vlotte en aangename bediening Wij komen zeker nog terug!
-

"DÏNER"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Très bon et beau repas
-