Diningcity Deal: Waanzinnig 3-gangen menu € 39,00


.

Restaurant Lijsterbes in Berlare is een fantastisch restaurant, waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.

Culinair genieten bij restaurant Lijsterbes is een ware belevenis! Voor DiningCity is een prachtig 3-gangen menu samengesteld.

 

 

 

 • Te reserveren t/m 10 februari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Zalig 4-gangen menu! € 49,00


  .

  Culinair genieten bij Restaurant Lijsterbes in Berlare is een ware belevenis! Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt.
  In samenwerking met DiningCity heeft dit restaurant een zalig menu opgesteld. 

  Met wie kom jij genieten van een zalig 4-gangen menu aan € 49,00? 

 • Te reserveren t/m 10 februari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Lijsterbes

  Lijsterbes
  Donklaan 155 , 9290 Berlare

  Restaurant Lijsterbes ligt in Berlare. In het restaurant doen ze elke dag hun best om de gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid. 

  Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. ‘Sorbus’ is Latijn voor vrucht, terwijl ‘aucupor’ vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.

  Maar er is meer. De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar je culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Lijsterbes


  8,5

  (684 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.4

  sfeer

  8.2

  "heerlijk terugkeren"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  zoals steeds heerlijk
  -

  "Gezellig onder vrienden"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  Het begon al gezellig bij het aperitief in het salon. De verrassing was de Bob versie voor de aangepaste wijnen - een welkomer om terug op de baan te gaan. Een prima keuken maar toch nogal kleine porties. Het personeel was heel vriendelijk en de koffie in het salon is een aanrader
  -

  "Heerlijk genoten in een prachtig kader"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Het starten in het salon met het aperitief maakt het extra gezellig, een hele mooie ruimte, een gezellige "bar" en een joviale barman. Het diner was voortreffelijk, we kozen voor de extra gang en hebben daar geen spijt van gehad. Het was om duimen en vingers af te likken. Originele smaken (vooral de sorbet van olijfolie vonden we top bij het dessert), echt een fijne ervaring. Ook de aangepaste wijnen waren goed gekozen. Eén puntje: Persoonlijk vinden wij het niet zo passend dat het zaalpersoneel op zware sportschoenen of versleten (gescheurde) schoenen bedient in een dergelijke klassezaak. Qua relevantie weegt dit uiteraard niet op tegen het heerlijke diner dat ons werd voorgeschoteld.
  -

  "Mooi restaurant. "

  9,3
  eten: 9 service: 9 sfeer: 10
  Vlotte bediening en lekker eten.
  -

  "zeer lekker !"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Fantastische ontvangst, het eten was af ! Lekkere aangepaste wijnen (en meer dan voldoende) Een Aanrader ! Zeer goede prijs/kwaliteit
  -

  "Gezellig"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Bij aankomst werden we ontvangen in het salon waar we konden geniet van onze aperitief. Aansluitend mochten we onze benen onder de tafel schuiven en genieten van de menu. Zeer vlotte bediening, heel vriendelijk en lekker eten. Ook de koffie achteraf kon ons bekoren!
  -