Reviews van Restaurant Chef's Table


8,5

(312 Recensies)


eten

8.9

service

8.5

sfeer

8.1

"Een lekkere ervaring"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Weerom lekker gegeten in een aangename sfeer. Alles werd mooi opgediend en was superlekker. Enig minpuntje was dat de aperitief redelijk prijzig was.
-

"Lekkere lunch in gezellig restaurant"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Mooi restaurant, gezellig interieur. Prachtige borden en heel lekker eten. Bediening: heel goed door het personeel. Ook fijn dat de chef aan tafel komt voor oa aperitiefhapje, saus bij hoofdgerecht enz. Wel spijtig dat bij het buiten gaan Mevrouw die naast de deur staat, niet eens opkijkt om goeie dag te zeggen. Het is het personeel dat ons heel vriendelijk bedankt. Stijlvolle kledij van kok en personeel!!!
-

"10/10"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vriendelijke ontvangst ! Bordjes waren kunstwerkjes en smaken zaten allemaal juist, top ! Een jonge bediening, die uitstekend werk levert ! DOE ZO VERDER !
-

""

8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
Heel lekker, zeer verzorgd en heel vriendelijk.
-

"aanrader "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
lekker gegeten aangename ontvangst door gastvrouw mooi interieur
-

"Pluim voor Chef's Table"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben heerlijk kunnen genieten van het 4-gangenmenu. De ontvangst en de bediening waren optimaal. Het restaurant is fantastisch ingericht met enkele aparte 'verrassingen'. Het eten was zeer mooi gepresenteerd en goed van smaak Zeker een aanrader..
-

"Alweer een heel positieve ervaring."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weer een uitstekende ervaring, zoals steeds. Prima onthaal, verzorgde bediening, uitstekende gerechten, prima toegelicht en fijne presentatie. We zijn er al meermaals geweest, en zijn steeds tevreden.
-

"Verwent "

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Een culinaire verrassing Vriendelijke bediening Zeer verse producten Met veel passie en liefde bereid De wijnen zorgvuldig gekozen door de toch jonge sommelier met goede kennis en passie Bedankt aan heel het team voor deze lekkere en smaakvolle gerechten
-

"Uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Over de hele lijn schitterend, zowel de presentatie en smaak van de gerechten. Hele vriendelijke bediening. Trendy en mooi interieur.
-

"verslagje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren gaan eten met de kinderen en het was weer tot in de puntjes verzorgd. Proficiat aan iedereen die voor ons het uiterste uit de kan haalde : fijne keuken, schilderijtjes op je bord, origineel aangeboden, kortom: verdient geen enkele kritiek! Ik was hier nu voor de vierde keer en kom zeker en vast nog terug. Bedankt !
-

"Lekler en fijn...een aanrader !!"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Het was super lekker en en bom van smaken !!
-

"Gezellig en lekker gegeten"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Vlotte en vriendelijke bediening met de nodige zorg. Het menu was afwisselend, seizoensgebonden en mooi gedresseerd . Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Topchef & klasse bediening"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Super lunchmenu , topgerechtjes met groenten en kruiden uit eigen tuin, geweldige ontvangst en bediening , super klasse aanbeveling van de aangepaste wijnen door een jonge gepasioneerde sommelier. Wie hier niet is geweest , heeft een gemiste kans op een culinaire bevrediging
-

"Chef's Table"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Alles was tip top in orde. Lekker eten, lekkere wijnen en zeker de moeite waard om de 4-gangen menu te nemen met de overheerlijke soep erbij.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Genoten van sublieme lunch....
-

"Gezellig etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker verfijnde smaakvolle gerechten. Aangenaam tafelen. Vlotte bediening.
-

