Restaurant Lijsterbes in Berlare

Over Restaurant Lijsterbes

Lijsterbes
Donklaan 155 , 9290 Berlare

Restaurant Lijsterbes ligt in Berlare. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. 

Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. ‘Sorbus’ is Latijn voor vrucht, terwijl ‘aucupor’ vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.

Maar er is meer. De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar je culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Lijsterbes


8,4

(667 Recensies)


eten

8.8

service

8.4

sfeer

8.1

"dining with the starts en superlekker gegeten"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Heeft ons super lekker gesmaakt zeker voor herhaling vatbaar Mooie en lekkere gerechtjes op het rustige terras
-

"Heerlijk!"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Gaan eten in de Lijsterbes is een totaalervaring. Van aperitief tot koffie word je in de watten gelegd. Wij waren hier al eerder geweest en hadden ditmaal voor de restaurantweek menu gekozen. En deze moest absoluut niet onderdoen voor de standaard menu. Het was opnieuw genieten van begin tot eind. We komen zeker terug!
-

"super"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
supergoede ontvangst van de chef, gezellig interieur, geode bediening en superlekkere keuken. geen ster meer maar kwaliteit is zeker een ster waard!
-

"Indrukwekkend "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
De Lijsterbes voldeed volledig aan onze verwachtingen. We werden door de chef aan de deur verwelkomt. De bediening was vriendelijk en professioneel. We kozen er het viergangen menu met aangepaste wijnen. Alle borden waren een lust voor het oog en de smaakpapillen. Wel betreuren we dat er geen tafellaken op de ronde tafels voorzien werden, wel een klein minpuntje. Wel jammer dat de chef zijn Michelinster verloor.
-

"Super adresje !"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk genoten van een diner op het mooie terras. Vlotte en toffe bediening. Hier kom ik zeker nog terug
-

"Outstanding"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We had the 4 course dinner. Each course was outstanding. The chef himselve was serving the dishes. Very nice atmosphere. I couldn'nt think of anything negative. Great experience.
-