Restaurant Terborght* in Huizingen

Over Restaurant Terborght*

Restaurant Terborght*
Oud Dorp 16-18 , 1654 Huizingen

Restaurant Terborght* ligt in Huizingen. Chef Lesley De Vlieger en gastvrouw Marijke De Ron hebben maanden hard gewerkt aan de vernieuwing en de opwaardering van het historische pand uit 1617. Het resultaat is een warme mix van oud en nieuw mag zeker gezien worden. Sindsdien ontvangt het restaurant gastronomische meerwaardezoekers die zij graag verwennen.

De opening van het restaurant bleef niet onopgemerkt en kreeg meteen mooie aandacht van de culinaire gidsen. De passie van de chef voor de betere keuken leverde al snel enkele mooie resultaten op in bekende restaurantgidsen.

De jonge topchef en zijn toegewijde team laten u genieten van de betere keuken en bieden u de keuze uit een tot in de puntjes verzorgd en uiterst gevarieerd aanbod.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Terborght*


10,0

(3 Recensies)


eten

10.0

service

10.0

sfeer

10.0

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gewoon top alles was echt tot in de puntjes perfect afgewerkt
-

"Geweldig !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit is een restaurant waar je zonder enige twijfel nog wil terugkeren. De vlotte en vriendelijke bediening is zeer aangenaam. Het interieur is mooi en modern en rustgevend. De tafels zijn heel ruim waardoor er heel veel plaats is om de borden, brood, glazen etc zonder puzzelen op tafel te plaatsen. En dan natuurlijk het fantastische eten. Een streling voor het oog. Een bom van smaken met verrassende combinaties. Een perfecte hoeveelheid. Prachtig geserveerd in bijpassende borden. Artistiek. Kortom, nagenoeg perfectie. Hoed af voor de chef-kok, zijn crew en de medewerkers in de zaal. We zijn fan. ;-)
-

"Top restaurant!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Al meerdere keren hier geweest, altijd top. Al vele 1 sterren restaurants bezocht, maar deze behoort tot de beste. Leuke relaxte sfeer en top eten.
-