Restaurant Lijsterbes in Berlare

Over Restaurant Lijsterbes

Lijsterbes
Donklaan 155 , 9290 Berlare

Restaurant Lijsterbes ligt in Berlare. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. 

Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. ‘Sorbus’ is Latijn voor vrucht, terwijl ‘aucupor’ vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.

Maar er is meer. De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar je culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Lijsterbes


8,5

(690 Recensies)


eten

8.8

service

8.4

sfeer

8.2

"Lijsterbes"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden heel vlot en vriendelijk ontvangen en begeleid. Ook de chef was veel aanwezig in de zaal en aan tafel . Was zeker een lekkere ervaring mooie bordjes en lekkere wijnen .
-

"Top! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Aangename ontvangst door de chef zelf. Genoten van aperitief in de gezellige bar. Ontzettend lekker gegeten, eenvoudige maar fijne keuken. Een echte aanrader als het eens iets meer mag zijn!
-

"Fantastische middag"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Het eten was echt subliem. We hadden er een fantastische date!
-

"De dame geeft je een stress gevoel"

7,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 7
Heel lekker gegeten met verrassende gerechten. Alleen de jonge dame was wat onbeleefd en gaf geen uitleg bij het dessert terwijl we door de anderen perfect geïnformeerd werden wat we kregen van elk gerecht. Leuke formule, bedankt
-

"lekker, zoals steeds!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
op alle vlakken top! keuken, service, sfeer..... prima
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vriendelijk personeel, lekker eten! Top zoals steeds!
-