Diningcity Deal: DEAL: Culinair 5-gangendiner € 57,75


.

Bij restaurant Vous lé Vous kunt u in een aangename sfeer fantastisch dineren. Gebruikmakend van inventieve technieken van de hedendaagse gastronomie, zonder daarbij het culinaire erfgoed uit het oog te verliezen. Lokale, seizoensgebonden en Belgische producten krijgen hier een podium!
 
Geniet van deze fantastische samenstelling en laat u verwennen met een 5-gangendiner nu aan €57,50.

 

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Vous lé Vous

  Vous lé Vous
  Wimmertingenstraat 76 , 3501 Wimmertingenstraat

  Restaurant Vous lé Vous ligt in Hasselt. In dit huis met de gedurfde naam ‘Vous lé vous” – bent u welkom om te komen genieten van een verfijnde maaltijd en een ontspannende overnachting. 

  Heerlijke staaltjes van vakmanschap zorgen voor een modern en hedendaags design en geven het restaurant een tijdloze uitstraling. U kan bij ons terecht voor een snelle lunch of ‘s avonds genieten van een gastronomisch diner. 

  Streekgebonden producten en Fairtrade-producten zijn vaak terug te vinden in de keuken.Seizoensgebonden producten komen ook van pas, want elk seizoen heeft zijn charmes.

  De zeer ruime keuken-eetkamer is het hart van ‘Vous lé vous’. De lichtovergoten zitkamer kijkt uit op de tuin met prachtige notenboom. De hal en de bar ogen uitnodigend en komen uit op een fraai terras waar bij mooi weer de maaltijden worden geserveerd.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Vous lé Vous


  8,8

  (239 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  8.8

  sfeer

  8.6

  ""

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Alles was ok zo niet weten wat ik moet afkeuren.
  -

  "Heerlijke lunch"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Zeer lekker en zeer mooi opgediend eten. We zijn heel tevreden maar een min punt is dat er voor de driegangen lunch 42 euro werd aangerekend plaats van 32 euro zoals aangegeven op de website van de restaurantweek.
  -

  "Lekker uit eten"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Lekkere keuken met verrassende smaken. Het eten was lekker gekruid en een aantal nieuwe smaken geproefd. De moeite om van een gezellig etentje te genieten.
  -

  "Vous lé Voux"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Heel lekker gegeten en vriendelijk bediend en was heel gezellig
  -

  "een aanrader, ook na een maagoperatie !"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Tijdens een gewone weekdag hebben we kunnen genieten van een lekkere drie gangen maaltijd bij vous le vous in hasselt. Er werd rekening gehouden dat één van de twee personen een maagoperatie achter de rug had. Aangepast aperitief en langere tijd tussen de gangen. Dus echt een adresje om aan te raden ook na een maagoperatie ! We gaan nog eens terug. Ook kwam op het einde van de service de chef kok persoonlijk aan tafel langs wat een extra troef is. De dessertwijn was subliem. Het enige minpuntje is de jeansbroek en sportieve schoenen van het personeel. Het stoorde niet bij de chef kok en gastvrouw, maar wel bij het andere personeel. Er zat geen structuur in wat broek, kousen en schoenen betreft. Dat kwam een beetje slordig over voor dit restaurant. Wat een persoonlijke mening is natuurlijk. Doe zo verder !
  -

  "Gastronomie in een mooi rustig restaurant met open keuken ! "

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  We hebben lekker gegeten in een mooie rustige sfeervolle omgeving. De bediening was vlot en aangenaam.
  -