"Pluim voor Chef's Table"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wel gehoopt, niet verwacht. Het was gewoon een fantastische ervaring. Ontvangst prima, Tafel mooi en origineel gedekt. Personeel uitermate vriendelijk. En dan het eten, subliem van smaak, mooi gepresenteerd en ... Gewoon TOP ! Zelden zoiets meegemaakt. Een absolute aanrader !
-
Chef's Table responded to this review, 11-06-18
top, bedankt voor uw mening,zalig dat u onze inzet dag en nacht weet te waarderen

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"aangenaam verrast"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
enorm lekker gegeten voor een correcte prijs. Het beeldscherm waardoor je de keuken kon volgen is een leuk idee. De babykreeft was uitmuntend. Makkelijk bereikbaar met de bus dus wij komen vast en zeker terug
-
Chef's Table responded to this review, 11-06-18
bedankt voor de mooie recensie,u heeft in tegenstelling tot anderen inzicht in wat wij elke dag proberen bereiken voor onze klanten

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"aangepaste wijn"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Ik vind €23 per persoon veel voor wat ik heb gekregen. Ik had het op voorhand gevraagd, mevrouw zei dat er twee maal werd bij geschonken. na het eerste glas witte wijn heeft men ons minder dan een slok uitgeschonken, de fles was leeg. Bij de rode heeft men ons correct bediend. De derde was een glaasje porto en een lichte rode, ook wel correct. Maar met €46 kan ik toch wel een aardige fles van de kaart kiezen. Het eten, pico bello.
-
Chef's Table responded to this review, 11-06-18
Beste, Bedankt voor uw feedback,ivm de prijs van de wijn moet u het totaal pakket toch niet uit het oog verliezen,u zit in een fantastisch splinternieuwe zaak,allemaal top gerechtjes huisbereik met producten zelf geteeld,minstens drie mensen in de bediening en drie in de keuken,als u dan weet dat het menuutje 37€ kost,dan begrijpt u dat we ergens compensatie moeten vinden hiervoor,zonder absoluut te weinig te willen geven,ik denk dat het voor iedereen rendabel moet blijven. Dank bij voorbaat

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"lekker stuntelig"

6,3
eten: 9 service: 4 sfeer: 6
De verrassingsmenu was heel lekker . Elk bordje was een streling voor het oog en mooi van kleur. De bediening daarentegen was eerder stuntelig. Wij hadden een alcoholvrij aperitief gekozen, zonder te weten wat de prijs was. Het betreft een limonade op basis van siroop. De prijs van 8,5€ per glas vonden we erg overdreven.
-

"Lekkere schilderijtjes"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Vriendelijk ontvangst, mooi gedekte tafel. Wat op het menu stond, was togankelijk voor iedereen. Originele hapjes vooraf. Extra op het menu: een babykreeftje. Daarover toch een kleine opmerking: bij 3 van de 6 tafelgenoten zat daar niks van kreeftvlees in. Jammer want de smaak was heerlijk. Wijnarrangement was oké. Een heerlijke avond gehad met uitstekend geserveerd eten. Complimenten aan de chef.
-

"Super lekker."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gezellig aan een ruime ronde tafel. Van begin tot einde verfijnd. Alles zeer mooi gepresenteerd in een zeer aangenaam vernieuwd restaurant.
-

"Zeer aangenaam verast"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
In een prachtig nieuw kader, super lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening ,de mannen met een zeer originele outfit .Top
-

"restaurantweek"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles was TOP. De bediening, het eten, de aangepaste wijnen. Het babykreeftje was ook zeker de moeite waard om voor de extra gang te gaan. Wij komen zeker nog eens terug.
-

"Aanrader! "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijke gerechten, vriendelijke bediening in een trendy restaurant. Orgineel! Boomstam voor het plaatsen van de handtas.
-

"Lekker eten, maar..."

