Restaurant Kommilfoo* in Antwerpen

Over Restaurant Kommilfoo*

Kommilfoo*
Vlaamsekaai 17 , 2000 Antwerpen

Restaurant Kommilfoo* in Antwerpen ligt in Het 'Zuid'. Deze locatie is sinds jaar en dag bekend als trendy plaats in hartje Antwerpen met kunstgalerijen, musea en restaurants.

Niet voor niets is ook hier restaurant Kommilfoo gelegen, waar zaakvoerder Olivier de Vinck achter het fornuis staat. Bijgestaan door gastvrouw Inger Blancquaert tovert hij eigentijdse gerechten op tafel met gebruik van de nieuwste technieken.

De seizoensgebonden menukaart met dagverse producten kenmerkt zich door verfijnde, kruidige en speelse combinaties. De ongedwongen en correcte bediening maakt dat je in dit gerestaureerde en ruime pakhuis ten volle kan genieten van een opmerkelijke keuken: zoals het hoort. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kommilfoo*


9,0

(697 Recensies)


eten

9.1

service

9.2

sfeer

8.8

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gewoon geweldig. Super lekker eten, maar ook zéér vriendelijk personeel die stuk voor stuk hun uiterste best deden.
-

""

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Lekker gegeten en ook lekkere wijntjes. De bediening was super vriendelijk en zeer professioneel! Mooi kader.
-

"Echt lekker uit eten!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Het was helemaal in orde op alle vlakken.
-

"Delicious"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eén groot feest: een lust voor alle zintuigen!
-

"Oprecht genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Sommelier kent zijn beroep erg goed, en de wijnen die hij ons voorstelde om de gerechten te vergezellen, rekening houdend met onze voorkeuren, waren uitmuntend. De gerechten waren telkens een ontdekking van nieuwe, originele smaakcombinaties, zoals bijvoorbeeld het lychee-sausje op het aardbeiendessert. Het oog werd ook verwend: hele mooie presentaties.
-

"perfect van begin tot einde"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Na een warme ontvangst en de uitleg over het menu, met keuze om nog een extra gang te nemen, gingen we van start. Het aperitief, een gekoelde rode wijn, smaakte perfect met het warme weer. De hapjes deden vermoeden dat het, zoals altijd trouwens bij Kommilfoo, weer genieten zou worden. Een bob formule voor de chauffeurs was eveneens aanwezig. De voorgerechten en het hoofdgerecht, niets op aan te merken. Fantastische keuken met niet al te veel tierlantijntjes maar waar smaken tot hun recht komen. al bij al een zeer geslaagde avond
-