Restaurant Rascasse in Kapellen

Over Restaurant Rascasse

Rascasse
Kalmthoutsesteenweg 121 , 2950 Kapellen

Gelieve bij last minute annulaties zowel via de Restaurant Week website als telefonisch het restaurant te verwittigen.

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: restaurant Rascasse.
Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Over ervaring en bagage gesproken...Caroline kreeg haar culinaire genen van thuis mee. Haar ouders baatten jarenlang het befaamde restaurant La Souricière te Adinkerke uit. Erwin deed scholing bij ettelijke sterrenrestaurants.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis- en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant wordt je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline, zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Rascasse


9,0

(31 Recensies)


eten

9.2

service

9.0

sfeer

8.7

"Dining with many stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Schitterende combinatie van smaken, prachtige schilderijtjes van gerechten, super bediening, magnifieke wijnen ... Een etentje waar ik de dagen nadien nog veel smaak van heb en ... dat naar meer proeft. Laaiend enthousiast dus.
-

"Creatieve keuken, informele sfeer, klasse"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Hoe je met bekende hoofdingrediënten originele, lekkere en mooi ogende creatie maakt ! Het Dining with the Stars lunch menu was mooi samengesteld ! Rascasse beschikt ook over een mooie wijnkaart met klassiekers en wereldwijnen, ook per 1/2 fles en per glas voor zij die chauffeur zijn. Het interieur is modern, stijlvol met mooie kunst- en designobjecten hier en daar. Wie met de auto komt kan gebruik maken van een parking achter het gebouw. Bij Rascasse kan je terecht voor de lunch en uiteraard voor dinner. De setting nodigt uit tot wat langer tafelen maar het kan ongetwijfeld ook snel voor wie nog afspraken heeft en erom vraagt.
-

"Top, top, top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gewoon het beste etentje van de laatste jaren. Gewoon onvergetelijk. De aperitief was weergaloos! De rest ook.
-

"Toprestaurant"

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
We hebben altijd al erg genoten van de buitengewoon lekkere keuken in Rascasse waar het mooi zitten is waar de bediening altijd ook zeer vriendelijk is. Deze keer was het echter gemiddeld 38 min wachten tussen elk gerecht, wat wij wat lang vonden. Het restaurant zat vol en de combinatie Dining week met de mogelijkheid tot eten a la carte, maakte het de keuken waarschijnlijk niet gemakkelijk. Maar niettegenstaande de lange wachttijden deze keer, blijft Rascasse voor ons een toprestaurant !!!
-

"Lekker en met de glimlach! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch avondje met super lekkere gerechtjes gemaakt met passie en super kwalitatieve ingrediënten. Gecombineerd met verrassende wijntjes en bediend met de glimlach maakt dit het tot een super adresje. Aanrader!
-

"Valentijnsdineetje niet echt geslaagd. "

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Vriendelijke ontvangst en bediening. We zaten wel niet op een goede plaats, elke wind van de deur met de geuren van sigaretten en parfum kwam recht op ons af. Een rustig gesprek was ook niet mogelijk wegens erg luidruchtige personen aan het tafeltje naast ons. Ondanks de veel te veel verschillende smaken op 1 bordje was het eten niet slecht. Maar niet echt onze smaak, je weet soms niet echt wat je eet. Voor ons mag het iets puurder en rustiger. Resultaat: voor ons was het de file vanuit Antwerpen niet waard.
-