Restaurant Fidalgo in Tienen

Over Restaurant Fidalgo

Fidalgo
Outgaardenstraat 23 , 3300 Tienen

Restaurant Fidalgo waar klassiek en vernieuwing samengaan met rust en genot! Gevestigd te Tienen net buiten de ring, Fidalgo staat voor een intieme en cosy sfeer en de zekerheid dat u een uitstekend moment zult beleven in de deskundige handen van de chef.

Elk gerecht is uiterst weldoordracht en weerspiegelt het talent van de chef, die eenvoud hoog in het vaandel draagt maar een onberispelijke kwaliteit nastreeft. De kaart wordt elk seizoen vernieuwd. Iedere maand wordt er een nieuw menu bereid naargelang seizoen en aanbod.

De salon/rokersruimte van Restaurant Fidalgo geeft uit op onze tuin waar u bij de eerste zonnestralen buiten kan tafelen in een oase van groen. Waar versheid en seizoen primeren, zorgen wij ervoor dat families, bedrijven en groepen zich meteen thuis voelen in een aangenaam rustgevend kader met de nadruk op privacy. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fidalgo


8,9

(169 Recensies)


eten

8.9

service

8.9

sfeer

8.8

"toplunch in De Fidalgo"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een fantastische middag gehad : de lunch was buitengewoon smaakvol en zo mooi gepresenteerd. Alles was top van bij het eerste hapje tot het laatste snoepje bij de koffie. Exellente wijntjes en een hele vriendelijke bediening. Telkens opnieuw is het een belevenis om er te zijn.
-

"Zo kan het ook"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eerste wat opvalt is het mooie kader: een modern interieur met veel lichtinval. De bediening was buitengewoon. De keuken navenant: zeer lekkere gerechten, aantrekkelijk geserveerd in hedendaags servies. Goed bijpassende uitstekende wijnen. Een kok die zijn reputatie waard is. Ongetwijfeld een aanrader.
-

"Lekkere lunch bij De Fidalgo "

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
uitgebreid en lekker menu, vergezeld van smaakvolle wijnen
-

"Heerlike fijnproeverij !"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Onverwachte en heerlijke smaakcombinaties. Aangepaste wijnen uitstekend gekozen. Bediening perfect . Aanbevolen !
-

"Valentijnsdinner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was voor ons de tweede maal dat wij hier hebben gedinneerd. En zoals de eerste keer was het weer sublime : persoonlijke ontvangst , vriendelijke bediening, zeer verzorgd personneel. Het eten was uitstekend , verrassende smaken , mooi geserveerd. Kortom begrijp niet wat het verschil is met 3 Mutsen of 1 Ster Wij komen zeker nog eens terug!
-

"diner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super gegeten , uitstekende service ! Voor herhaling vatbaar.
-