Restaurant Bij Den Boer in Brussel

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Bij Den Boer

Bij Den Boer
Baksteenkaai 60 , 1000 Brussel

Bij den Boer is een restaurant, gespecialiseerd in visgerechten, dat zich in het hartje van Brussel bevindt. Door het overweldigend succes van dit restaurant is het u aangeraden om te reserveren.

Naast zijn uitstekende wijnkaart, heeft "Bij den Boer" een grote variant aan aperitieven, streekbieren, sterke dranken en frisdranken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Den Boer


7,6

(69 Recensies)


eten

7.8

service

7.4

sfeer

7.5

"Heerlijk & authentiek "

8,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 8
We werden in de gezellige authentieke zaak hartelijk en in het Nederlands zeer correct bediend. De gerechten waren klassiek maar van hoge kwaliteit en bijzonder lekker. Een aanrader voor wie houdt van heerlijke (vis)gerechten... en authentieke sfeer!
-

"bij den boer - semaine du restaurant"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
le menu était simple, copieux et très bon.Le service et l'endroit sont agréables (service de midi). On reviendra sans doute essayer le menu 4 services du mois ou un des plateaux de fruit mer
-

"diner en tête à tête"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
très bon repas, les fondues de crevettes sont à tomber! le reste était à la hauteur. A recommander.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Belle expérience. Et cuisine de haute qualité. Je recommande.
-

"belle découverte"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Nous avons très bien mangé le menu asperges à tous les plats. Dommage que les plats se suivaient très vite. Je pense que nous retournerons.
-

"Découverte Bij den Boer"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Nous avons savouré un excellent menu à 29€ seulement. Tout était parfait, de la mise en bouche jusqu'au dessert. Les produits utilisés étaient très frais et d'une grande qualité. Le service fut discret, efficace et courtois. Un très bon établissement à recommander.
-