Restaurant Terborght* in Huizingen

Over Restaurant Terborght*

Terborght*
Oud Dorp 16-18 , 1654 Huizingen

Restaurant Terborght* ligt in Huizingen. Chef Lesley De Vlieger en gastvrouw Marijke De Ron hebben maandenlang hard gewerkt aan de vernieuwing en de opwaardering van het historische pand uit 1617. Het resultaat is een warme mix van oud en nieuw dat zeker gezien mag worden. Sindsdien ontvangt het restaurant gastronomische meerwaardezoekers die bij Terborght* flink verwend worden.

De opening van het restaurant bleef niet onopgemerkt en kreeg meteen veel aandacht van de culinaire gidsen. De passie van de chef voor de betere keuken leverde al snel enkele mooie resultaten op in bekende restaurantgidsen.

De jonge topchef en zijn toegewijde team laten u genieten van topkwaliteit en bieden u de keuze uit een tot in de puntjes verzorgd en uiterst gevarieerd aanbod.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Terborght*


8,9

(25 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.5

"lunch met 2"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Mooie tafel, mooi interieur maar mist wat persoonlijke kleuring. Goed gegeten en verwend met kleine hapjes. Mijn bijzonder aandachtspunt ( geen ingewanden, geen wild wegens allergie..) werd niet meegenomen. Wel ter plaatse enigszins aangepast. Vaste waarde in het gastronomisch landschap.
-

"TR BORGHT "

8,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 6
Super lkker! Maar 3 tafls ,
-

"Se laisser tenter "

7,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 7
Très belle endroit , fermette classique décorée avec goût . Belles assiettes présentées tout au long du repas . Quelque fois surprenante . Petit bémol sur le dosage de l’entrée , coquille St Jacques crues et foie gras .
-

"Hof Terborght"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Het was weer genieten ter huize TerBorght
-

"Lunch bij Terborght"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Het onthaal , eten en bediening was zeer goed en verzorgd. het is een echte aanrader!!!
-

"Voor herhaling vatbaar !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben zeer lekker gegeten. Alles is top : het kader, de vriendelijke ontvangst en bedieing en natuurlijk de topgerechtjes. Bijzonder en fijn.
-