6,3
eten: 8 service: 5 sfeer: 6
We hebben erg genoten van het lekkere eten bij Chef's Table en de mooie presentatie van de borden, maar de bediening laat toch wel regelmatig steken vallen. Bij aankomst in het restaurant werden we ontvangen door een meisje dat duidelijk nog in opleiding was. Ze bracht ons naar onze tafel en vroeg ons niet naar onze jassen. We hebben ze dan maar op de stoel gehangen en nadien aan de kelner gevraagd of hij ze in de vestiaire wou hangen. Ook de timing van het inschenken van de wijn en het brengen van het gerecht liep soms wat fout. Jammer voor een restaurant als dit! We hadden het Restaurant Week menu geboekt aan 29,50 euro en besloten om de suggestie van de 4e gang aan 15,00 euro erbij te nemen. We kozen eveneens voor het wijnarrangement aan 26,00 euro per persoon. We herinnerden ons van een vorig bezoek dat de glazen karig gevuld werden maar er werd toen - uitgezonderd de wijn bij het dessert - nog es bijgeschonken. Dit keer was dat niet het geval en we voelden ons toch wel heel erg bekocht door het wijnarrangement: 52 euro voor 2 personen voor nauwelijks een bodempje wijn bij elk gerecht. We hadden beter een goede fles bij het menu genomen. Ook de afrekening vonden we nogal koeltjes verlopen, zonder als zaakvoerster zelfs te vragen of we ervan genoten hadden.
-
Chef's Table responded to this review, 11-06-18
Beste, spijtig dit te moeten vernemen,wij werken met grote wijnglazen en dit doet overkomen alsof wij weinig schenken,wat absoluut niet het geval is,dit is misleidend,in onze glazen kan een volledige fles in,vandaar de misvatting.wat betreft het meisje in opleiding heeft u gelijk,maar ik vindt het zeer spijtig dat u niet kan aanvaarden dat er in tijden dat iedere horeca uitbater smeekt om personeel en niet te vinden is,midden in de examen periode,een stagiare bij ons werkt,als we geen mensen kansen meer mogen geven om het mooie vak te leren dan houdt het binnenkort op,iedereen moet leren en is immers zo begonnen,ik ben al lang heel blij dat zij elk weekend voor ons wil komen werken,en dit zoals gezegd in de examenperiode!!!

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Genieten!"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Het was weeral lekker! We moesten wel vrij lang wachten tussen de verschillende gangen.
-

"Lekker maar lange wachttijden"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Lekker gegeten maar 3 uur gespendeerd voor 3 gangenmenu vinden we toch overdreven.
-
Chef's Table responded to this review, 11-06-18
Beste, Bedankt voor uw menig,we hechten hier veel belang aan,ik verneem heel graag dat de keuken in orde was,vers en huisgemaakte gerechten vraagt dan ook tijd en die tijd moet je respecteren,er zijn andere zaken waar u snel kan bediend worden,de zaak zat dan ook voor deze kwaliteit en service aan die prijs in dat kader ook vol,vandaar ook de la,engere wachttijd,onze excuses hiervoor

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Een super fijne avond"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
We hebben een schitterende avond beleefd, sorry, boven onze verwachtingen. Heel veel leuke verrassende "dingetjes". Echt top. We gaan jullie dan ook overal aanbevelen.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een leuke lunch zonder speciale gelegenheid dank zij deze actie. Zoals gewoonlijk lekker genoten van een prima service en eten. Weer eens aangenaam verrast door de Chef Dimitri . Van harte bedankt.
-

"Voortreffelijke keuken!"

