Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangen Winnaars menu € 39,00


.

Restaurant Lijsterbes is verkozen tot winnaar van de Nationale Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Lijsterbes gekozen tot een van de winnaars tijdens de Restaurant Week Zomer 2018.

Wilt u het winnende menu (nogmaals) proeven? Boek dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastisch 3-gangenmenu
+ Restaurant Week winnaar
+ Geldig van dinsdag tot en met zaterdag (woensdag en zaterdag alleen diner)
+ Geldig voor lunch en diner

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Lijsterbes

  Lijsterbes
  Donklaan 155 , 9290 Berlare

  Restaurant Lijsterbes ligt in Berlare. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. 

  Voor een aparte culinaire belevenis kunt u reserveren aan de lange tafel met zicht op de keuken (gezelschappen van 6 tot 16 personen) en daar serveren wij het ‘Damborddiner’, een degustatie van 5 spitsvondige gerechtjes vanaf 95 euro  all-in met aperitief, water, wijnen en koffie.  U kan ook zelf een budget opgeven en chef Geer Van Der Bruggen stelt dan speciaal voor uw gezelschap een aangepast menu voor.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Lijsterbes


  8,4

  (661 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.4

  sfeer

  8.1

  "fijne en overheerlijke keuken"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  We zijn al enkele keren gaat eten naar De Lijsterbes en telkens weer zijn we blij verrast met de fijne heerlijke gerechten. De promotie-menu was zeker de moeite waard. De wijnen zijn wel aan de duurdere kant. De bediening is uitstekend : vriendelijk en professioneel.
  -

  "Lekker genieten"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Eten was zeer lekker, gezellig kader en vlotte bediening.
  -

  ""

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Lekker gegeten in een mooi kader voor een correcte prijs. Heerlijke Oostenrijkse witte wijn verdient extra vermelding.
  -

  "Zwaar teleurgesteld"

  3,0
  eten: 5 service: 2 sfeer: 2
  We kunnen ons niet meer herinneren wanneer we zo teleurgesteld van restaurant thuis gekomen zijn. Het was daar een enorm chaotische avondshift. Het liep fout aan verschillende tafels. Van bij het begin ging het mis. Na een half uur heb ik gevraagd of we een aperitief konden bestellen. De serveuse mocht deze bestelling niet opnemen. Denk je dat ze de boodschap doorgegeven had?? Na de excuses, konden we na een uur eindelijk aan tafel. Ons voorgerecht en tussengerecht werd gewisseld, met nogmaals hun excuses. De gerechten waren niet slecht maar niet bekorend, en heel kleine porties. De tarbot, dat het tussengerecht moest zijn, voor 20 euro, een schandalig kleine portie. De saus werd naast mijn bord gegoten ipv in mijn bord. De aangepaste wijnen waren zeker niet om te herinneren of de moeite waard om te noteren. Voor het wijnarrangement betaal je 10 euro per glas maar je krijgt geen volwaardig glas, noch bijschenken dus geen waar voor je geld. En wat mis ik de passie van de ‘wijnschenker’, want de titel sommelier is hij niet waardig. Teveel om een woordje uitleg te geven en zeker niet vriendelijk kijken. De bediening was super slecht. Eén glimlach hebben we gekregen als de sous-chef superfier zijn dessertbord kwam brengen. Alleen door zijn glimlach smaakte het dessert het beste van alles. Passie is er niet te vinden, niet in de borden en in de bediening. Ik ben de eerste om positieve feedback en pluimen te geven, maar dit was zwaar teleurstellend. Een goedenavond en bedankt hebben we zelfs niet gekregen na een rekening van 197 euro betaald te hebben voor 2 personen. En eerlijk: we hebben nog honger. Onze avond is niet helemaal verknald maar dat ligt enkel en alleen aan het gezelschap van elkaar. Maar Lijsterbes vinden we dus absoluut niet meer leuk en raden we niet aan.
  -

  "teleurgesteld"

  6,7
  eten: 7 service: 6 sfeer: 7
  Alhoewel we meerdere keren enthousiast langskwamen, was dit zeker een mindere ervaring. Even leek het er op dat we vergeten werden voor het aperitief, dat is de indruk die ontstaat als het erg lang duurt en je de tafeltjes rondom, die later toekwamen, allemaal bediend ziet worden... De binnen geafficheerde kaart, werd niet voorgesteld. Het hapje, asperge, was niet uitgelekt en dreef in de crème van ei. Correct voorgerechtje, voldoende kreeft. Hoofdgerecht van ribstuk was perfect volgens mijn tafelgenoot, helaas eet ik geen vlees, vroeg ik de vis in de plaats met bereidheid supplement te betalen. Groot onze verwondering: volle pot werd aangerekend, alhoewel opgediend met de groenten van het vlees. Ik betaalde dus dubbel: voor iets dat je niet kreeg en voor de wijziging. De aangepaste wijn was Hongaars. Het dessert was eenvoudig. De koffie en begeleiding was goed, zoals gewoonlijk. Niet het niveau van vorige ervaringen.
  -

  "genieten in het kwadraat"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  Alles wat tiptop in orde. Een echte aanrader. Sfeer, gezelligheid, bediening, smaken,.. alles wasTOP
  -