Restaurant Magis* in Tongeren

Over Restaurant Magis*

Magis*
Hemelingenstraat 23 , 3700 Tongeren

De atypische uitbaters van restaurant "Magis", Dimitri en Aagje, leken als graduaat marketing en licentiaat economische wetenschappen, voorbestemd om carriere te maken in het zakenleven. Hun roeping als fijnproevers en gediplomeerde wijnkenners leidde echter regelrecht naar de tophoreca.

Dimitri en Aagje verkenden gedurende drie jaar sterrenrestaurants in binnen- en buitenland, hij als kok, zij als gastvrouw, de rol die zij nu opnemen in Magis, sinds 2005 hun eigen zaak.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Magis*


8,7

(239 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.5

""

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Zeer mooie locatie Ingebouwde besteklades in de tafel zijn echt leuk gevonden en zeer praktisch. De huis cocktail is een aanrader. Lekkere gerechtjes, mooi gepresenteerd. Pralines bij de koffie zijn veroakt in doosje zodat je ze mee naar huis kunt nemen; tof gevonden. Zo kan je de volgende dag(en) thuis nog wat nagenieten. Kortom het was een geslaagde avond!
-

"Magis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Tout simplement délicieux. A conseiller!
-

"Belle expérience "

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Belle expérience, plats intéressants (surtout la truite). Ce qui pourrait être amélioré (même s’il est pas mauvais) c’est le service. Notre très positive pour la patronne qui est bien disponible en salle et donne des très bonnes explications. Bref a conseiller
-

"Fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer goed, prima service en als jonge mensen nog extra verwend. We komen terug.
-

"Perfecte avond bij Magis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We waren al lang van plan om dit restaurant te bezoeken en nu met de Restaurant Week is het er eindelijk van gekomen. Nu schrijven we zelden of nooit recensies op internet, maar in dit geval moet het toch gezegd dat het Magis team ons een perfecte avond bezorgd heeft met allerlei culinaire hoogstandjes in combinatie met een erg vriendelijke bediening die voor een aangename sfeer zorgt. Op de koop toe kan een mens zich – indien je er een beetje oog voor wil hebben - bij Magis ook nog eens vergapen aan het stijlvolle interieur. Voor ons dus een 10/10 en zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Topper!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Aangename en lekkere lunch!
-