7,0
eten: 9 service: 5 sfeer: 7
Wij hebben de 4 gangen suggestie tenue genomen, met aangepaste wijnen. Zowel het eten als de aangepaste wijnen ware uitstekend en van TOP kwaliteit. Zee mooi verzorgde en gepresenteerde schotels met een vakmanschap van afwerking. Toch een paar aandachtspuntjes die de beleving nog aangenamer zouden maken. De bediening was niet zoals je zou verwachten van deze klasse. Wij hadden een vrij jonge dame, die duidelijk niet gewoon is van dit soort werk te doen. Andere bediening was zeer vlot en heel attend. De eigenaars, die mee in de zaal staat, moet nog wat werken aan haar klantenservice. Ze was vergeten van de jassen aan te nemen, toewijzen van de tafel en de afrekening was vrij kort en zonder te vragen of alles naar wens was. Toch wel een aandachtspuntje voor een restaurant van dit niveau. Een ander aandachtspuntje is zeker de (zwarte) borden! Zij zijn zeer ruw van structuur en maken behoorlijk wat storend lawaai bij het eten. Het is een hele kunst om geen lawaai te maken.... tot grote ergernis in de zaal! Verder kunnen we alleen maar een pluim geven voor de ZEER ZEER goede keuken! Prima werk van de chef!! Echt een aanrader.
-
Chef's Table responded to this review, 11-06-18
Beste, hartelijk dank voor uw mening,we hechten hier veel belang aan,ben blij te horen dat de keuken top was,ik denk dat u ook gemerkt heeft dat de zaak afgeladen vol zat,wij als uitbaters zijn dan super geconcentreerd om alles in goede banen te leiden,dit komt dan spijtig genoeg misschien wat over als kort maar dit is niet de bedoeling en is puur omdat we met 1001 dingen bezig zijn om de gast het zo aangenaam mogelijk te maken en de foutenmarge zo goed mogelijk te beperken. dit kunnen we helaas niet alleen en daarom leiden we ook mensen op,spijtig genoeg wordt dit niet door iedereen geapprecieerd maar als we dit niet meer mogen doen is er geen toekomst meer,iedereen moet tenslotte de kans krijgen om te leren,en die kansen geven wij,ik ben al lang zeer tevreden dat het meisje in kwestie in volle examenperiode al wil komen, iedere horecazaak schreeuwt om personeel en vindt ze niet . Mvg en bedankt

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Fijne ervaring"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel lekker gegeten. Wel vrij kleine porties, en ontzettend lang moeten wachten tussen de diverse gangen. Rond 19.00 u binnen gekomen en vertrokken rond middernacht, en dit voor een 4-gangen menu ... Anderzijds ontzettend genoten van het lekkere eten, het gezellig interieur en de vriendelijke bediening !
-

""

6,3
eten: 8 service: 5 sfeer: 6
leuke locatie -niet heel groot -maar tof ingericht ontvangst eerder "cool" bij de bestelling van ons menu - met de vermelding van 1 vegetariër - krijgen we allemaal vis - bestek en wijn was dan wel bestemd voor 2 vleeseters !! wijn per glas ook te duur de menu voor de restaurant week was wel heel goed
-

"verslagje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben zeer genoten van ons etentje. Het eten was uitstekend lekker, prachtig gepresenteerd, net een schilderijtje. De bediening was heel vriendelijk en correct en het interieur is gezellig en zeer mooi. Je krijgt daar een lekkere amuse gueule op originele wijze aangeboden en er wordt zelfs op een heel speciale manier gedacht aan de handtassen voor de vrouwen.... heel leuk en nog nooit gezien
-

"Topkeuken, maat service moet beter!"

6,7
eten: 10 service: 4 sfeer: 6
Zeer lekkere gerechten. Topkeuken! Weinig attente en verwarde bediening. Lange wachttijden. Dure wijn, weinig wijn voor geld bij aangepaste wijnen.
-
Chef's Table responded to this review, 29-05-18
Geachte klant, Dank voor uw review,we hechten hier veel belang aan.Spijtig dat de bediening voor u tegenviel wat onbegrijpelijk is,iedereen schreeuwt in de horeca naar personeel die bijna niet te vinden zijn,wij hebben topmensen bij ons werken,allemaal even vriendelijk,we zijn dag en nacht met onze zaak bezig dus voor ons is dit nieuw,blijkt ook uit alle andere reviews,de lange wachttijden was waarschijnlijk omdat de zaak dan ook bomvol zat EN wij alles in huis vers bereiden,kwaliteit vraagt nu eenmaal een bepaalde tijd!!! wat betreft de wijnen ben ik het helemaal niet eens,ten eerste kiest u de wijn zelf uit onze kaart met meer dan 60 flessen waar minsten 10 wijnen op staan onder de 35€,als u aangepaste wijn heeft gekozen bedriegt dit want een hele fles wijn past namelijk in 1 glas bij ons,door onze grote glazen,daardoor lijkt het dat er weinig geschonken wordt. Wij hopen u hiermee iets meer duidelijkheid te hebben verschaft en nogmaals spijtig dat u dit zo ervaren heeft wat een absolute uitzondering is.

