Reviews van Restaurant Kommilfoo*


9,0

(713 Recensies)


eten

9.1

service

9.2

sfeer

8.8

"Prima"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
De ontvangst en de bediening waren vriendelijk. Het eten was lekker. Het restaurant is aangenaam om te zitten.
-

"Week van het restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weer opnieuw super lekker gegeten! Chapeau voor de keuken. Bediening was vriendelijk en vlot. Extra pluim voor de sommelier, die zorgde voor aangepaste wijn waardoor gerecht nog meer tot zijn recht kwam en ook bereid was tot wat uitleg rond de smaak.
-

"mooi gepresenteerde bordjes"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Elk hapje en gerechtje is heel mooi gepresenteerd. De smaken en structuren zijn gevarieerd , heel toegankelijk en niet excentriek. Wij vonden enkel de structuur van de tartaar (voorgerecht ) niet goed. De opleg voor de kaasschotel (ipv dessert) was niet in verhouding tov de prijs van het extra visvoorgerecht. We hebben ook deze keer heel lekker gegeten, maar vonden de menu in de zomer beter. Ontvangst was wat stuntelig (we werden naar de tafel gebracht en hebben uiteindelijk onze jas over de stoel gehangen en daarna kwam men vragen om de jassen weg te hangen. We waren die middag wel de eerste klanten, ze stonden met 3 aan de balie en wij hadden verwacht dat onze jassen aan de inkom aangenomen zouden worden). De bediening was prima.
-

"een zeer smakelijke topper"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
wij zijn op een heerlijke en smakelijke wijze vergast door vriendelijke mensen, ze geven je van bij het binnenkomen een aangenaam en warm gevoel. We hebben genoten van zeer lekker eten en lekkere bijhorende wijnen, waar we een goede uitleg van kregen van de sommelier. Van dit restaurant houden een goede en aangename herinnering over. Hopelijk komen we later nog eens opnieuw van deze keuken (h)eerlijke keuken genieten.
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooi interieur, super vriendelijke bediening, heerlijke gerechten die prachtig geserveerd worden .. echte aanrader!
-

"schitterend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In één woord geweldig en besteld via DiningCity en Restaurantweek - dus aan democratische prijs Heel attente bediening .; Het eten was super !! De wijn was lekker en betaalbaar. Een mooie evaring.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooie strakke inrichting, vriendelijke en vlotte bediening Verfijnd en prachtige gerechten. We hebben erg genoten. Mooie aanbieding via citydining- restaurantweek.
-

"Zalig genoten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer lekker gegeten. Veel verschillende ingrediënten, smaken perfect gecombineerd. Een lekker wijntje aan een goede prijs en een vriendelijke bediening en dankzij DiningCity aan een betaalbare prijs. Voor herhaling vatbaar.
-

"Voortreffelijke lunch !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
innemend onthaal, plezierige wijnkeuzes, fraai gepresenteerde borden met zowel verrassende als pure smaken. helemaal perfect.
-

"Mooi gedresseerde borden en super - smakelijk..."

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zeer mooi gedresseerde borden. Lekkere aangepaste wijnen. Gezellig (rustig) tafelen in een modern kader. Inventief samengestelde gerechten en super smakelijk.
-

"Kommilfoo"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Superlekker gegeten in een mooi kader
-

"Zeer goed menu"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Het eten was weer uitmuntend. De sommelier SUPER!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
heel lekker gegeten en top bediening
-

""

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Fijne ongedwongen sfeer. Gerechten waren absoluut van hoge klasse! Advies voor de heerlijke wijn werd zeer gewaardeerd. Echt genoten.
-

"Heerlijk"

8,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 8
Lunch was heerlijk, vlotte vriendelijke bediening
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker eten in een rustige sfeer en super vriendelijke bediening. Heel aangename avond !!
-

"prachtig "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
ik wil jullie allen heel hard bedanken voor het lekker eten en de service dank jullie wel
-

