Restaurant De Cuylhoeve in Geel

Over Restaurant De Cuylhoeve

De Cuylhoeve
Hollandsebaan 7 , 2440 Geel

Restaurant De Cuylhoeve is gelegen in het zanderige Winkelomheide, een gehucht van Geel. Via de Hollandsebaan, die doorheen de Kempense naaldbossen slingert, komt u terecht bij het restaurant. Een lage witte hoeve, een oase van pure gastronomie en rust. Van op het terras kan u zelfs de eekhoorns en de konijnen zien wegritselen met het oude brood dat voor hen wordt achtergelaten.

Het restaurant werd in 1979 geopend door Monique Rutgeerts, de Lady Chef of the year 1999. Sinds enkele jaren heeft zoon Bart Janssens de keuken naar zijn hand gezet. Samen met zijn echtgenote Riet Hufkens hebben ze het niveau nog opgetild. Breng een bezoek aan De Cuylhoeve en laat u verrassen door een sterk staaltje vakmanschap.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Cuylhoeve


9,2

(409 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

9.1

"etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het mag altijd een tijdje geleden zijn dat we er geweest waren, het blijft steeds genieten van een etentje in de Cuylhoeve
-

"Nice eating"

8,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 4
There was too much noice.
-

"Lekker avondje uit"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Het was even geleden dat we de Cuylhoeve nog eens aangedaan hebben. Gelukkig is er weinig veranderd: dwz gezellige vrij ongedwongen sfeer en super lekkere gerechtjes.
-

"Creditcard betalen kost je 5€."

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Wanneer je cash betaald korting 5€. Betalen met creditcard kost je een halve aperitief.
-

"Good restaurant with excellent service"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Food and wines were correct and served with a smile. They give me the feeling to be welcome and important as familie , well done. Food was correct but needs more siurprises..
-

"Dining with stars"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Ik kan alleen maar beamen wat er in de vorige reviews werd geschreven. Topkok, vriendelijke ontvangst, lekker eten. Bediening in super, stijlvol correct maar niet dat stijve of geforceerde dat je in vele krijgt, je voelt je thuis. Een aanrader en ik kom zeker terug
-