Restaurant Kokarde in Dendermonde

Over Restaurant Kokarde

Kokarde
Grote Markt 9-10 , 9200 Dendermonde

Restaurant Kokarde ligt in Dendermonde. In hartje Dendermonde op de Grote Markt, ligt een prachtig, geklasseerd oud herenhuis verborgen waar u zich op en top culinair kunt laten verwennen.

De keuken is Frans-Belgisch, aangevuld met pittige seizoensgebonden suggesties in een trendy kleedje. Vooral de verzorgde zakenlunch en het wisselende maandmenu zijn erg gegeerd. 

Het gebouw werd opgedeeld in verschillende kamers en ruimtes zodat het steeds gezellig en intiem tafelen is, zowel met z’n twee als in groep. Voor rokers is een aparte rokersruimte voorzien. 

Kokarde leent zich ook prima voor feesten en stelt boven een aparte zaal ter beschikking waar plaats is tot 40 genodigden. U kan er ook terecht voor vergaderingen. Bij het eerste zonnestraaltje is het dubbel genieten van al dit lekkers op het prachtige zonneterras met zicht op de Dender…

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kokarde


8,7

(282 Recensies)


eten

8.8

service

8.8

sfeer

8.6

"Topper!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel gastvrije ontvangst, vriendelijke en attente gastvrouw en bovenal super lekker gegeten. Het plaatje klopt volledig, hier vertrek je met een heel goed gevoel en weet je dat je sowieso terugkomt!
-

"Geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Niets of niemand is perfect, maar bij Kokarde komen ze aardig in de buurt. Tijdens de restaurantweek gaan lunchen en opnieuw was alles tot in de puntjes verzorgd. Heerlijke menu, heerlijke aangepaste wijnen, excellente service, zowel in de zaal als in de keuken. Wij zijn niet wild van wild, wat we op voorhand hadden aangegeven, en dus heeft de chef voor een alternatief hoofdgerecht gezorgd waarbij we zelfs nog konden kiezen tussen vis en vlees. Dat verdient even onder de aandacht gebracht te worden. Dus Kokarde-team: hartelijke dank voor een fantastische lunch!
-

"Lekker gegeten, vriendelijke bediening."

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Weeral lekker gegeten bij Kokarde. Vriendelijke en correcte bediening ,zowel de bazin als het personeel Bij de all-in formule werd niet gekeken op een glaasje wijn meer of minder.Je glas was nooit leeg.
-

"Kokarde"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het menu was perfect gekozen, heel rustige en goede bediening
-

"Kokarde is een aanrader"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
We zijn heel vriendelijk ontvangen. Lekker gegeten en perfecte bediening! Gaan zeker nog eens terug.
-

"Aanrader"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Lekkere lunch gegeten. Prijs kwaliteit top!
-