Restaurant De Cuylhoeve in Geel

Over Restaurant De Cuylhoeve

De Cuylhoeve
Hollandsebaan 7 , 2440 Geel

Restaurant De Cuylhoeve is gelegen in het zanderige Winkelomheide, een gehucht van Geel. Via de Hollandsebaan, die doorheen de Kempense naaldbossen slingert, komt u terecht bij het restaurant. Een lage witte hoeve, een oase van pure gastronomie en rust. Van op het terras kan u zelfs de eekhoorns en de konijnen zien wegritselen met het oude brood dat voor hen wordt achtergelaten.

Het restaurant werd in 1979 geopend door Monique Rutgeerts, de Lady Chef of the year 1999. Sinds enkele jaren heeft zoon Bart Janssens de keuken naar zijn hand gezet. Samen met zijn echtgenote Riet Hufkens hebben ze het niveau nog opgetild. Breng een bezoek aan De Cuylhoeve en laat u verrassen door een sterk staaltje vakmanschap.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Cuylhoeve


9,2

(396 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

9.1

"Culinaire verwennerij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden het geluk om op een zomerse septemberavond met 4 buiten te kunnen eten in het prachtige bosrijke kader van Restaurant De Cuylhoeve. We werden zeer hartelijk ontvangen door de vriendelijke uitbaters. De amuses waren top, de voorgerechten (vis) + hoofdgerecht (Iers rund) waren erg lekker. Ook de twee nagerechten (Aardbei, rabarber, vanille-ijs) + (Ananas, rum, kokos , donkere chocolade) vielen bij ieder in de smaak. Men hield zeer goed rekening met allergie tegen schaal- en schelpdieren. We kozen voor het betaalbare aangepaste wijnen-arrangement. Een aanrader, en we gaan zeker terug.
-

"Zeer fijne lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden het geluk om buiten op het gezellige terras te kunnen lunchen, super gezellig en geweldige lekkere gerechtjes en mooie bijhorende wijnen. Opgediend door een zeer vriendelijke gastvrouw en kelner.
-

"Uitmuntend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellige ambiance. Fijne en zeer lekkere lichte keuken. Aangenaam lekkere extra’s van het huis.
-

"Great evening"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Delicious and superfriendly staff
-

"Prima restaurant."

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Het eten is zeer goed, lekkere gerechten. De bediening was zeer vriendelijk en professioneel. Zeer aangename, rustige avond met top gerechten en een vlotte bediening. Een echte aanrader.
-

"Super genieten"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Het was (h)eerlijk genieten. We werden hartelijk ontvangen. Iedereen erg vriendelijke. Alles was erg verfijnd en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.
-