Restaurant Kommilfoo* in Antwerpen

Over Restaurant Kommilfoo*

Restaurant Kommilfoo*
Vlaamsekaai 17 , 2000 Antwerpen

Restaurant Kommilfoo* in Antwerpen ligt in Het 'Zuid'. Deze locatie is sinds jaar en dag bekend als trendy plaats in hartje Antwerpen met kunstgalerijen, musea en restaurants.

Niet voor niets is ook hier restaurant Kommilfoo gelegen, waar zaakvoerder Olivier de Vinck achter het fornuis staat. Bijgestaan door gastvrouw Inger Blancquaert tovert hij modern-eigentijdse gerechten op tafel met gebruik van de laatste nieuwe technieken.

De seizoensgebonden menukaart met dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde, kruidige en speelse combinaties. De ongedwongen en correcte bediening maakt dat je in dit gerestaureerde ruime pakhuis ten volle kan genieten van een opmerkelijke keuken: zoals het hoort. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kommilfoo*


9,0

(683 Recensies)


eten

9.1

service

9.2

sfeer

8.8

"Top!"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Jammer van een tafel luidruchtige, onbeschofte, dronken Nederlanders. Kunnen die zich echt niet gedragen? Of wordt dit stilaan een gewoonte dat wat ze in eigen land niet durven doen, dan maar even hier bij die ‘domme Belgen’ in Antwerpen komen doen? Ik had ze buiten gezet. Gelukkig zijn ze niet allemaal zo, die ene kleine Nederlander aan een andere tafel had onder tafel kunnen kruipen van plaatsvervangende schaamte... Zoals steeds, perfecte bediening en flexibele keuken mbt speciale wensen. Kwaliteit van eten en drinken (aangepaste wijen) is top. Warm aanbevolen.
-

"een fijne ervaring"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
we zijn heel correct ontvangen bij Kommil Foo, echt com'l faut! er werd geen onderscheid gemaakt tussen de klanten met of zonder special deal. het eten was superlekker en echt mooi als schilderijtjes. kortom we hebben daar een heel leuke avond gehad.
-

"zeer fijne culinaire ervaring"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Zeer vriendelijk ontvangen geweest, kregen eerst een tafeltje achteraan , toen we naar een andere tafel vroegen, werd er niet over gediscussieerd. Zeer lekker eten, ster meer dan waard. Perfecte aangepaste wijnen. Kortom, zeer tevreden!
-

"Pure verwennerij"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Fijne keuken, met een explosie van smaken vanaf hap 1! Zeer aangenaam onthaal en zeer professionele bediening met een glimlach. Kortom, een dikke pluim voor het hele team!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gewoon geweldig. Super lekker eten, maar ook zéér vriendelijk personeel die stuk voor stuk hun uiterste best deden.
-

""

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Lekker gegeten en ook lekkere wijntjes. De bediening was super vriendelijk en zeer professioneel! Mooi kader.
-