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Lekker"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
In een mooi interieur hebben wij lekker gegeten!
-

"Discrete charme van een intens lekkere verzorgde keuken"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor ons een absolute ontdekking aam de oevers van de Schelde! Discrete ligging, modern strak maar warm interieur, zeer attente bediening, originele creatieve gerechten met ingtedienten van eigen bodem - zelfs uit eigen tuin! - en perfect gedoseerd, uiterst smaakvol. Indrukwekkende wijnwereldkaart met voor ons enkele verukkelijke nieuwigheden. Wij keerden na deze lunch uiterst tevreden en voldaan terug naar onze bezogheden van elke dag.
-

""

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
Het eten was heel lekker, en mooi geserveerd. De porties waren voldoende groot. De tussengang foie gras was een topper. Ook het dessert was heel mooi & lekker. Setting was aangenaam en achtergrondmuziek ok.
-

"Chefs Table"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
The new Restaurant is spacious and nicely decorated.Well worth a visit.Plenty of space in all very nice Restaurant.
-

"Heerlijk !"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben ons laten gaan ! We namen de uitbreiding naar 5 gangen. Het amuse vonden we niet echt top, een iets te sterke smaak. Het preisoepje en het kaasbordje vonden toppers ! Kortom wij hebben weer genoten van begin tot eind, een dikke pluim voor de aangepaste wijntjes, voor mij en tafelgenoot telkens een mooie passe-partout met het gerechtje.
-

"chef's table"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zeer Lekker eten en vlotte bediening!
-

"Chefs Table"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
First Class
-

"lekker en voor herhaling vatbaar"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zeer geslaagde combinaties van ingrediënten en zeer lekker. Porties waren voldoende. Bediening zeer goed en vlot. Voor herhaling vatbaar.
-

"26/11/2017"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst en heerlijke gerechten.
-

"Weer supper"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals alle vorige keren de perfectie. Mooie steeds nieuwe samenstellingen. Maar vooral toffe mensen.
-

"Een culinaire ontdekking "

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
We waren aangenaam verrast door de lekkere gerechten. Mooi gedresseerde borden en fijne smaakcombinaties. Een ster waardig. Aangename bediening. Het interieur binnenin de zaak is aan refreshing toe en in de zaal was er veel rumoer zodat wij de bediening niet altijd even goed verstonden.
-

"Sterwaardig"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
4-gangen menu, iedere bord een lust voor het oog en heel lekker en smaakvol! attente bediening. wat het eten betreft een sterrenrestaurant in wording. minpuntje : daar de zaak volledig bezet was en zich in een kleine ruimte bevindt was er teveel rumoer en tengevolge was de bediening haast niet verstaanbaar! interieur kan mijn inziens verbeterd worden, 2 verschillende stijlen in een kleine ruimte oogt niet mooi en gezellig.
-

"Lunch Chef's Table"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Met 4 personen de lunch genomen op 9/07/2017. Iedereen verrast door de heerlijke gerechten en de bijzonder mooie persentatie. Een echte aanrader.
-

"Heel lekker en origineel"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker en heel mooi gepresenteerd, toffe bediening en correcte prijzen, zeker een aanrader
-

""

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Verfijnde bordjes, doch bij amuse was het deeg van het broodje niet gerezen, bij de hoofd maaltijd was de vis veel te vettig gebakken en bij het nagerecht overheerste alles het teveel aan Cocos wat het niet fris maakte. Jammer ook dat voor zo een restaurant dat er van de borden stukjes af waren. We waren hier al eens komen eten en dan was het heel lekker, nu iets minder
-

"(H)eerlijke keuken."

