Restaurant Fidalgo in Tienen

Over Restaurant Fidalgo

Fidalgo
Outgaardenstraat 23 , 3300 Tienen

Restaurant Fidalgo waar klassiek en vernieuwing samengaan met rust en genot! Gevestigd te Tienen net buiten de ring, Fidalgo staat voor een intieme en cosy sfeer en de zekerheid dat u een uitstekend moment zult beleven in de deskundige handen van de chef.

Elk gerecht is uiterst weldoordracht en weerspiegelt het talent van de chef, die eenvoud hoog in het vaandel draagt maar een onberispelijke kwaliteit nastreeft. De kaart wordt elk seizoen hernieuwd. Iedere maand wordt er een nieuw menu bereid naargeland seizoen en aanbod.

De salon/rokersruimte van Restaurant Fidalgo geeft uit op onze tuin waar u bij de eerste zonnestralen buiten kan tafelen in een oase van groen. Waar versheid en seizoen primeren, zorgen wij ervoor dat families, bedrijven en groepen zich meteen thuis voelen in een aangenaam rustgevend kader met de nadruk op privacy. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fidalgo


8,8

(153 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.8

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Zeer lekker gegeten! Geen overdadigheden aan pluksels, zalfjes en schuimpjes en niet in meerwaarde garnituren. Integendeel, lekkere gerechten in al hun eigenheid en puurheid. Strakke zuivere keuken! Mooi aangenaam kader met een warme ambiance. Vlotte bediening met de correcte houding en beleefdheid er boven op! Proficiat en tot gauw!
-
9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Superbe restaurant. Le service était impeccable. Et la cuisine délicieuse et innovatrice. J'y retournerais sans hésiter
-
9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Review: zeer lekker, smaakvol en verfijnd zonder poehaa!
-
9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Hartelijk ontvangst, goede sfeer, bediening van niveau en gedistingeerd! Bedankt voor d emooie avond!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Uitstekend
-
7,7
eten: 9 service: 6 sfeer: 8
zeer lekker gegeten, alle gerechtjes waren tot in de puntjes af, de wijnen waren ook zeer lekker en men was er niet kwistig mee. het personeel was correct maar afstandelijk en weinig persoonlijk.
-