Diningcity Deal: Exclusief live kookspektakel tijdens een 5-gangen diner € 52,50


.

Restaurant Chef's Table in Burcht is een moderne, trendy eetgelegenheid waar food en wine centraal staan. De versheid van de basisproducten met een inventieve originele presentatie zijn de basis voor de creatieve gerechten die de keuken presenteert. Een eerlijke manier van koken, doordat iedereen kan meekijken wat er in de keuken gebeurd. Geniet van deze succesformule tijdens het waanzinnige 5-gangen diner.

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Magnifiek live kookspektakel tijdens een 4-gangen lunch € 42,50


  .

  Restaurant Chef's Table in Burcht is een moderne, trendy eetgelegenheid waar food en wine centraal staan. De versheid van de basisproducten met een inventieve originele presentatie zijn de basis voor de creatieve gerechten die de keuken presenteert. Een eerlijke manier van koken, doordat iedereen kan meekijken wat er in de keuken gebeurd. Geniet van deze succesformule tijdens het waanzinnige 4-gangen lunch.

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Chef's Table

  Chef's Table
  Kaaiplein 1 , 2070 Burcht

  Chef's Table is een moderne trendy eetgelegenheid waar food and wine centraal staan. Dit gecombineerd met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding in een warm, gezellig & strak kader. De versheid van de basisproducten met een inventieve originele presentatie staan hier centraal. Beide zaakvoerders hebben horecaervaring genoeg dus een succesformule is verzekerd! 

  Wist je trouwens dat wij al onze groenten, fruit, kruiden en bloemendecoratie in de zaak zelf telen?

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Chef's Table


  8,5

  (326 Recensies)


  eten

  8.9

  service

  8.5

  sfeer

  8.1

  "Dining with the Stars"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Alles super van begin tot einde, nog niets aan kwaliteit ingeboet.
  -

  "Compleet"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Voor mij is de avond in één woord samen te vatten namelijk Compleet. Het eten was goed, de bediening was vriendelijk, de inrichting is gezellig. We gaan zeker nog eens terug.
  -

  "Topper"

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Zeer lekker gegeten, de menu genomen, genoeg tijd ertussen. Aangename en vlotte bediening ook door het jonge team. Mooi en gezellig interieur (vorig jaar nog in het oude geweest). Dat je het klaarmaken van de gerechten kan volgen op het scherm is ook leuk. Een aanrader voor iedereen, we komen zeker nog terug.
  -

  "Lekker"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Wij hebben genoten en lekker gegeten van de menu met de aangepaste wijn voorgesteld door hun toch jonge team gisteren bij Chef’s Table, de huis gemaakte gin-tonic mocht er ook zijn (nog een nakomertje van Valentijn) Wij waren nog niet in het nieuwe restautant geweest en het is een modern en sfeervol interieur en je kan op een scherm zien wat ze in de keuken aan ‘t klaar maken zijn
  -

  "Potentieel"

  7,3
  eten: 8 service: 7 sfeer: 7
  De ontvangst is tamelijk "druk". Je wordt begroet door de gastvrouw, iemand neemt je jas aan, iemand brengt je gelijk naar je tafeltje & dit alles in een spoedtempo. Zelfde haast is er bij de sommelier. Gelukkig volgen de gerechtjes in een aangenaam ritme elkaar op. Alles is trendy gepresenteerd. Smaken zitten goed. Er zit potentieel in de chef & z'n tafel ;-) :)
  -

  "Een uitgesteld Valentijnsdiner. "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wij hebben heel lekker gegeten in het restaurant chef's Table. De borden waren allemaal heel mooi gedresseerd en het eten was heel lekker. Iedereen was heel vriendelijk en erg professioneel. Een echte aanrader. Wij gaan in ieder geval nog wel eens terug.
  -