Restaurant De Zeeuwse Bron in Beerse

Over Restaurant De Zeeuwse Bron

De Zeeuwse Bron
Gemeenteplein 6 , 2340 Beerse

Restaurant De Zeeuwse Bron, reeds 15 jaar een begrip in Beerse. Warden en Magrit laten u genieten van verse vis, schaal-, en schelpdieren. De gerechten worden met zorg bereid waarbij er veelal gebruik gemaakt wordt van Zeeuwse produkten zoals Oosterschelde kreeft, paling, oesters en mosselen. De vader van Magrit, een voormalig oesterkweker uit Yerseke, zorgt voor de verse aanvoer van deze vis vanuit Zeeland.
 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Zeeuwse Bron


9,1

(553 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.8

"Absolute aanrader voor visliefhebbers"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is altijd een geweldige ervaring in De Zeeuwse Bron. Van amuse tot en met koffie is alles zeer verfijnd, mooi gepresenteerd en met de nodige uitleg op tafel gebracht.
-

"Restaurantweek "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voorgerecht makreel super lekker, een warme (gebakken) en een koude (mousse) versie. Hoofdgerecht zeebaars met fijne groentjes om je vingers af te likken. Dessert bloedappelsienijs was toppertje op het bord.
-

"Fantastisch diner"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Wat een avondje met grote verwachting ging worden is ook zo uitgekomen . De gerechten waren allemaal top - ook het tussengerecht - en zeker groot genoeg om zonder honger buiten te gaan . We kijken al uit naar de volgende keer met familie.
-

"Super lekker gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer lekker gegeten met de restaurantweek! 3-gangenmenu voor 31,5 euro uitgebreid met een vierde gang (vissoep) voor 10 euro extra. Zeer mooie presentatie, voldoende grote porties. Lekkere witte huiswijn en "normale" prijzen voor de drank wat ook eens een opluchting is. Vriendelijke bediening en gezellig zitten (al zaten we er in het begin wel bijna alleen, maar het was dan ook zondagavond 18u). Alle gerechten waar super lekker en je kreeg lekker brood met kruidenboter wat werd aangevuld wanneer het op was (enige nadeel is dan dat je er teveel van eet ;-)). Wij komen zeker nog eens terug!
-

"Winnaar!!!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Terecht behorend bij de winnaars. Oogstrelende bordjes met lekkere gerechtjes. Vriendelijk onthaal en prima bediening. Super!!!!
-

"ware verwennerij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
gewoonweg zalig genieten ! Niets op aan te merken !
-