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Derde bezoek aan chef's table en net zoals de vorige twee keer opnieuw heerlijk gedineerd. De chef gebruikt verse en eerlijke producten en slaagt er in om telkens een schilderijtje op je bord te toveren. Als je dan bovendien ook weet dat alle groenten uit hun eigen tuin komen dan weet je meteen ook dat het menu afgestemd is op seizoensgroenten. Ondanks de drukte, een vol huis en een vol terras kwamen de gerechtjes vlot door. Wij hadden een rustig avondje dineren gepland en daar zijn wij met Chef's table bijzonder goed in geslaagd.
-

""

6,3
eten: 7 service: 6 sfeer: 6
te lange wacht tijd
-

"Verrassend lekker!"

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
Gedurfde maar geslaagde combinaties. Verse producten die mooi werden gepresenteerd. Het was onze eerste maar aangename keukenervaring met dit restaurant. Een adres om terug te komen. Het enige minpuntje was het lange wachten voor opname menu, brengen aperitief, koffie nadien en afrekenen. Het was dan ook zaterdagavond en zowel buiten als binnen volzet. Tijdens de maaltijd kwamen de gerechten normaal. Wel een vriendelijke bediening.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Héél lekker gegeten voor een aantrekkelijke prijs. Zowel het keukenpersoneel als de bediening zijn professioneel bezig!
-

"Topper"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
's Morgens geplukt, en 's middags liggen deze groentjes, kruiden, bloemen...in de meest artistieke en meest lekkere combinaties op je bord, vergezeld van eersteklas vlees/vis. Al heel lang een topper voor ons!!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer super!!!
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
zeer lekker gegeten
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Het eten was zeer lekker. Presentatie top. Bediening zoals het hoort en aangenaam. Zeker een aanrader.
-

"Aan te raden"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Dank zij dining city weer een nieuw en leuk adresje ontdekt. Deze jonge mensen doen het uitstekend. Min puntje: Op het terras te weinig parasols (slechts één) om voldoende schaduw te bekomen bij dit tropisch klimaat.
-

"bezoek restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig zitten gezien het zeer goed weer was er keuze voor binnen en buiten. De bediening verliep zoals gewoonlijk zeer rustig. De presentatie van de gerechten blijven een aangename verrassing. Super lekker zoals steeds. Het blijft een topper !!!!
-

"Subliem restaurant"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Bij Chef's Table wordt je verwend zoals nergens anders. De gerechten zijn fantastisch gepresenteerd. Wij hebben heel lekker gegeten! Bedankt!
-

"Niet volgens de verwachtingen"

4,7
eten: 5 service: 5 sfeer: 4
We hadden meer verwacht van deze zaak. Het ontvangst en ambiance was koud, ons hoofdgerecht kon ook warmer
-

"Verjaardagslunch bij Chef's Table"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De lunch die waarvan we mochten genieten was subliem, verfijnd en verrassend. Zoals steeds werden we warm onthaald en de bediening was perfect. Voor ons slechts één adres om lekker te eten......
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten! Zeker een aanrader! Misschien een tip qua hygiene: de achterkant van het espresso apparaat ontstoffen, dikke laag stof immers
-

"uit eten!"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
we hebben heerlijk genoten van al dat lekkers kreeftencapuchino was verrukkelijk de hoofdschotel mocht er ook zijn en ten slotte het dessert was wat eenvoudig maar lekker!bedankt en doe zo verder!!
-

"Positief verrast"

7,7
eten: 9 service: 6 sfeer: 8
Last minute restaurant gezocht en het was super lekker , hier komen we terug.
-

