Restaurant Lijsterbes in Berlare

Over Restaurant Lijsterbes

Lijsterbes
Donklaan 155 , 9290 Berlare

Restaurant Lijsterbes ligt in Berlare. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. 

Voor een aparte culinaire belevenis kunt u reserveren aan de lange tafel met zicht op de keuken (gezelschappen van 6 tot 16 personen) en daar serveren wij het ‘Damborddiner’, een degustatie van 5 spitsvondige gerechtjes vanaf 95 euro  all-in met aperitief, water, wijnen en koffie.  U kan ook zelf een budget opgeven en chef Geer Van Der Bruggen stelt dan speciaal voor uw gezelschap een aangepast menu voor.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Lijsterbes


8,5

(644 Recensies)


eten

8.8

service

8.4

sfeer

8.2

"Prima!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
De ruimte met zithoek met open haard voor het aperitief en de koffie is super gezellig. Het eten was fijn, afgewerkt en lekker.
-

"Lunch at the lijsterbes 27/02"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Very nice experience, nice food AND Callebaut Gold Dessert :-)
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Alles was ok geen opmerkingen
-

"Winterzonetentje"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Aangenaam ontvangst met het aperitiefje bij het haardvuur. Samenspel eten en drank geslaagd tot zeer lekker. Geen opmerkingen, behalve het geluid tijdens de maaltijd; toch vatbaar voor herhaling.
-

"Een aangename avond, lekker eten, leuke setting"

6,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 7
Het was een fijne avond, het eten was heel lekker, met als parel het dessert, top! We voelden ons welkom, ook de chef kwam een woordje uitleg geven en was heel vriendelijk. De aangepaste wijnen en bieren waren ook voortreffelijk, tof dat er ook een bobformule is! 1 aandachtspuntje, om dan toch iets te vermelden, soms kon wel een betere timing om eten op tafel te brengen, wijn en bier te serveren en de uitleg daarbij te geven. Maar dat is uiteindelijk een detail denk ik dan.....
-

"Schitterend, zoals altijd !"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zelfs zonder chef Geert in de keuken was het weer fantastisch !
-