Restaurant Guillaume in Brugge

Over Restaurant Guillaume

Guillaume
Korte Lane 20 , 8000 Brugge

Tijdens de Restaurant Week heeft u bij de lunch keuze tussen 3 gangen voor 34 euro of 4 gangen voor 39 euro. Bij het diner wordt u gratis een tweede voorgerecht aangeboden. Zo betaalt u voor het diner ook 39 euro voor een 4 gangenmenu.

Restaurant Guillaume ligt in Brugge. Onder de authentieke houten balken brengt Wi(lle)m - alias Guillaume - u in een modern interieur fijnproeverij, klasse en plezier vertrekkend van een Frans geïnspireerde creatieve keuken. 

De chef brengt gewaagde combinaties van klassieke gastronomie met een Bourgondische touch en Aziatische invloeden. Zowel het maandelijks wisselend gastronomisch menu als de inventieve suggesties worden tot in het buitenland geroemd. De surf & turfgerechten en de kreeftbereidingen getuigen van excellentie door jarenlange ervaring. 

Tom Holderbeke stelt met kennis van zaken een mooie wijnkaart samen, waar zowel Franse klassiekers als nieuwe wereldwijnen elkaar ontmoeten. Op zonnige dagen kan je genieten op het knus terrasje.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Guillaume


eten

8.8

service

8.4

sfeer

8.8

"Guillaume Brugge"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij waren aangenaam verrast tijdens ons eerste bezoek aan Guillaume. Alles was verzorgd van begin tot het einde. Van hapjes bij het aperitief tot de lekkernijen bij de koffie. Elk gerecht was subliem. De aangepaste wijnen bij het vier gangen menu waren zéér lekker. Wij komen graag nog terug.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Uitstekend gegeten in een knusse atmosfeer op 26 december 2010, menu 'Gewaagd'. Het eten bleef maar komen. Heerlijk. Een absolute aanrader!
-
7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Heel lekker gegeten in een leuk kader !! Een aanrader !!
-
8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Uitstekend, zowel naar kwaliteit als kwantiteit
-
8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
etentje was schitterend !! proficiat aan de kok en zijn team
-
8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
In 1 woord een ontdekking.Zeer geslaagd. Hier komen we zeker terug.
-