Restaurant De Bibliotheek in Vaalbeek

Over Restaurant De Bibliotheek

De Bibliotheek
Gemeentestraat 12 , 3054 Vaalbeek

Restaurant De Bibliotheek is gelegen in het pittoreske Vaalbeek, tussen het Meerdaalwoud en het Heverleebos. Zowel de omgeving als de nostalgische inrichting – kasten vol met boeken – dragen bij tot een gezellige, intieme ambiance. Hier kunt u genieten van onze culinaire, huisbereide specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en van onze uitgebreide wijnkaart.

Ook als u een geschikte locatie zoekt voor een feest, vergadering, seminarie of koffietafel, kunnen wij onze arrangementen en banketzalen warm aanbevelen. Verder kunt u aangenaam overnachten in één van de comfortabele verblijven. Gastvrijheid en de verhouding tussen prijs en kwaliteit zijn twee van de belangrijkste troeven. Restaurant De Bibliotheek zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Restaurant De Bibliotheek nodigt u van harte uit om de gezellige sfeer en de culinaire gerechten persoonlijk te komen proeven. 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Bibliotheek


8,6

(144 Recensies)


eten

8.7

service

8.7

sfeer

8.3

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fijn eten goede bediening en vriendelijk. De licht inval zou iets meer mogen zijn. Verdienen zeker een ster.
-

"Een aanrader"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Voortreffelijk menu,tot in de puntjes afgewerkt. Vriendelijke en snelle bediening.
-

"Overheerlijk"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
superlekker menu met heel goede, aangepaste wijnen, aangenaam, goede service
-

"Bib"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Uitstekende keuken. Alleen de koffie viel uit de toon.
-

"De Bibliotheek in Vaalbeek"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Uitstekend gegeten. Zeer attent en vriendelijk personeel gaf uitleg over de geserveerde schotels. In dit restaurant zie je wat je eet - dus geen gesofistikeerde schotels - maar waarvan de ingrediënten visueel onherkenbaar zijn. Bijpassende wijnen OK. Aanbevolen !
-

"Ruimte voor verbetering maar één van de betere rond Leuven. "

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Lekker gedineerd in een aangename setting. De bubbels van het huis waren zeer lekker. De hapjes om mee te starten begonnen uitstekend met een ietwat gewaagde combinatie. Het hoofdgerecht was lekker, maar te braaf - als de bibliotheek naar een hoger niveau wil toewerken mag er meer geëxperimenteerd worden met smaken en geuren. De presentatie op het bord was top. Verder was de bediening zeer vriendelijk, en aangenaam, maar het professioneel aanbieden en voorstellen kan net dat tikkeltje beter. Over het algemeen een heel leuke avond- en één van de betere restaurants in het Leuvense.
-