"Lunch at Kommilfoo"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
We had a verry nice lunch,the food was excellent,the wines were of high quality and prima in combenation with the food.
-

""

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
zoals altijd zeer tevreden,alles is daar altijd perfect, we zijn nog nooit teleurgesteld!
-

"elke keer nog beter dan de vorige!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
The food - as always - was excellent. Nicely presented, exquisite combinations of flavors! Reception and service were impeccable!
-

"een perfect verjaardagsdiner"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
de 5 gangenmenu was lekker !De service was uitstekend.Ook de aangepaste wijnen pasten perfect bij de gerechten . De kaasschotel was een mooie afsluiter van de avond. Voor herhaling vatbaar.
-

"Inventieve keuken"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
mooie zaak, lekker diner, heel verzorgd
-

"Een absolute must done!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geen enkele negatieve opmerking! Een 10/10! Uitmuntend! Van onthaal, bediening, culinaire genot, bijpassende wijn, ... van a tot z perfect! Proficiat!
-

"Hemels!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zelden zo lekker gegeten, alles was top! Prachtige zaak, erg bekwaam personeel, top sommelier! Geweldige wijnen, overheerlijk gegeten. Kortom, van begin tot einde genoten!! Zeker voor herhaling vatbaar...
-

"Culinair hoogstaand "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een ervaring ! Ik werd zeer vriendelijk onthaalt in de zaak jas werd aangenomen en mijn plaats werd mij aangewezen , de tafel was zeer mooi gedekt en alles was perfect in orde , de sommelier kwam langs om te vragen welk aperitief ik wou drinken , keuze viel op glas champagne daarna kwam iemand van de zaal mij het menu voorstellen , en indien nodig kon die worden aan gepast , door mijn allergie aan rauwe tomaat was de 1 eerste gang aangepast dit werd dan tonijn , de 2 de gang was Zeewolf opgevolgd door iberico varken en afsluiten met een subliem dessert van perzik . Ik raad de zaak aan iedereen aan die culinair wil genieten super bediening
-

"Zeer goede keuken met prima bediening"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zoals steeds goed ontvangen , heel goed gegeten en uitstekende wijnen in een aangename omgeving. Zeer vriendelijk personeel.
-

"Degusteren"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel lekker gegeten in een mooi kader. Vriendelijke professionele bediening. Zeker een aanrader.
-

"lunch"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Lunch was uitstekend!
-

"Lekker uit eten en genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We kennen natuurlijk Kommilfoo reeds geruime tijd.Altijd heerlijk lunchen en gezellige babbel met het uitstekend serverend personeel. Maar deze keer overtrof al het voorgaande,de harmonie van smaken ,kruiden en de prima aangepaste wijnen was gewoon over heerlijk. Dit allemaal samen met een voortreffelijke service gezellige sfeer,maakte er een bijzondere middag van.
-

"lekker eten"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
super lekker, ontspannen en toffe bediening zeker voor herhaling vatbaar
-

"Top!"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Jammer van een tafel luidruchtige, onbeschofte, dronken Nederlanders. Kunnen die zich echt niet gedragen? Of wordt dit stilaan een gewoonte dat wat ze in eigen land niet durven doen, dan maar even hier bij die ‘domme Belgen’ in Antwerpen komen doen? Ik had ze buiten gezet. Gelukkig zijn ze niet allemaal zo, die ene kleine Nederlander aan een andere tafel had onder tafel kunnen kruipen van plaatsvervangende schaamte... Zoals steeds, perfecte bediening en flexibele keuken mbt speciale wensen. Kwaliteit van eten en drinken (aangepaste wijen) is top. Warm aanbevolen.
-

"een fijne ervaring"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
we zijn heel correct ontvangen bij Kommil Foo, echt com'l faut! er werd geen onderscheid gemaakt tussen de klanten met of zonder special deal. het eten was superlekker en echt mooi als schilderijtjes. kortom we hebben daar een heel leuke avond gehad.
-

