Diningcity Deal: Fantastisch 4-gangen menu € 45,00


.

Restaurant Magis* in Tongeren is bekroond met een Michelin ster, waarbij het streeft naar onberispelijke kwaliteit en eerlijk gebruik van natuurlijke ingrediënten en materialen. Dit komt terug in de gastronomie en het prachtige interieur van het restaurant. 

De keuken staat voor uitmuntende kwaliteit waar echte en intense smaken naar voren worden gehaald met eindeloze creativiteit.

Voor DiningCity is een prachtig 4-gangen menu samengesteld.

 • Te reserveren t/m 4 februari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Magis*

  Magis*
  Hemelingenstraat 23 , 3700 Tongeren

  De atypische uitbaters van restaurant "Magis", Dimitri en Aagje, leken als graduaat marketing en licentiaat economische wetenschappen, voorbestemd om carriere te maken in het zakenleven. Hun roeping als fijnproevers en gediplomeerde wijnkenners leidde echter regelrecht naar de tophoreca.

  Dimitri en Aagje verkenden gedurende drie jaar sterrenrestaurants in binnen- en buitenland, hij als kok, zij als gastvrouw, de rol die zij nu opnemen in Magis, sinds 2005 hun eigen zaak.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Magis*


  8,7

  (235 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  8.8

  sfeer

  8.5

  "Perfecte avond bij Magis"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We waren al lang van plan om dit restaurant te bezoeken en nu met de Restaurant Week is het er eindelijk van gekomen. Nu schrijven we zelden of nooit recensies op internet, maar in dit geval moet het toch gezegd dat het Magis team ons een perfecte avond bezorgd heeft met allerlei culinaire hoogstandjes in combinatie met een erg vriendelijke bediening die voor een aangename sfeer zorgt. Op de koop toe kan een mens zich – indien je er een beetje oog voor wil hebben - bij Magis ook nog eens vergapen aan het stijlvolle interieur. Voor ons dus een 10/10 en zeker voor herhaling vatbaar!
  -

  "Topper!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Aangename en lekkere lunch!
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Super lekker eten en heel vriendelijke bediening! Topavond!
  -

  "Diner Magis, Tongeren"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Super 5-gangen menu & heerlijke aangepaste wijnen (16 EUR voor 3 wijnen, zeer ruim geschonken). Vriendelijke & zeer professionele bediening. Een echte culinaire aanrader, in aangenaam kader!
  -

  "Magische gerechten! "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Erg lekkere gerechten met oog voor detail. Deze details brachten de gerechten naar een hoger niveau. De bediening was vriendelijk en vlot. We hebben genoten van onze avond.
  -

  "Un repas vraiment excellent"

  8,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 5
  Tout était parfait le repas et les vins étaient en parfait accord. Néanmoins je déplore et je n'étais pas la seule personne que pendant le repas beaucoup trop de clients consultent ou jouent sur leur GSM sans même éteindre le son de l'appareil.
  -