Diningcity Deal: Waanzinnige 4-gangen Michelin Winnaars lunch € 54,00


.

Restaurant 't Korennaer* is runner up van Dining with the Stars wintereditie 2019!

 

Op basis van populariteit is 't Korennaer* gekozen tot runner up tijdens Dining with the Stars 2019.

Wilt u (nogmaals) de winnende 4-gangen lunch proeven aan slechts € 54 per persoon?

Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

  • Te reserveren t/m 15 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Diningcity Deal: Subliem 5-gangen Michelin Winnaars menu € 65,00


    .

    Restaurant 't Korennaer* is runner up van Dining with the Stars wintereditie 2019!

     

    Op basis van populariteit is Restaurant 't Korennaer* gekozen tot runner up tijdens Dining with the Stars 2019.

    Wilt u (nogmaals) het winnende 5-gangen diner proeven aan slechts € 64 per persoon?

    Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

     

  • Te reserveren t/m 15 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
  • Over Restaurant t Korennaer*

    t Korennaer*
    Nieuwkerkenstraat 4 , 9100 Nieuwkerken-Waas

    Restaurant 't Korennaer* is gelegen in Nieuwkerken. 

    Chefkok Edwin Van Goethem is een oud-leerling van de hotelschool in Koksijde. Hij heeft stage gelopen bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. Hij volgt nog regelmatig stages om op de hoogte te blijven van wat zich in de gastronomische wereld afspeelt.

    De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Miso, sesam, dashi, wasabi en yuzu brengen daarin een meerwaarde.

    Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Niet te vergeten alles wat uit zijn eigen dorp komt. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds enige tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck.
    En zelfs voor ingrediënten als olijfolie en kruiden doet Edwin beroep op de beste leveranciers!

    Het is duidelijk dat Edwins inspanningen vruchten afwerpen. Voor het 7de jaar op rij verdiende zijn gastronomisch restaurant namelijk een mooie 16/20 in de toonaangevende gids van Gault&Millau. Ook in de wereldbekende Michelingids heeft 't Korennaer 1* vermelding en dat voor het tweede jaar.

    Lees meer

    Klik hier voor de openingstijden en meer

    Reviews van Restaurant t Korennaer*


    eten

    0.0

    service

    0.0

    sfeer

    0.0