"zeer fijne culinaire ervaring"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Zeer vriendelijk ontvangen geweest, kregen eerst een tafeltje achteraan , toen we naar een andere tafel vroegen, werd er niet over gediscussieerd. Zeer lekker eten, ster meer dan waard. Perfecte aangepaste wijnen. Kortom, zeer tevreden!
-

"Pure verwennerij"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Fijne keuken, met een explosie van smaken vanaf hap 1! Zeer aangenaam onthaal en zeer professionele bediening met een glimlach. Kortom, een dikke pluim voor het hele team!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gewoon geweldig. Super lekker eten, maar ook zéér vriendelijk personeel die stuk voor stuk hun uiterste best deden.
-

""

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Lekker gegeten en ook lekkere wijntjes. De bediening was super vriendelijk en zeer professioneel! Mooi kader.
-

"Echt lekker uit eten!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Het was helemaal in orde op alle vlakken.
-

"Delicious"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eén groot feest: een lust voor alle zintuigen!
-

"Oprecht genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Sommelier kent zijn beroep erg goed, en de wijnen die hij ons voorstelde om de gerechten te vergezellen, rekening houdend met onze voorkeuren, waren uitmuntend. De gerechten waren telkens een ontdekking van nieuwe, originele smaakcombinaties, zoals bijvoorbeeld het lychee-sausje op het aardbeiendessert. Het oog werd ook verwend: hele mooie presentaties.
-

"perfect van begin tot einde"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Na een warme ontvangst en de uitleg over het menu, met keuze om nog een extra gang te nemen, gingen we van start. Het aperitief, een gekoelde rode wijn, smaakte perfect met het warme weer. De hapjes deden vermoeden dat het, zoals altijd trouwens bij Kommilfoo, weer genieten zou worden. Een bob formule voor de chauffeurs was eveneens aanwezig. De voorgerechten en het hoofdgerecht, niets op aan te merken. Fantastische keuken met niet al te veel tierlantijntjes maar waar smaken tot hun recht komen. al bij al een zeer geslaagde avond
-

"Super lekker met hééél aangename bediening"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekkere gerechtjes met verrassend frisse smaken gebracht met heerlijke wijntjes door aangename en zeer lieve gepassioneerde bediening ��zo zalig genoten
-

"mixed feelings "

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
niet verfijnd genoeg voor een ster , hebben gelijkaardige kwaliteit gekregen in het betere restaurant. Geef ons maar een Sel Gris in Duinbergen of Terborght. Of probeer eens Vintage in Boechout...
-

"Terug tevreden"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals steeds waren we zeer tevreden met de lunch bij Kommilfoo. Heel lekker en prima bediening, goede wijnkeuze en rijkelijk geschonken, waardoor de keuze “aangepaste wijnen” wel een beetje veel is voor een middag! We waren heel de namiddag slaperig! We komen zeker terug!
-

"Zalig gegeten in een aangename sfeer "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn zoals gewoonlijk verwend geweest met lekkernijen. Frisse toetsen en verschillende texturen strelden onze tongen. En natuurlijk was de dessert top, en de vele "snoeperijen" bij onze thee en koffie was een goede afsluiter. :) Het was amazing :)
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Optimale bediening en super lekker.
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Goede bediening, lekker eten
-

"Top"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
doe zo verder
-

"Héérlijk "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Echt de moeite !! Genoten tot de laatste minuut !!
-

"Lunch 26/4"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heel lekkere lunch. Mooie fijne gerechten. Speciale toetsen en kleuren zonder het product te verloochen. Heel smakelijk. Goede en aangename bediening van iedereen. De maitre en sommelier geeft de nodige uitleg bij de goed uitgezochte wijnen. De boette formule meer en meer beschikbaar is een perfecte oplossing voor de chauffeur.
-

"Lunch"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben genoten van een uitstekende lunch - het geheel was af! We komen zeker nog eens terug.
-

