Restaurant De Cuylhoeve in Geel

Over Restaurant De Cuylhoeve

De Cuylhoeve
Hollandsebaan 7 , 2440 Geel

Restaurant De Cuylhoeve is gelegen in het zanderige Winkelomheide, een gehucht van Geel. Via de Hollandsebaan, die doorheen de Kempense naaldbossen slingert, komt u terecht bij het restaurant. Een lage witte hoeve, een oase van pure gastronomie en rust. Van op het terras kan u zelfs de eekhoorns en de konijnen zien wegritselen met het oude brood dat voor hen wordt achtergelaten.

Het restaurant werd in 1979 geopend door Monique Rutgeerts, de Lady Chef of the year 1999. Sinds enkele jaren heeft zoon Bart Janssens de keuken naar zijn hand gezet. Samen met zijn echtgenote Riet Hufkens hebben ze het niveau nog opgetild. Breng een bezoek aan De Cuylhoeve en laat u verrassen door een sterk staaltje vakmanschap.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Cuylhoeve


9,2

(445 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

9.1

"Aangename avond"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zeer lekker 3 gangenmenu. Vriendelijke bediening. Zijn hier al een aantal keer komen eten en zullen zeker nog terugkomen..
-

"Heerlijke avond in de Cuylhoeve"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben mogen genieten van superlekkere gerechten, evenals van geweldige wijntjes!! Intens genoten van deze leuke avond, met geweldige smaken, heel leuke gemoedelijke sfeer, en uitmuntend gezelschap
-

"Franse gastronomie ten top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dineren in een gezellig kader, verfijnde gerechten, super lekker en top service!
-

"Lekker eten, vriendelijke bediening"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Vrij rustig voor een vrijdagavond, maar wel heel lekker gegeten, en de bediening was perfect. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals de vorige keer, zeer lekker, vriendelijke ontvangst, een plaats voor een geslaagde avond met een harmonie van lekker eten in heerlijke combinaties
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De bediening was, vriendelijk en professioneel. De gerechten subliem, elk bord was mooi gedresseerd, we hebben van elke hap genoten.
-