Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot in Lier

Over Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot

Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot
Antwerpsestraat 146 , 2500 Lier

Gezellig en vooral lekker tafelen in een relaxt kader met een 'no nonsense' karakter. Dat is waar Nils en Annelies van Petit Cuistot voor staan. Hun team wordt perfect aangevuld door Willem, sommelier van dienst. Samen willen ze de gasten laten genieten van eerlijk & lekker eten, verrassende wijnen en een spontane, gemoedelijke bediening. Hier geen ingewikkelde gerechten maar pure eenvoud die alle smaken ideaal tot zijn recht doen komen. Bij mooi en warm weer is het gezellig tafelen op het terras. Want wat is er in de zomer beter dan heerlijk genieten van de zon en een glas wijn...

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot


8,9

(306 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.7

"Fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn gisteren voor het eerst gaan eten bij Petit Cuistot in Lier. Het was voor ons echt een fantastische ervaring. Het restaurant is heel cosy, de bediening enorm vriendelijk en professioneel. Het eten was echt voortreffelijk. We zijn niet gewoon om op dit niveau te dineren, maar het is ons reuze meegevallen. Elk gerechtje was een plezier op zich. Het was heerlijk en wij komen zeker terug!
-

"Petit cuistot"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Het eten was heerlijk in een woord SUPER!!!!!! En bovenal zeer vriendelijke bediening. Komen zeker terug
-

"perfect moderdag dinner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
excellente keuken. we komen nog terug
-

"Subliem! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Etentje was volledig geslaagd. Fantastisch lekker, prachtige borden, uiterst vriendelijke bediening. Kortom een adres om te onthouden en aan te bevelen!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Verrassende smaken , super vriendelijk bediening in een ongedwongen stijl. De kok komt zelf de gerechten uitleggen. Hopelijk kunnen ze deze kwaliteit ,dit dynamisme behouden! Top!
-

"Lekker gegeten met een prima bediening."

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Menu was goed en smakelijk uitgebalanceerd en de vriendelijke en zéér attente bediening maakten het diner tot een topper.
-