"amazing!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
The chef never ceases to amaze us with his knowledge on how to combine pure flavors. From appetizer to desert, everything was perfect! The choice of matching wines was - equally - a bull's-eye!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles was top. Smaakte zelfs naar een beetje meer. Wij komen terug.
-

"eerste maal"

7,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 5
1 hapje vinden we wel weinig vorige week ook weesten eten met dinner city 5 hapjes de voorgerechten heel lekker hoofdgercht vonden wij het vlees niet mals wel een ongelooflijk lekkere saus dessert was niet ons ding
-

"Geslaagde avond in een fijne sfeer met tongstrelende gerechtjes"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We bezochten Kommilfoot via 'dining with the stars' (een vaste 5-gangen diner aan 65 EUR pp). Het eerste wat ons opviel was de naturel en vriendelijkheid van het personeel die hier met volle 'goesting' bedienen. Ook de sommelier was top, bevlogen en gepassioneerd. Het hele bedienende team droeg bij aan een fijne avond. Voor de wijnen opteerden voor een economische Zuid-Afrikaanse White Lady Chardonnay en een Chileense Carmenère, beiden 40 EUR. Echte smaak-bommetjes die uitstekend pasten bij de gerechtjes. Over de amuses en de gerechten niets dan goeds, een uitstekend evenwicht tussen klassiek en modern, mooi maar niet overmatig gedresseerd. Wat bij het afrekenen ook opviel was dat voor de add-ons (apéro, water, koffie, kaastafeltje van Van Tright) geen exuberante prijzen worden gevraagd - toch vrij zeldzaam op dit niveau. Wij vertrokken met een zeer goed gevoel na een uiterst geslaagde avond. Prijs-kwaliteit was dit één van de beste sterrenrestaurants die we tot hiertoe bezochten, mede dankzij het dining with the stars concept.
-

"Echte topklasse"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Erg aangenaam kader, superfijne bediening en fantastisch lekker eten, een absolute aanrader!
-

"Fijne kennismaking"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, goede attente service in een mooi kader. Fijne kennismaking met het restaurant en hun team. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"perfect"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
perfect
-

"Geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een ongekende culinaire reis! Waanzinnige bediening, perfecte ambiance en iedere euro waard! Bedankt voor deze fantastische avond!
-

"diner woensdag "

8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
Lekker gegeten, super producten, toffe en vlotte bediening. Iets te grote groep bij in het restaurant, waardoor het wat lawaaierig was, maar de vriendelijke en vlotte bediening deed veel moeite om dit te compenseren !
-

"Top"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Zeer lekker eten (en de extra's bij de koffie waren een fijne verrassing), zeer vriendelijke bediening. Wel zeer neutraal interieur.
-

"Een streling voor onze tongen"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We waren vriendelijk onthaald en werd ons voorgesteld om een flesje water te bestellen in afwachting op de rest van de tafelgenoten. Zoals we gewoon zijn van Kommilfoo is het eten subliem met een tikkeltje extra, mooi ogende borden en lekker bijpassende wijn. En als afsluiter een aangename verrassing : smoutebollen :) YEAH!
-

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een culinaire belefenis. Alles was top, zoals altijd.
-

"Super genieten !!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldige ontvangst, super vriendelijk personeel en culinaire verrassende lekkere gerechten. !!! De sommelier was onderscheidend, zowel in professionele communicatie en in wijnkennis, dat uiteindelijk eindigde in een sublieme symbiose van gerecht en drank.. Een sterrenrestaurant waardig!!!.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
The food was super, the food was in good taste,the service was excllent. We will certainly come back again
-

"Een ster waardig"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heel aangename sfeer, warme ontvangst, goede uitleg bij de gerechten en een match met aangepaste wijnen. We zijn hier voor de lunch geweest en hebben de 4 gangen genomen. We voelden ons dadelijk op ons gemak. Het is de restaurantweek maar dat was niet te merken en we keren beslist nog eens terug. (vanaf aperitief met Champagne, het 4-gangen menu tot en met de koffie en dranken incl. geen 100€/persoon is prijs kwaliteit top)
-

