Diningcity Deal: Waanzinnig 3-gangen menu € 45,00


.

Restaurant Kommilfoo* is bekroond met een Michelin ster en staat bekend als trendy plaats in hartje Antwerpen met kunstgalerijen, musea en restaurants. De seizoensgebonden menukaart met dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde, kruidige en speelse combinaties. De ongedwongen en correcte bediening maakt dat je in dit gerestaureerde en ruime pakhuis ten volle kan genieten van een opmerkelijke keuken: zoals het hoort. Voor DiningCity is een prachtig 3-gangen menu samengesteld.

 • Te reserveren t/m 31 januari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Kommilfoo*

  Kommilfoo*
  Vlaamsekaai 17 , 2000 Antwerpen

  Restaurant Kommilfoo* in Antwerpen ligt in Het 'Zuid'. Deze locatie is sinds jaar en dag bekend als trendy plaats in hartje Antwerpen met kunstgalerijen, musea en restaurants.

  Niet voor niets is ook hier restaurant Kommilfoo gelegen, waar zaakvoerder Olivier de Vinck achter het fornuis staat. Bijgestaan door gastvrouw Inger Blancquaert tovert hij eigentijdse gerechten op tafel met gebruik van de nieuwste technieken.

  De seizoensgebonden menukaart met dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde, kruidige en speelse combinaties. De ongedwongen en correcte bediening maakt dat je in dit gerestaureerde en ruime pakhuis ten volle kan genieten van een opmerkelijke keuken: zoals het hoort. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Kommilfoo*


  9,0

  (713 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  9.2

  sfeer

  8.8

  "Prima"

  7,0
  eten: 7 service: 7 sfeer: 7
  De ontvangst en de bediening waren vriendelijk. Het eten was lekker. Het restaurant is aangenaam om te zitten.
  -

  "Week van het restaurant"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Weer opnieuw super lekker gegeten! Chapeau voor de keuken. Bediening was vriendelijk en vlot. Extra pluim voor de sommelier, die zorgde voor aangepaste wijn waardoor gerecht nog meer tot zijn recht kwam en ook bereid was tot wat uitleg rond de smaak.
  -

  "mooi gepresenteerde bordjes"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Elk hapje en gerechtje is heel mooi gepresenteerd. De smaken en structuren zijn gevarieerd , heel toegankelijk en niet excentriek. Wij vonden enkel de structuur van de tartaar (voorgerecht ) niet goed. De opleg voor de kaasschotel (ipv dessert) was niet in verhouding tov de prijs van het extra visvoorgerecht. We hebben ook deze keer heel lekker gegeten, maar vonden de menu in de zomer beter. Ontvangst was wat stuntelig (we werden naar de tafel gebracht en hebben uiteindelijk onze jas over de stoel gehangen en daarna kwam men vragen om de jassen weg te hangen. We waren die middag wel de eerste klanten, ze stonden met 3 aan de balie en wij hadden verwacht dat onze jassen aan de inkom aangenomen zouden worden). De bediening was prima.
  -

  "een zeer smakelijke topper"

  9,3
  eten: 9 service: 10 sfeer: 9
  wij zijn op een heerlijke en smakelijke wijze vergast door vriendelijke mensen, ze geven je van bij het binnenkomen een aangenaam en warm gevoel. We hebben genoten van zeer lekker eten en lekkere bijhorende wijnen, waar we een goede uitleg van kregen van de sommelier. Van dit restaurant houden een goede en aangename herinnering over. Hopelijk komen we later nog eens opnieuw van deze keuken (h)eerlijke keuken genieten.
  -

  "Super"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Mooi interieur, super vriendelijke bediening, heerlijke gerechten die prachtig geserveerd worden .. echte aanrader!
  -

  "schitterend"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  In één woord geweldig en besteld via DiningCity en Restaurantweek - dus aan democratische prijs Heel attente bediening .; Het eten was super !! De wijn was lekker en betaalbaar. Een mooie evaring.
  -