Small e841f31b 49fe 40c2 b676 5c621967864e

Online Reserveren

DEAL: 5-gangen Michelindiner € 60,00 Te reserveren t/m 23 december 2017

Fantastisch 5-gangen Michelin menu

Restaurant De Cuylhoeve is verkozen tot winnaar bij Dining with the Stars 2017.

Restaurant De Cuylhoeve gekozen tot een van de populairste restaurants tijdens de speciale Michelin Sterren Restaurant Week “Dining with the Stars” 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastisch 5-gangenmenu
+ Dining with the Stars winnaar
+ Geldig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Gratis annuleren

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner

 

Reserveer nu
DEAL: 4-gangen Michelinlunch € 49,00 Te reserveren t/m 23 december 2017

Fantastisch 4-gangen Michelin menu

Restaurant De Culyhoeve is verkozen tot winnaar bij Dining with the Stars 2017.

Restaurant De Culyhoeve gekozen tot een van de populairste restaurants tijdens de speciale Michelin Sterren Restaurant Week “Dining with the Stars” 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastisch 4-gangenmenu
+ Dining with the Stars winnaar
+ Geldig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Gratis annuleren

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor lunch

Reserveer nu

Over Restaurant De Cuylhoeve

De Cuylhoeve
Hollandsebaan 7 , 2440 Geel

Restaurant De Cuylhoeve is gelegen in het zanderige Winkelomheide, een gehucht van Geel. Via de Hollandsebaan, die doorheen de Kempense naaldbossen slingert, komt u terecht bij het restaurant. Een lage witte hoeve, een oase van pure gastronomie en rust. Van op het terras kan u zelfs de eekhoorns en de konijnen zien wegritselen met het oude brood dat voor hen wordt achtergelaten.

Het restaurant werd in 1979 geopend door Monique Rutgeerts, de Lady Chef of the year 1999. Sinds enkele jaren heeft zoon Bart Janssens de keuken naar zijn hand gezet. Samen met zijn echtgenote Riet Hufkens hebben ze het niveau nog opgetild. Breng een bezoek aan De Cuylhoeve en laat u verrassen door een sterk staaltje vakmanschap.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Cuylhoeve


9,1

(333 Recensies)


eten

9.2

service

9.2

sfeer

9.0

" Blijvende waarde op culinaire hoogte"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Het heerlijke herfstzonnetje maakt het zelfs mogelijk dat we midden oktober nog onverwachts buiten konden lunchen op t nieuwe terras. Zoals steeds werden we vriendelijk verwelkomd door Chef Bart die ons opnieuw een heerlijke en lekkere lunch op onze borden toverde. Tesamen met de zeer vriendelijke bediening van Kay en Riet en het tafelen in een klassiek en rustgevend kader maakt dat dit restaurant al jaren mijn lievelingsadres is voor eens lekker cilinair verwend te worden met vrienden... je voelt je er zo welkom... ook nu weer was het de verre verplaatsing meer dan waard !
-

"De Cuylhoeve"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben heerlijk gegeten, er waren zoveel extra's bij. De bediening was perfect. Bij de aankomst en vertrek passeerde de chef nog even. Een dikke pluim en zeker een aanrader.
-

"Beoordeling De Cuylhoeve""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Meer dan 30 jaren bezochten wij De Cuylhoeve. Het loonde echt de moeite om vanuit Antwerpen deze zaak te bezoeken. Om medische redenen is dit spijtig genoeg niet meer mogelijk. Maar o.i. is dit qua prijs en vooral kwaliteit, één der betere restaurants van de provincie Antwerpen, het hoeft geen Michelinster te hebben om een gastronomisch maaltijd te serveren. Wij zijn op zoek naar gastronomische genieters die ons eventueel wensen op te pikken in Berchem om samen te kunnen genieten van de Geelse gastronomie. Nogmaals proficiat Bart en voor het ganse Cuylhoeve-team. Magda en Romain De Winne (Berchem) vroeger inwoners van Mortsel.
-

"Vriendelijke en correcte bediening, heerlijke gerechtjes"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen een plaatsje toebedeeld in een klein zijkamertje waar drie tafeltjes voor 2 gedekt waren, zeer knus, maar hier zaten we wel wat afgelegen. Mijn man zat met de rug naar de deuropening en had last van tocht door een deur of raam dat ergens openstond. Toen we dit meldden, werd er wel onmiddellijk gevolg aan gegeven. Wat betreft het eten: zeer fijne en smaakvolle gerechtjes, waarop niets aan te merken valt. Er werd ook effectief rekening gehouden met de opmerkingen die we vooraf hadden doorgegeven m.b.t. suiker in de gerechten. Daar waar mogelijk werd een passend alternatief aangeboden. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Gastronomische verwennerij in de Cuylhoeve"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn regelmatige bezoekers van de Cuylhoeve. De ontvangst is hartelijk. Het kader is gezellig, mar belangrijker is natuurlijk wat er op het bord komt. Het koksteam van dit restaurant zorgt telkenmale voor een gastronomische verwenning. Alle gerechtjes zijn smaakbommen. We starten met een reeks super lekkere originele hapjes. Ook de vier gerechtjes, die deel uitmaakten van het menu waren stuk voor stuk bijzonder lekker. De wijntjes van het arrangement aan 23 euro waren goed gekozen. Er werd geregeld bijgeschonken. Een grote eter moet er wel een stukje lekker zelf gebakken brood bij eten. Bij de koffie worden nog enkele lekkere snoepjes aangeboden. We komen zeker nog terug.
-

"Dineren bij De Cuylhoeve"

8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
Het was wééral heerlijk dineren bij de Cuylhoeve! Vanaf de aperitiefhapjes tot aan de versnaperingen bij de koffie was de hele avond tot in de puntjes verzorgd.
-

Restaurants vlakbij De Cuylhoeve

BOUFFARD

Adolf Reydamslaan 24, Mol
9,95 kilometer

  DEAL: 5-gangen Michelindiner nu €60

RESTAURANT NUANCE Michelin Michelin

Kiliaanstraat 6-8, Duffel
34,7 kilometer

  DEAL: 4-gangen Michelinlunch nu €62,50

DE SCHONE VAN BOSKOOP

Appelkantstraat 10, Boechout
35,6 kilometer

  DEAL: 4-gangen Michelinlunch nu €62,50

AEN DE KERCK

St Godfriedstraat 15, Sint-Truiden
36,6 kilometer

  DEAL: 4-gangen Michelinlunch nu €39

ZOETHOUT

Vloeiherkstraat 14, Wellen
40 kilometer

  DEAL: 4-gangen Michelinlunch nu €39