Diningcity Deal: Culinaire 3-gangen menu € 33,00


.

Restaurant De Zeeuwse Bron, reeds 20 jaar een begrip in Kempen. Warden en Magrit laten je graag genieten van verse vis-, schaal- en schelpdieren.

De gerechten worden met zorg bereid waarbij er gretig gebruik gemaakt word met verse aanvoer vanuit Zeeland. Deze is bij voorkeur afkomstig van de kleine bootjes uit Colijnsplaat, want deze zijn maar één dag op zee. Als deze vangst op de vismijn komt is ze dan ook supervers. En dat is de grootste troef in de keuken.

 

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant De Zeeuwse Bron

  De Zeeuwse Bron
  Gemeenteplein 6 , 2340 Beerse

  Restaurant De Zeeuwse Bron, reeds 15 jaar een begrip in Beerse. Warden en Magrit laten u genieten van verse vis, schaal-, en schelpdieren. De gerechten worden met zorg bereid waarbij er veelal gebruik gemaakt wordt van Zeeuwse produkten zoals Oosterschelde kreeft, paling, oesters en mosselen. De vader van Magrit, een voormalig oesterkweker uit Yerseke, zorgt voor de verse aanvoer van deze vis vanuit Zeeland.
   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Zeeuwse Bron


  9,1

  (607 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  9.3

  sfeer

  8.8

  "Simply the best !"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Perfect van A tot Z Net zoals bij ons vorig bezoek werden we weer zeer aangenaam verrast. De keuze van de gerechten en de kwaliteit zijn top. Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Ook een dikke pluim voor de hele keuken. We kijken er al naar uit voor ons volgend bezoek. Marleen en Luc
  -

  ""

  7,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 7
  Zeer vlotte bediening Originele visgerechten
  -

  "Absolute topklasse"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Zoals steeds heel goede ontvangst door gastvrouw en super lekker gegeten, alles tip top gepresenteerd!
  -

  "Fantastisch "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Van a tot z klopte het plaatje. Je word er ontvangen door de zeer vriendelijke gastvrouw en personeel . Gezellige en mooie rustige zaak. Het eten is er super. Alles is kwaliteit van de bovenste plank. Het is net of de vis recht van de zee op je bord springt , zo vers. De menu was top. Vooral de coquilles en de zeebaars waren subliem. We hebben hier genoten van aperitief tot en met de verwenkoffie. We zijn met een goed gevoel en voldaan huiswaarts gereden. Een aanrader , die zeer hoog op ons lijstje staat om zeker opnieuw te bezoeken. Nogmaals een dikke pluim voor het hele team. Luc en Marleen.
  -

  ""

  9,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 7
  Alles was top! We hebben erg genoten.
  -

  "SUPER"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Kort en bondig : het was gewoon TOP !!
  -