Restaurant Rascasse in Kapellen

Over Restaurant Rascasse

Rascasse
Kalmthoutsesteenweg 121 , 2950 Kapellen

Gelieve bij last minute annulaties zowel via de Restaurant Week website als telefonisch het restaurant te verwittigen.

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: restaurant Rascasse.
Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Over ervaring en bagage gesproken...Caroline kreeg haar culinaire genen van thuis mee. Haar ouders baatten jarenlang het befaamde restaurant La Souricière te Adinkerke uit. Erwin deed scholing bij ettelijke sterrenrestaurants.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis- en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant wordt je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline, zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Rascasse


8,8

(22 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.4

"WEEK VAN HET RESTAURANT"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Redelijk last minute nog een tafel geboekt op woensdagavond. We hadden al goede commentaren gehoord/gelezen en willen dan zelfs op ontdekking gaan. Niets was minder waar want ook wij werden aangenaam verrast met lekker eten, gezellig kader, prima bediening. Prima prijs/kwaliteit verhouding, lekker relax en zeker voldoende. Wij kunnen enkel positief zijn en ook dit restaurant als "aanrader" benoemen. We komen graag terug. keep up the good work !
-

""

7,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 6
We hebben genoten van de 3-gangenmenu. De gerechten waren licht, mooi gedresseerd en lekker met frisse smaken. Vooraf werd ook een hapje van de chef geserveerd. Bij de koffie kwamen ook nog 2 lekkere mignardises. Voor die prijs zeker een aanrader.
-

"Zeer goed menu"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Eten uitstekend
-

"Er zijn zekerheden in het leven..."

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
We zijn met de restaurantweek nog maar eens afgezakt naar restaurant Rascasse en we werden niet teleurgesteld, wel integendeel. Zoals steeds was het speciale men uitgekiend, mooi gepresenteerd en erg lekker. De licht gerookte makreel was, na de hapjes, een sublieme opener. We hadden een extra gerechtje bijgenomen en dat waren twee heerlijke bereidingen van sint Jacobsschelp. Het hoofdgerecht was fazant, borst en worstje van het billenvlees, met een sausje waarvan je wilde dat ze niet opgeraakte, zo lekker! Als afsluiter kozen wij voor een kaasbordje van Van Tricht. Doe daarbij de aangepaste wijnen en we waren helemaal tevreden.
-

"Meer dan de afstand waard"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooi restaurant. Supervriendelijke bediening met de nodige uitleg. Het eten was speciaal, wat je wel verwacht bij een restaurant van deze klasse, maar superlekker.
-

"Beoordeling"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Smaken vielen niet echt allemaal mee. Het vlees was zeker niet mals. De borden zijn kunststukjes.
-