Restaurant Rascasse in Kapellen

Over Restaurant Rascasse

Rascasse
Kalmthoutsesteenweg 121 , 2950 Kapellen

Gelieve bij last minute annulaties zowel via de Restaurant Week website als telefonisch het restaurant te verwittigen.

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: restaurant Rascasse.
Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Over ervaring en bagage gesproken...Caroline kreeg haar culinaire genen van thuis mee. Haar ouders baatten jarenlang het befaamde restaurant La Souricière te Adinkerke uit. Erwin deed scholing bij ettelijke sterrenrestaurants.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis- en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant wordt je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline, zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Rascasse


9,1

(42 Recensies)


eten

9.2

service

9.1

sfeer

8.9

"gezellig lekker eten"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Naar Rascasse gaan is zoals thuiskomen: je eet in een gezellige sfeer, de bediening is zeer vriendelijk, de gerechten mooi gepresenteerd en erg lekker en de wijnen zijn mooi aangepast. Als je dan weet dat de prijs/kwaliteit verhouding prima is dan heb je een perfecte en ongedwongen avond.
-

"Restaurantweek "

6,3
eten: 5 service: 7 sfeer: 7
Teleurstellend voor de prijs
-

"Fantastisch"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten in een mooi decor met fantastische bediening. TOPPER !
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Superlekker gegeten zoals altijd. Als iets goed is, blijf je terugkomen en dit is onze 5de keer en nog nooit teleurgesteld.
-

"Absoluut een aanrader !"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Stond al enkele jaren op mijn bucket list, maar door allerlei omstandigheden nooit toegekomen aan een bezoekje. Het was het lange wachten waard. Een bezoek aan Rascasse is een culinaire verwennerij. Lekkere amuses. Zeer mooie en fijn afgewerkte lekkere gerechten. Verzorgd van begin tot einde. De gastvrouw en gastheer zijn zeer fijne, vriendelijke mensen. Ik kom zeker terug !
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten in een gezellig kader
-