"Een verzorgd middagmaal"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Elk gerech op tijd en niet te snel op elkaar volgend. Dankzij de sommelier: ontdekking van de wijn uit de Rias Baixas (Esp.) en in het bijzonder de Alba RIno.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer vriendelijke ontvangst. Gezien mijn vriendin geen vlees mag, werd er zonder problemen vis voor haar voorzien. Alles smaakte zeer lekker. De bediening was ook vriendelijk en niet "stijf". KOMMILFOO is absoluut een aanrader om lekker en in een gezellige sfeer te tafelen.
-

"topervaring bij Kommilfoo"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Kommilfoo stond reeds lang op ons verlanglijstje en zaterdag stapten wij met veel verwachtingen binnen en deze werden optimaal ingevuld. Vriendelijk onthaal, ongedwongen sfeer,optimale bediening en alle gerechten van hoog niveau en super lekker, gewoon TOP!! Iedereen uit Antwerpen en ver daarbuiten moet er echt eens gaan degusteren, je komt er super gelukkig buiten!
-

"één van de beste adressen in Antwerpen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
ales was perfect! Voor mij één van de beste adressen in Antwerpen.
-

"Hoe perfect kan een etentje zijn..."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Kommilfoo is al jaren een begrip in onze familie. Wil je zeker zijn van een geslaagd etentje op niveau, voor ons slechts 1 adres. Toch, zelfs met die wetenschap werden we gisteren weer van onze sokken geblazen. Alles klopt. Reeds van bij het binnenkomen wordt je herkend en voel je je thuis. Op een uiterst vriendelijke maar steeds respectvolle manier worden de menu's uitgelegd en de wijnen gepresenteerd, speciaal compliment trouwens voor de sommelier wat dit betreft. De eetervaring zelf is zonder meer subliem. De zeewolf die we gisteren aten was écht een wow-ervaring, het wild dat daarop volgde evenzeer. De begeleidende wijnen top. Niet één zwak punt in de 4 gangen. Op alle details wordt gelet door het zaalpersoneel, alles exact op tijd bijgevuld of afgeruimd, steeds discreet en met de glimlach. 1 ster is wat ons betreft echt wel te mager beloond, dit worden er meer. Kortom, wij plannen al volop de volgende keer en zijn zeker dat er nog vele bezoekjes zullen volgen.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker gegeten, smaakvol met een mooie presentatie. Wij komen zeker terug.
-

"Feest!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Iedere keer denken we dat het onmogelijk beter kan, maar Kommilfoo weet zichzelf steeds weer te overtreffen en ons volledig te verrassen. De perfectie ten top.
-

"Un bon “ classique “ finement dressé."

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
3eme fois pour nous , on y mange chaque fois bien mais il manque à chaque fois la petite touche «  waouw « . La sélection de vins est bonne mais pas non plus de quoi être surpris. Un des classique revisité ( stofvlees ) n’avait pas assez longuement et cuit à petit feu. Pour moi le meilleur à chaque fois est le poisson toujours parfaitement cuit et bien frais.
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch lekker eten, geserveerd als een schilderij. Zeer vriendelijke bediening. Gewoon top.
-

"Warm huis van vertrouwen"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Het was lang geleden maar het voelt als thuiskomen. Warm onthaal, uitstekende service, lekker menu en bijzondere ster voor de Belgische pinot noir van Maaseik. Een topadres in Antwerpen, zonder show of kapsones, en een echte aanrader.
-

"Feest!"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Excellent etentje. Lekkere aangepaste wijnen. Goede bediening. Een aanrader.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een culinair feest Zalig lekker Sterwaardig Een fantastische ervaring
-

"lekker tafelen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Er was geen kaart voorzien voor de verschillende pousse cafés. Desserts mochten iets minder zoet zijn.
-

