Restaurant Vous lé Vous in Wimmertingenstraat

Over Restaurant Vous lé Vous

Vous lé Vous
Wimmertingenstraat 76 , 3501 Wimmertingenstraat

Restaurant Vous lé Vous ligt in Hasselt. In dit huis met de gedurfde naam ‘Vous lé vous” – bent u welkom om te komen genieten van een verfijnde maaltijd en een ontspannende overnachting. 

Heerlijke staaltjes van vakmanschap zorgen voor een modern en hedendaags design en geven het restaurant een tijdloze uitstraling. U kan bij ons terecht voor een snelle lunch of ‘s avonds genieten van een gastronomisch diner. 

Streekgebonden producten en Fairtrade-producten zijn vaak terug te vinden in de keuken.Seizoensgebonden producten komen ook van pas, want elk seizoen heeft zijn charmes.

De zeer ruime keuken-eetkamer is het hart van ‘Vous lé vous’. De lichtovergoten zitkamer kijkt uit op de tuin met prachtige notenboom. De hal en de bar ogen uitnodigend en komen uit op een fraai terras waar bij mooi weer de maaltijden worden geserveerd.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vous lé Vous


8,8

(237 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.6

"Super lekker "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top. Mooi gezellige inrichting, warm gevoel direct(thuis gevoel). De bediening trok de lijn door, 1 voor 1 vriendelijke mensen die hun job kennen. Het eten was subliem, smaakbommetjes. Alle gerechten top en super presentatie op de borden. Ook heerlijke aangepaste wijnen Chapeau wij komen zeker terug.
-

"Uitstekend gegeten!"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Heel lekker gegeten in een gezellig kader. Verfijnde keuken met kleine porties maar door de hoeveelheid van gangen heb je toch voldoende gegeten. De gerechten zijn uiterst verzorgd, de bediening is heel vriendelijk.
-

"Top !!!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Van het moment dat je hier binnen stapt tot je weer buiten gaat leggen ze je in de watten. Vriendelijke ontvangst , duidelijke menu uitleg (met de nodige vragen of alles ok is of er iets moet aangepast worden). Heel lekker huisaperitief , tafel vol hapjes, voorgerecht (scampi) , tussengerecht (kreeft & garnaal) & hoofdschotel (pieterman) zeer mooi gepresenteerd en met een goed tempo geserveerd , niet te snel , niet te traag. Voor niet viseters kan dit wel tegen vallen. Het pre-dessert en dessert waren in dezelfde lijn , mooie presentatie en zeer lekker. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Ook super dat de chef de tijd neemt voor een afsluitende babbel.
-

"Lunch review ch"

7,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 7
Fijne ontvangst. Mooie presentatie van de zeer lekkere gerechten. Tussen het hoofdgerecht en het dessert was de ober wel enigszins verstrooid. Waardoor er een misverstand was mbt de koffie (of thee). (Koffie mocht wat meer zijn)
-

"Vous le vous"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Het was een zeer geslaagde avond met super lekker eten
-

"SUPER RESTAURANT"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
DIT IS EEN SUPER EERLIJKE KEUKEN MET TOP BEDIENING
-