Restaurant t Kempisch Pallet in Westerlo

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant t Kempisch Pallet

t Kempisch Pallet
Bergveld 120 , 2260 Westerlo

Restaurant ’t Kempisch Pallet ligt Westerlo. Aan de buitenkant is het een aantrekkelijk ogend huis met een hedendaags warm interieur. Het zonneterras en de mooie tuin aan de oever van de Grote Nete zijn een extra troef! Dit adres is een gekoesterd geheim van alle bezoekers die trouwe gast zijn in dit in de streek zo befaamde huis. Je kan er genieten van een fijne Franse/Belgische keuken, perfect opgediend en daarbij begeleid door een heerlijke fles wijn. De bediening is tegelijk voorkomend en hartelijk, met aandacht voor de kleinste details.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Kempisch Pallet


8,8

(224 Recensies)


eten

8.9

service

9.0

sfeer

8.6

"Heerlijk tafelen!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben hier genoten van het begin tot het einde. De vriendelijke ontvangst en bediening in een mooi gezellig kader met aperitief in het salon. De voortreffelijke kookkunsten van de chef en de mooie afgewerkte borden maakten het geheel af. Een super avond en een echte aanrader!!!
-

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van het begin tot het einde niets op aan te merken. Gewoon zoals het moet zijn. Ook de aangepaste wijnen (op onze vraag : enkel rood) mochten er zijn. Een aanrader.
-

"Genoten van het lekker eten en de vriendelijke bediening"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Wij hebben gekozen voor de menu met aangepaste wijnen en waren na afloop heel tevreden. De wijnen waren één voor één super lekker en we hebben zelfs een extra glaasje rode wijn gekregen omdat we aangaven dat we die super lekker vonden. We zijn onthaald in een gezellige zaak waarbij we ons aperitief en amuses konden nuttigen in het gezellig salon. Ook de tafels in de zaal waren heel gezellig aangekleed met voldoende ruimte voor ieders privacy. De bediening is heel vriendelijk en zowel onze glazen wijn als het brood werden blijvend aangevuld. Alle gerechten waren stuk voor stuk zorgvuldig klaar gemaakt en smaakten heerlijk. Een aanrader! Tip: wacht niet te lang om langs te gaan. De eigenaars verklapten ons dat ze midden 2018 op pensioen gaan. Zeker nog het proberen waard!
-

""

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Lekker eten zonder franjes maar zeer degelijk - men zou iets guller mogen zijn met de aangepaste wijnen...
-

"Gastronomie zoals 't moet zijn."

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Hapjes vooraf waren dit keer iets minder, maar wat volgde was weer zeer lekker. Vriendelijke bediening, mooie zaak, jammer dat ze aan hun laatste maanden begonnen zijn... nog snel ervan profiteren zou ik zeggen!
-

"Pareltje in de kempen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel vriendelijke ontvangst. Geweldige gastvrouw en topbediening. Een meesterchef in de keuken ! Gezellig interieur . Heel lekkere amuses. Het diner was top van begin tot einde. De gastvrouw is ook sommelier met zeer uitgebreide wijnkennis. Kempisch pallet is TOP . Een echte aanrader !
-