Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot in Lier

Over Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot

Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot
Antwerpsestraat 146 , 2500 Lier

Gezellig en vooral lekker tafelen in een relaxt kader met een 'no nonsense' karakter. Dat is waar Nils en Annelies van Petit Cuistot voor staan. Hun team wordt perfect aangevuld door Willem, sommelier van dienst. Samen willen ze de gasten laten genieten van eerlijk & lekker eten, verrassende wijnen en een spontane, gemoedelijke bediening. Hier geen ingewikkelde gerechten maar pure eenvoud die alle smaken ideaal tot zijn recht doen komen. Bij mooi en warm weer is het gezellig tafelen op het terras. Want wat is er in de zomer beter dan heerlijk genieten van de zon en een glas wijn...

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot


9,0

(323 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.7

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij proefden heerlijke, gezonde en seizoensgebonden gerechten. Elk gerecht werd mooi gepresenteerd en de combinatie van de verschillende smaken was subliem. De bediening was vriendelijk en vlot. Wij kregen de nodige informatie over de gerechten en wijnen. Een aanrader!
-

"Een aanrader !"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We trokken vol goede verwachtingen naar het restaurant. Meteen werden we heel vriendelijk onthaald met een joviale stijl en ongedwongen sfeer. Het interieur was hedendaags en leuk om te zitten. De sympathieke chef kwam persoonlijk aan tafel met het voorstel van het menu. De gerechten waren allemaal top: lekkere, verrassende combinaties van ingrediënten en smaken. En telkens mooie porties. De wijnen waren allemaal zeer lekker ( aangepaste wijnen ) en er werd niet gekeken op de hoeveelheid. De service verliep vlekkeloos en zeer attentvol. Een echte aanrader !
-

"Alles top !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een zeer eenvoudige recensie : alles was prima !! Vriendelijke ontvangst, lekkere gerechten, prima " huiswijn " ( een Piceno uit Marche ), aangename sfeer en de chef, die geregeld kwam informeren of alles naar wens was. Eén klein minpuntje : bij de koffie was één kopje met een barst erin : is eenvoudig te vervangen. Dus weg ermee !!
-

""

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
A warm welcome and a champagne to start, followed by s description of the menu by the chef. A perfect start to the night Each course was beautiful to look at and to taste. The highlight being the pork and chocolate with tea. The only advice I’d have is to assist the waiting staff in learning what each of the courses are in better detail
-

"Avondje uit"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Super lekker gegeten. Verfijnde keuken met aangename porties. Absoluut een aanrader!
-

"Uitstekend gegeten"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Wij hebben gisteravond uitstekend gegeten. De gerechten waren verfijnd en verrassend lekker. Ook niet te zwaar. We hebben er echt van genoten! Een aanrader!
-