Restaurant Bij Den Boer in Brussel

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Bij Den Boer

Bij Den Boer
Baksteenkaai 60 , 1000 Brussel

Bij den Boer is een restaurant, gespecialiseerd in visgerechten, dat zich in het hartje van Brussel bevindt. Door het overweldigend succes van dit restaurant is het u aangeraden om te reserveren.

Naast zijn uitstekende wijnkaart, heeft "Bij den Boer" een grote variant aan aperitieven, streekbieren, sterke dranken en frisdranken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Den Boer


7,6

(76 Recensies)


eten

7.9

service

7.4

sfeer

7.4

""

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Plats simples et frais. Dessert délicieux (tiramisu aux fruits rouges).
-

""

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Nous avons très bien mangé, mais nous n'avons pas pris le menu de "la semaine du restaurant". Ce menu nous paraissait quelconque et sans attrait. Nous avons pris un menu proposé sur la carte du restaurant, au même prix, d'ailleurs. Menu copieux et raffiné. Bon et belle présentation. Qualité du service un peu aléatoire. Le restaurant vaut la peine, nous reviendrons. Un peu bruyant toutefois.
-

"Gezellig etentje."

7,7
eten: 9 service: 6 sfeer: 8
Wij hadden een SUPER gezellige avond. Leuk tafeltje aan het raam. Met deze zomerse temperaturen was dat top. Er is wel een verschil in vriendelijkheid. De oudere garcons doen dit veel beter. Het eten was echt heel goed, vers en van uitstekende kwaliteit.
-

"Een zaterdagavond bij Den Boer"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Op een zonnige zaterdagavond, zittend aan een open raam, het plein gevuld met jonge mensen hangend en chillend.... perfecte setting voor de kennismaking met Den Boer. Ze hebben er een vaste klant bij vanaf gisterenavond. Wij dus. Prijs, kwaliteit , sfeer en belevingmeer dan correct. Aanrader.
-

"menu resto days"

5,7
eten: 6 service: 5 sfeer: 6
Fort déçue par la qualité et la teneur du menu!!
-

""

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Super sympa menu correct et vin normal au verre
-