Restaurant Chef's Table in Burcht

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Chef's Table

Chef's Table
Koningin Astridlaan 1 , 2070 Burcht

Bij Chef’s Table in Burcht kan u dineren of lunchen voor een zeer lekker en fijn afgewerkt diner met altijd dagvers geleverde producten. Dan komt u terecht bij een doorwintert horecakoppel, vol enthousiasme, die weten hoe de horecavork in de steel zit, door hun jarenlange ervaring in verschillende gerenommeerde huizen.. Kom ons ontdekken en ga zoals zovelen vol lof en enthousiasme terug door en vertel het verder.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Chef's Table


8,5

(277 Recensies)


eten

8.8

service

8.5

sfeer

8.1

"Lekker"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
In een mooi interieur hebben wij lekker gegeten!
-

"Discrete charme van een intens lekkere verzorgde keuken"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor ons een absolute ontdekking aam de oevers van de Schelde! Discrete ligging, modern strak maar warm interieur, zeer attente bediening, originele creatieve gerechten met ingtedienten van eigen bodem - zelfs uit eigen tuin! - en perfect gedoseerd, uiterst smaakvol. Indrukwekkende wijnwereldkaart met voor ons enkele verukkelijke nieuwigheden. Wij keerden na deze lunch uiterst tevreden en voldaan terug naar onze bezogheden van elke dag.
-

""

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
Het eten was heel lekker, en mooi geserveerd. De porties waren voldoende groot. De tussengang foie gras was een topper. Ook het dessert was heel mooi & lekker. Setting was aangenaam en achtergrondmuziek ok.
-

"Chefs Table"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
The new Restaurant is spacious and nicely decorated.Well worth a visit.Plenty of space in all very nice Restaurant.
-

"Heerlijk !"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben ons laten gaan ! We namen de uitbreiding naar 5 gangen. Het amuse vonden we niet echt top, een iets te sterke smaak. Het preisoepje en het kaasbordje vonden toppers ! Kortom wij hebben weer genoten van begin tot eind, een dikke pluim voor de aangepaste wijntjes, voor mij en tafelgenoot telkens een mooie passe-partout met het gerechtje.
-

"chef's table"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zeer Lekker eten en vlotte bediening!
-