"Steeds uitstekende kwaliteit en vriendelijke bediening !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben al verschillende malen bij Chef's Table gegeten en hebben steeds dezelfde reactie : héérlijke keuken, vernieuwend, vriendelijke, toffe bediening en gezellige sfeer ! Top !
-

"Genieten !"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Elk gerecht was een schilderijtje met heel veel verschillende smaken die perfect samen gaan. Zeer goede wijn keuze bij de gerechten. Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.
-

""

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Wij (een groepje van 9) hebben heel lekker gegeten. Verrassende combinaties. Mooie presentatie. Vernieuwend ! Voor herhaling vatbaar. Enkele minpuntjes: Het interieur kon ons niet bekoren. De zeteltjes vonden we niet echt confortabel zitten. We hebben behoorlijk lang getafeld .... het duurde een beetje te lang. We wijten het aan het feit dat we 9 waren en het restaurant zat ook vol ! Broederig warm ! Dus moe, maar voldaan en met flinke blozende wangen terug huiswaarts.
-

"restaurant om niet te missen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
alle gerechten lekker en origineel
-

"Super lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Al een paar keer gaan eten in Chef's Table. Altijd lekker maar deze keer was de beste van allemaal. Heb echt genoten. Wij zijn fan!!!
-

"Lekker en verzorgd"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Lekkere lunch gehad. Voldeed aan mijn verwachtingen. Ga zeker nog eens terug.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij waren gisteren 26/05 in Chef's table. Ik moet zeggen het was een enorme toffe verrassing. De ligging is perfect. Vlak over U hebt ge de Schelde, en u raad het nooit een fritkot. Heeft zeker niets te doen voor de mensen die van tafel komen bij Chef's table. Eer het voorgerecht er was, dat heeft wat geduurd (40 min) maar daarna ging alles vlot. Ge kunt er maar een ding uit besluiten alles wordt à la minute klaargemaakt, en er is m.i. weinig reeds voorbereid bij. Het oog wil ook wat, wel dat is zeker hier van toepassing. Elk gerecht was een streling zowel voor het oog als voor de smaakpupil. En de prijs viel heel goed mee. Algemeen besluit: Hier kom ik nog.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Het verschil met enkele jaren terug is merkwaardig ! Wij hebben toch de stap gezet en hebben zeer aangenaam verrast geweest Bediening : vriendelijk Eten : zeer goed Sfeer : voor een lunch op zaterdag, gezellig en aan te raden
-

""

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Had vrienden uitgenodigd en was heel content, mijn tafelgenoot volgt cursus koken ( nu al meer gevorderd dwz ook wild koken ! ) en ze waren ook verbaasd van wat er op het bord kwam, heb een heel gezellige, lekkere dag gehad.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
super lieve en vriendelijke ontvangst, goede bediening, voor een zachte prijs, een fijn bereide lekkere lunch genoten, en natuurlijk gaan wij zeker terug.
-

""

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Fijne ontvangst,heel lekker gegeten,zeer aan te raden!
-

"super lekker gegeten "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een hele leuke avond gehad , super lekker eten , heel vlotte bediening in een mooi ,rustig kader . Wij gaan zeker nog terug .
-

"prachtige zaak met een hart voor de keuken"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
zeer goed ,proeft naar meer
-

"Restaurant week"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Sorry previous review on 7/6/2015 was an error; it was meant for another restaurant.
-

"Restaurant week"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
We had lunch for the restaurant week. The food was great, and I especially enjoyed the starter of seabass tartar, with cripsy seaweed and fresh watercress. The dish was bursting with flavours and the freshness of the ingredients, the different textures were simply an awesome experience. The main of pork with asperagus was good, though not as spectacular.
-

"Restaurant week"

7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
The waitresses were friendly and attentive. Food was well presented, though the main course was too salty for me and my dining companion. We had the restaurant week set menu. The place was a little small and our tables were quite close to the next. As it was raining we were not able to sit outside. The location is away from the city which makes it a little special and plenty of free parking just across the restaurant.
-

"Chef's Tabel"

