Restaurant Lijsterbes in Berlare

Small cd636b4e 7ca4 40d7 9997 cd531b95a71b

Online Reserveren

Over Restaurant Lijsterbes

Lijsterbes
Donklaan 155 , 9290 Berlare

Restaurant Lijsterbes ligt in Berlare. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. 

Voor een aparte culinaire belevenis kunt u reserveren aan de lange tafel met zicht op de keuken (gezelschappen van 6 tot 16 personen) en daar serveren wij het ‘Damborddiner’, een degustatie van 5 spitsvondige gerechtjes vanaf 95 euro  all-in met aperitief, water, wijnen en koffie.  U kan ook zelf een budget opgeven en chef Geer Van Der Bruggen stelt dan speciaal voor uw gezelschap een aangepast menu voor.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Lijsterbes


8,5

(638 Recensies)


eten

8.8

service

8.4

sfeer

8.2

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top culinaire verwennerij!
-

"HEERLIJK DINER in mooi kader , heel goede service en zeer hoogstaande , verfijnde keuken"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
We hebben heerlijk genoten van warme ontvangst , apero in gezellige bar aan haardvuur , nadien zeer verfijnd en origineel 5 gangendiner met nadien nog zeer lekkere frambozentaart bij koffie !! wijnen waren eerlijk en een zeer goed keuze. zeker de moeite waard om terug te komen (ondanks vrij verre afstand ) Felicitaties aan de hele ploeg M.Vandenbroeck -Vanbrabant
-

"Heerlijke keuken"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Heel vriendelijke ontvangst.De chef was heel behulpzaam. Aperitief in de mooie bar aan de haard met een ruime keuze uit de kaart Gerechtjes waren van top kwaliteit. Ongedwongen doch stijlvolle bediening. We hebben ervan genoten.
-

""

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
We received a warm welcome, were immediately told what to expect and received our different courses always just in time (without having to wait too lang). Food was delicious. The interior (snow outside) of the lounge suited perfectly for a winter day (around the fireplace).
-

"Exellent!"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Gezellige locatie, vriendelijke en correcte bediening. Aan te bevelen restaurant!
-

"Fantastisch lekker"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Fijne en vrienselijke bediening ... Het eten was fantastisch lekker we gaan zeker nog terug..
-