Restaurant Vous lé Vous in Wimmertingenstraat

Over Restaurant Vous lé Vous

Vous lé Vous
Wimmertingenstraat 76 , 3501 Wimmertingenstraat

Restaurant Vous lé Vous ligt in Hasselt. In dit huis met de gedurfde naam ‘Vous lé vous” – bent u welkom om te komen genieten van een verfijnde maaltijd en een ontspannende overnachting. 

Heerlijke staaltjes van vakmanschap zorgen voor een modern en hedendaags design en geven het restaurant een tijdloze uitstraling. U kan bij ons terecht voor een snelle lunch of ‘s avonds genieten van een gastronomisch diner. 

Streekgebonden producten en Fairtrade-producten zijn vaak terug te vinden in de keuken.Seizoensgebonden producten komen ook van pas, want elk seizoen heeft zijn charmes.

De zeer ruime keuken-eetkamer is het hart van ‘Vous lé vous’. De lichtovergoten zitkamer kijkt uit op de tuin met prachtige notenboom. De hal en de bar ogen uitnodigend en komen uit op een fraai terras waar bij mooi weer de maaltijden worden geserveerd.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vous lé Vous


8,8

(234 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.6

"Lunch review ch"

7,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 7
Fijne ontvangst. Mooie presentatie van de zeer lekkere gerechten. Tussen het hoofdgerecht en het dessert was de ober wel enigszins verstrooid. Waardoor er een misverstand was mbt de koffie (of thee). (Koffie mocht wat meer zijn)
-

"Vous le vous"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Het was een zeer geslaagde avond met super lekker eten
-

"SUPER RESTAURANT"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
DIT IS EEN SUPER EERLIJKE KEUKEN MET TOP BEDIENING
-

"Toppertje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles klopte, lekker eten, bediening correct en vriendelijk, ontspannen sfeer. Tijden tss de gerechten was ook perfect, niet te snel en niet te traag. Pré-dessertje was een aangename verrassing, een extraatje dat wel in de smaak viel. Komen zeker terug!
-

"Hier ga je altijd met een goed gevoel naar huis!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het voelt al stilletjesaan aan als thuiskomen, omdat het elke keer opnieuw zo'n fijne ervaring is bij Vou Lé Vous! Diverse verfijnde hapjes vooraf, lekker voorgerechtje met pladijs. We waarderen het dat er zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht de nodige groentjes geserveerd worden, want dat is tegenwoordig niet meer overal evident. Prédessertje en dessert waren ook smaakvol. Iets minder waren de koffie en de latte machiato: te hard, te bitter. Maar dat heeft de chef dan ook niet zelf in handen. Sympathiek ook dat Giovanni altijd een babbeltje komt maken met al zijn klanten.
-

"topavond"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
gewoonweg een topavond gehad. Gewoon super!!!
-