"Schitterend over heel de lijn. "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gewoon schitterend en dat over de hele lijn!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
excellent food and service. quiet ambiance and parking right in front of the restaurant
-

"Eentje om niet meer te vergeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eigenlijk zou hier niet mogen staan, ik was sprakeloos. Alles was af en je voelde je bijna een lang verloren vriendin die verwend werd en superwelkom was. Het eten was een plaatje, de bediening was super. Er was geen enkel minpuntje, prijs kwaliteit top, de wijnen een goede selectie, de attentie van het personeel, niet opdringerig maar altijd attent. Een aanrader van iedereen die naast topgerechtjes ook belang hecht aan oprechte vriendelijkheid en een gemoedelijke sfeer. Top! Hier komen wij terug!
-

"Genote!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker gegeten, vriendelijke en correcte bediening. Absoluut een aanrader!
-

"Goed maar geen wauw gevoel"

6,7
eten: 6 service: 7 sfeer: 7
Aperetief hapjes goed. Voorgerecht mooie stukken makreel, lekkere garnituur maar te weinig garnituur bij de hoeveelheid vis. Wat zorgde voor een ietwat vlakker smaak. Eerste tussengerecht lekker met klassieke smaken van een mooi wit stuk gebakken vis, met rieslingsaus en boterbonen. Tweede tussengerecht inktvis a la blanche, voor mij persoonlijk veel te pikant, bijna alle smaak ging verloren. Ik kon het niet opeten. Bij het hoofdgerechtwas het vlees subliem, klassieke groenten en jus van het vlees. Het dessert hebben we niet meer gehad aan gezien mijn tafelgenoot onwel werd. Hiervoor hebben ze vijf euro pp van de rekening gehaald, dus correct. De sommelier is hier een grote meerwaarde, niks is te veel gevraagd en hij creëert een aangename ambiance. De andere bediening was correct, sommigen moeten iets duidelijker spreken want ik kon niet altijd alles verstaan. Mooie locatie in Antwerpen, parking van het restaurant zelf zou wel handig zijn. Al bij al goed maar ik heb hier al beter gegeten.
-

"Super ervaring met oog voor detail en voor herhaling vatbaar."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanaf ontvangst tot het verlaten van het restaurant was het personeel ontzettend aangenaam, correcte en met een professionele aanpak. Het interieur is smaakvol, fijn en aangenaam ingericht en verlicht. Het eten was onvoorstelbaar fijn lekker subliem alles met oog voor detail zoals het gebruik van piepkleine bloemetjes, kleuren, smaken en door de verschillende gerechtjes .....meer dan voldoende. (wat je niet altijd kan zeggen van een restaurant/sterrenrestaurant). Van aperitief tot en met de koffie/the een fijne avond met respect voor de mooie creaties van de chef en het totale plaatje. Puur genieten! Wij komen zeker terug.
-

"SUPER"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lang geleden dat we zo lekker gegeten hebben Een ongedwongen, aangename sfeer met vriendelijke bediening.
-

"werkelijk "Kommilfoo""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Zijn naam niet gestolen ! Warm onthaal, rustgevend interieur, aangepaste muziek, voldoende ruime tafel, uitstekende wijnkeuze, kwailiteitsvolle producten, creatief keukenteam,( zowel qua smaak als presentatie). Werkelijk een streling voor al je zintuigen. Wel jammer dat er geen rekening is gehouden met de opmerking bij de reservatie via dining city.
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een aanrader. Wij komen terug! Uitleg en keuze door sommelier uitmuntend!
-

"Top"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
Prachtig pand, mooi en stijlvol ingericht en de tafeltjes staan op een zeer ruime afstand van elkaar waardoor je alleen van je eigen gezelschap kan genieten. Ontvangst hartelijk en bediening zeer goed, het menu gebalanceerd maar verrassend en echt heel lekker, ook de wijnen waren uitstekend en werden niet zuinig bijgeschonken. Topzaak, wij komen zeker terug.
-

