Diningcity Deal: Zalig 4-gangen menu! € 49,00


.

Culinair genieten bij Restaurant Lijsterbes in Berlare is een ware belevenis! Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt.
In samenwerking met DiningCity heeft dit restaurant een zalig menu opgesteld. 

Met wie kom jij genieten van een zalig 4-gangen menu aan € 49,00? 

 • Te reserveren t/m 10 februari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Lijsterbes

  Lijsterbes
  Donklaan 155 , 9290 Berlare

  Restaurant Lijsterbes ligt in Berlare. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. 

  Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. ‘Sorbus’ is Latijn voor vrucht, terwijl ‘aucupor’ vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.

  Maar er is meer. De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar je culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Lijsterbes


  8,4

  (671 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.4

  sfeer

  8.1

  "Aangenaam en lekker"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Na een vriendelijk onthaal konden we aperitieven in de bar. Er was een ruime keuze aan dranken ook lambikdranken, Bravo! Het aangeboden vijf-gangenmenu was lekker, mooi gepresenteerd en soms verrassend. De bijhorende wijnen waren werkelijk aangepast. De bediening verliep vlot zonder lange wachttijden. Koffie en thee werden terug in de bar opgediend. Een aandachtspuntje voor de thee. Deze werd geserveerd in een kannetje maar de blaadjes blijven in het water liggen en kunnen niet verwijderd worden waardoor het risico bestaat dat de thee bitter wordt.
  -

  "Zoals gewoonlijk, heel goed"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  De 5 gangenmenu was perfect, alsook de dranken en de bediening
  -

  "T’hol "

  7,3
  eten: 8 service: 8 sfeer: 6
  Lekker gegeten prijs qualiteit heel goed.
  -

  ""

  8,3
  eten: 8 service: 9 sfeer: 8
  Gezellige ruimte, vriendelijke ontvangst, zeer goede service, smaakvolle gerechten met perfect bijhorende wijnen. Voor herhaling vatbaar
  -

  "dining with the starts en superlekker gegeten"

  9,0
  eten: 10 service: 8 sfeer: 9
  Heeft ons super lekker gesmaakt zeker voor herhaling vatbaar Mooie en lekkere gerechtjes op het rustige terras
  -

  "Heerlijk!"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  Gaan eten in de Lijsterbes is een totaalervaring. Van aperitief tot koffie word je in de watten gelegd. Wij waren hier al eerder geweest en hadden ditmaal voor de restaurantweek menu gekozen. En deze moest absoluut niet onderdoen voor de standaard menu. Het was opnieuw genieten van begin tot eind. We komen zeker terug!
  -