8,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 7
Dit restaurant is zeker een aanrader, héél fijne keuken,vriendelijke bediening.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
zeer gezellig, subliem lekker smaakbommetjes enig!!!!
-

"Thuiswedstrijd! "

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
We wonen al 7 jaar in Burcht maar waren nog nooit bij Chefs Table geweest. Culinair een beleving en de bijpassende wijnen waren fenomenaal!
-

"Heerlijke avond"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Op het scherm kan je je eigen bord zien klaarmaken. Met veel zorg worden de lekkere gerechten klaargetoverd.Vooral het dessert was overheerlijk en gedurfd!
-

"chefs table"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
het was weeral in orde een goede variatie en heel lekkere smaken
-

"Restaurantweek"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Geweldige avond achter de rug met heel lekker eten en een vlotte bediening. Wij blijven terugkomen
-

""

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Lekker, vlotte bediening, zeker aan te raden.
-

"Heerlijke culinaire ervaring"

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
We hebben in het kader vd restaurantweek uitstekend getafeld van een creatief,smaakvol en ruim geportioneerd 3gangen menu. Heerlijke smaakcombinatiies samen met een aangepaste wijnformule. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"gastronomisch genieten"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Lunch tijdens de restaurantweek een hoogvlieger. Explosieve smaakbom was zeker het voorgerecht carpaccio van everzwijn. Verrassend het lekkere pompensoepje met sint-jakobsvrucht. Heerlijk en zeker oogstrelend wildtrio van hert, fazant en hazenworstje. Het hazenworstje vonden we minder lekker. Een smakelijk en weer mooi gepresenteerd dessertbord deed ons met een meer dan voldaan en gelukkig gevoel van tafel gaan. Het wijnarrangement maakte onze middaglunch compleet. Dank U Chefs table om ons zo in de watten te leggen.
-

"chef's table"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Beste, Wij zijn met ons gezelschap heel goed ontvangen,door de gastvrouw. Er wachte ons fijn uitgebalanceerd menu,uit te breiden naar eigen keuze. Top met een proficiat aan de hele ploeg in de keuken en de zaal. Echt genoten Mvg Johan Van de Velde ________________________________________
-

"zeer lekkere lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben heel lekker gegeten, vlotte bediening, prijs kwaliteit een aanrader, kortom een geslaagde lunch, ook tof was het kindermenu en aparte kinderhoek
-

"chef's table"

7,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 6
verzorgde ontvangst ,lekker gegeten , vriendelijke bediening een aanrader.
-

"Goede tip"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Een ontdekking na een tip van vrienden. Aangenaam kader, vlotte bediening, heerlijk eten. Kortom, een aanrader.
-

"restaurantweek"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
het was al eerder een ontdekking dankzij restaurantweek en hierdoor komen we regelmatig terug. Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening, het was alweer geslaagd
-

"Lekkere gerechten, maar kleine porties"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Heerlijk gegeten, maar porties aan de kleine kant. Combinatie van smaken zeer geslaagd! Dessert wat magertjes. Wijn zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke bediening.
-

"Had iets meer verwacht"

6,3
eten: 7 service: 6 sfeer: 6
Voor de restaurantweek waren de porties duidelijk aangepast. Ik moet zeggen dat we beide nog hongerig waren. Voorgerecht was prima, het tussengerecht ook, maar de vis van het hoofdgerecht viel tegen. Plat en weinig smaak. De garnituren eromheen waren wel prima. Jammer, daar dit restaurant toch als specialiteit vis heft.
-

"gemengde gevoelens"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
lang wachten vooraleer men vroeg wat we wensten,aperitiefhapje iets te laat, broodjes super, heb de indruk dat men iets sneller de borden moet vullen opdat de gerechten wat warmer kunnen opgediend worden, de kwaliteit en de diverse smaken waren wel van een hoog niveau
-

"Aan te raden"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Aangename avond gepasseerd. Lekker gegeten, goede service. Een aanrader.
-