"Excellent Restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer vriendelijke en attente bediening.Eten zeer lekker.Aangenaam kader.Een aanrader.
-

"Lunch voor 2"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Wij zijn gaan lunchen bij Kommilfoo het was de eerste kennismaking met dit restaurant , de bediening was super vriendelijk, het eten uitstekend, wij hadden een menu maar de gastvrouw zei ons dat we het gerust konden zeggen als er iets bij was wat we niet lusten dan zou ze zorgen dat we iets anders kregen, war helemaal niet nodig was alles was heel lekker en de bordjes mooi gepresenteerd . Zeker voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.!!!!
-

"Aangenaam lekker"

7,0
eten: 7 service: 6 sfeer: 8
Het aangeboden menu was voortreffelijk; Persoonlijk had ik van het voorgerecht met geit (specialiteit van het huis) meer verwacht. Een echt minpunt was de normaal excellente witte wijn die niet op juiste temperatuur geschonken werd (slechts na onze vraag gekoeld); vandaar onze 3-sterretjes bij service.
-

"Leuke ontdekking !"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Voor mij een super ontdekking .heb van een lekkere aangename middag genoten , Kom zeker terug !
-

"PURE KLASSE !!!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wij hebben hier zeer lekker gegeten! Het eten is heel verfijnd! Heel vriendelijke bediening! Gezellig! PURE KLASSE !! Wij komen zeker nog terug!
-

"lunch 31 mei"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Gezellig restaurant,personeel is top. voorgerecht en nagerecht zeer goed,hoofdgerecht iets minder tevreden.Bij de mechelse koekoek waren de groenten nog vrij hard. Bij de vis was de saus en de mousseline aan de brave kant,mocht wat pittiger.
-

"Lekker eten bij restaurant Kommilfoo"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Donderdag middag zijn we gaan eten in restaurant Kommilfoo in Antwerpen. Het eten was uitstekend en de bediening gebeurde op een discrete en zeer professionele wijze. Mijn vrouw had zelf een leerrijk gesprek met de sommelier. We bevelen dit restaurant aan.
-

"Fantastisch!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldige ervaring! Heel lekkere menu. Vriendelijke en vlotte bedie ing, heel aangenaam. Een mooie ruimte. Toplocatie op het Zuid!
-

"Lekker gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Een nieuwe en verrassende ontdekking. Heel lekker gegeten. Aangename sfeer. Vlotte bediening. Verrassende presentatie. De sommelier is een fijne man, en heeft een goede wijnkeuze. Het was TOP. Pluim, of moet ik schrijven 'ster' voor de chef.
-

"TOP Ervaring "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer hartelijk ontvangen en begeleid naar de mooi verzorgde tafel. Broodjes, boter, zout, .. werden voorzien op tafel. Er was een standaard 3 gangen menu, maar er kon ook een 4 gangen menu genomen worden mits oplegging. Dit was achteraf zeker een meerwaarde. We hebben ook de bijgepaste wijnen genomen, die perfect bij de gerechten pasten. Elke wijn werd ook nog een keertje extra bij geschonken. De 2 amuses waren meteen zeer voortreffelijk. De gerechten met gevarieerde smaken en nieuwe ontdekkingen waren voor ons een aangenaam vervolg. Bij de koffie werden als afsluiter nog verscheidene versnaperingen geserveerd. Kortom een gezellige avond in een leuk kader.
-

"Zakelijk, koel"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Nogal zakelijk en koele bediening (met uitzondering van jonge dame). Het eerste wat gevraagd wordt aan tafel is, of we op de hoogte zijn van de prijs! Fijne smaken voor het voorgerecht en hoofdgerecht . Het dessert, ondanks de goede combinaties op basis van ananas en coco's, was een tegenvaller .
-

"Subtiele smaken, vlot en vriendelijk op tafel gebracht"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals steeds een super lekker menu, waarin nieuwe ingrediënten en subtiele smaken mooi samen komen. Elk bezoek aan Komilfoo is een culinair feest.
-