Restaurant Chef's Table in Burcht

Over Restaurant Chef's Table

Chef's Table
Kaaiplein 1 , 2070 Burcht

Chef's Table is een moderne trendy eetgelegenheid waar food and wine centraal staan. Dit gecombineerd met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding in een warm, gezellig & strak kader. De versheid van de basisproducten met een inventieve originele presentatie staan hier centraal. Beide zaakvoerders hebben horecaervaring genoeg dus een succesformule is verzekerd! 

Wist je trouwens dat wij al onze groenten, fruit, kruiden en bloemendecoratie in de zaak zelf telen?

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Chef's Table


8,5

(327 Recensies)


eten

8.9

service

8.5

sfeer

8.1

"stoppen na een fiets tocht"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hadden honger en zijn gestopt en we dachten snel iets te eten en verder te fietsen ??? Dus een menu genomen en t was echt lekker , zelf de bediening was ok. Verschillende smaken ; zeer goed. Als we nog eens er voorbij fietsen...……………………..
-

"Dining with the Stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles super van begin tot einde, nog niets aan kwaliteit ingeboet.
-

"Compleet"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor mij is de avond in één woord samen te vatten namelijk Compleet. Het eten was goed, de bediening was vriendelijk, de inrichting is gezellig. We gaan zeker nog eens terug.
-

"Topper"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Zeer lekker gegeten, de menu genomen, genoeg tijd ertussen. Aangename en vlotte bediening ook door het jonge team. Mooi en gezellig interieur (vorig jaar nog in het oude geweest). Dat je het klaarmaken van de gerechten kan volgen op het scherm is ook leuk. Een aanrader voor iedereen, we komen zeker nog terug.
-

"Lekker"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wij hebben genoten en lekker gegeten van de menu met de aangepaste wijn voorgesteld door hun toch jonge team gisteren bij Chef’s Table, de huis gemaakte gin-tonic mocht er ook zijn (nog een nakomertje van Valentijn) Wij waren nog niet in het nieuwe restautant geweest en het is een modern en sfeervol interieur en je kan op een scherm zien wat ze in de keuken aan ‘t klaar maken zijn
-

"Potentieel"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
De ontvangst is tamelijk "druk". Je wordt begroet door de gastvrouw, iemand neemt je jas aan, iemand brengt je gelijk naar je tafeltje & dit alles in een spoedtempo. Zelfde haast is er bij de sommelier. Gelukkig volgen de gerechtjes in een aangenaam ritme elkaar op. Alles is trendy gepresenteerd. Smaken zitten goed. Er zit potentieel in de chef & z'n tafel ;-) :)
-