Restaurant De Bibliotheek in Vaalbeek

Over Restaurant De Bibliotheek

De Bibliotheek
Gemeentestraat 12 , 3054 Vaalbeek

Restaurant De Bibliotheek is gelegen in het pittoreske Vaalbeek, tussen het Meerdaalwoud en het Heverleebos. Zowel de omgeving als de nostalgische inrichting – kasten vol met boeken – dragen bij tot een gezellige, intieme ambiance. Hier kunt u genieten van onze culinaire, huisbereide specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en van onze uitgebreide wijnkaart.

Ook als u een geschikte locatie zoekt voor een feest, vergadering, seminarie of koffietafel, kunnen wij onze arrangementen en banketzalen warm aanbevelen. Verder kunt u aangenaam overnachten in één van de comfortabele verblijven. Gastvrijheid en de verhouding tussen prijs en kwaliteit zijn twee van de belangrijkste troeven. Restaurant De Bibliotheek zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Restaurant De Bibliotheek nodigt u van harte uit om de gezellige sfeer en de culinaire gerechten persoonlijk te komen proeven. 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Bibliotheek


8,6

(157 Recensies)


eten

8.8

service

8.7

sfeer

8.3

"Excellente cuisine. Service Parfait. "

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Excellente cuisine. Service Parfait. Le cadre est soigné mais manque de personnalité.
-

"Heerlijk culinair avontuur"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk gegeten. Alle 4 de gangen waren lekker en gezond. Zeker een aanrader. Gezellig restaurant in een aangename omgeving.
-

"gezellig etentje"

8,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 7
zoals gewoonlijk was het eten wederom zeer smaakvol, gedurfde maar geslaagde combinaties en mooi gepresenteerd. spijtig dat de communicatie wat fout gelopen is cfr de reservatie maar dit werd mooi opgelost.
-

"Zeer lekker gegeten en aangename bediening!"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker gegeten en aangename bediening!
-

"Zeer lekker gegeten!"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Op maandag 11 februari hebben wij erg lekker gegeten en gedronken bij De Bibliotheek: een 5-gangenmenu met aangepaste wijnen (bob formule). Zowel het eten en de wijnen, als het kader en de service waren zeer verzorgd. Geen opmerkingen, wij komen graag nog eens terug!
-

"Toppertje"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Alles heel goed meegevallen!
-