Restaurant Rascasse in Kapellen

Over Restaurant Rascasse

Rascasse
Kalmthoutsesteenweg 121 , 2950 Kapellen

Gelieve bij last minute annulaties zowel via de Restaurant Week website als telefonisch het restaurant te verwittigen.

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: restaurant Rascasse.
Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Over ervaring en bagage gesproken...Caroline kreeg haar culinaire genen van thuis mee. Haar ouders baatten jarenlang het befaamde restaurant La Souricière te Adinkerke uit. Erwin deed scholing bij ettelijke sterrenrestaurants.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis - en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant wordt je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline, zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Rascasse


9,0

(1 Recensies)


eten

10.0

service

9.0

sfeer

8.0

"Dinner for two"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Het eten was supper lekker. Professionele bediening.
-