Restaurant JER - Just Eat Right* in Hasselt

Over Restaurant JER - Just Eat Right*

JER - Just Eat Right*
Persoonstraat 16 , 3500 Hasselt

In een sfeervol notarishuis in hartje Hasselt is restaurant JER* gevestigd. Hier staat alles in het teken van het culinaire genot. De Franse en creatieve keuken is inventief en dagvers, geen wonder als je weet dat JER staat voor Just Eat Right.

Op de kaart resulteert dit in bereidingen als langoustines kort op de plancha, karamel van witlof, variëteiten van wortelen, mousseline van citrusvruchten en tarbot, krokant gebakken tarbot, fondant van butternut, bloemkool en vleesjus met xeresazijn.

De wijnkaart legt de nadruk op Franse wijnen, al worden ook de nieuwe wijnlanden niet vergeten. Achter het huis ligt een fraaie binnentuin. Bij mooi weer worden de tafels hier gedekt. De inrichting van restaurant JER is gezellig en hedendaags, met houten vloeren en beige tinten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant JER - Just Eat Right*


9,1

(8 Recensies)


eten

9.5

service

9.4

sfeer

8.4

"nieuwe smaken "

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
in een rustig kader een aantal nieuwe smaken bvb.een bloemknol leren kennen
-

"Top!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer lekker gegeten voor een correcte prijs. Aangepaste wijnen waren prima en ook goed geprijsd. Bedienig was correct maar niet te stijf. Op zondagmiddag was het zeer rustig (één gezelschap buiten ons), niet echt gezellig dus, maar wel heel rustig
-

"Culinair genot "

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Zeer leuke verrassing nog zaterdag kunnen boeken . En een super ervaring het eten was super lekker . Een lekkere amuse dan een soepje van watermeloen en gember en een hapje van de chef gevolgd door Noordzee krab daarna schol en het hoofd gerecht speenvarken afsluiten deden we met 2 desserts snicker op eigen wijze en een smaakbom van frambozen het diner was super de bediening was correct alles op tijd wel vond ik bij de thee dat er nog iets van zoetigheid mocht worden aangeboden de andere tafels kregen het wel das was het enige minpuntje
-

"Super"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke gerechten en een zeer vriendelijke bediening! Een echte aanrader!
-

"Belles découvertes culinaires"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Charmant restaurant. Serveurs aux petits soins. Plats jolis et belles découvertes culinaires.
-

"Overheerlijk"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Sublieme keuken, verrassende combinaties met een frisse toets in elk gerecht. Van de hapjes bij het aperitief tot de snoepjes bij de thee, wij hebben van elke gang genoten. Gezellige zaak en fijne bediening. Een aanrader!
-