Restaurant Magis* in Tongeren

Over Restaurant Magis*

Magis*
Hemelingenstraat 23 , 3700 Tongeren

De atypische uitbaters van restaurant "Magis", Dimitri en Aagje, leken als graduaat marketing en licentiaat economische wetenschappen, voorbestemd om carriere te maken in het zakenleven. Hun roeping als fijnproevers en gediplomeerde wijnkenners leidde echter regelrecht naar de tophoreca.

Dimitri en Aagje verkenden gedurende drie jaar sterrenrestaurants in binnen- en buitenland, hij als kok, zij als gastvrouw, de rol die zij nu opnemen in Magis, sinds 2005 hun eigen zaak.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Magis*


8,7

(211 Recensies)


eten

8.9

service

8.7

sfeer

8.4

"naar een "zachte" 2e ster"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
* zeer creatief bvb. bestekschuif, uitgeholde koolrabi als soeprecipient * eten lekker info genealogie België huidig aantal (2008) moens 5974 waarvan 73 in tongeren en 75 in tienen maar dendermonde 404, aalst 308; lebbeke 199; buggenhout 78; bornem 72 opwijk 76; mechelen 110 dus vooral op drie-provincienpunt Oost-Vlaanderen/ Brabant/ Antwerpen lysens 102 waarvan 40 in tongeren Moen, Mo(e)ns, Moon(s), Mooens, Muns Patroniem uit de korte vorm van (Si)moen. Simon 1, hebreeuws : luisteren , verhoren 2, grieks : met een stompe stompe neus 3, germaans : zege-man Lissens, Lisse(n), Liesen(s), Liesse(ns), Lies(e), Liess, Lys, Lijs(en), Lize(n), Lysen(s), Lisen(s), Lijssens, Lyssens 1. Metroniem uit de Romaanse vorm van de Germaanse voornaam Adelheid > Adelis > Alis(a). Adela, Edele, Adelaide, Adelheid, Aleida, Aleit, Aleid, ... athal, athil: edel Naam uit het Germaanse athal + haid. haid(a): verschijning, gestalte, held 2. Metroniem uit ELISAbeth. Elisabeth, Elizabet(h), Else, Elze, Elisa Hebreeuwse naam die zoveel betekent als: redding of ik zweer bij God.
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De perfecte avond!
-

"Bezoek magis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker eten.Zeer vriendelijke bediening en mooi kader om te eten. Aanrader!!!!
-

"Zeer zwak"

3,7
eten: 1 service: 2 sfeer: 8
Hele toffe setting. Gezellig gebouw met mooie tuin. Personeel daarentegen was niet vriendelijk, behalve een jong meisje dat daar precies nog noet lang werkte en nog in de leer was. Het eten viel tegen. Het was redelijk gewoon, geen speciale en extra smaakbommetjes die je verwacht van een toprestaurant. Voor een lage prijs krijg je daar dus een menu van een nog lagere kwaliteit/zorg. men vond het blijkbaar ook normaal dat van de twee schijfjes vlees die ik kreeg, eentje volledig uit vet bestond. Wat volgens de bediening dan ook nog een bestempeld werd als “kleine adertjes in het vlees”. Ook niemand van de keuken of van het hoofdpersonen die vanzelf daarover meer uitleg kwam vragen of die dit wilde compenseren. Vandaar dus ook mijn zeer slechte beoordeling nr het personeel toe. Wij zullen hier nooit meer gaan eten.
-

"leuke avond"

8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
leuke en vlotte bediening. Gerechten waren origineel geserveerd en natuurlijk lekker! Ik heb er een toffe avond gehad. Het is er mooi ingericht en dat u het bestek zelf moet nemen in de lade aan de tafel is heel origineel en tof.
-

"Heerlijk "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was zeer zeker een mooie avond, aangenaam verrast. Het eten was heel lekker. De bediening zeer goed. Nog eens over te doen. Proficiat. Groeten.
-