Restaurant Cena in Antwerpen

Over Restaurant Cena

Cena
Door Verstraeteplaats 4 , 2018 Antwerpen

Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans en is ook de naam van een restaurant op Zurenborg. Davy Michiels, de eigenaar, maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveauelementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet je hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het de tijd om voor zichzelf te beginnen. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Cena


8,8

(311 Recensies)


eten

9.3

service

8.5

sfeer

8.5

""

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Ontzettend lekker en verfijnd gegeten. Zeker een aanrader. Gezellige en intieme sfeer. Prijs ligt hoger, maar is het zeker waard. Wij komen terug als we wat te vieren hebben.
-

"culinair gezellig"

8,7
eten: 9 service: 7 sfeer: 10
Zeer "in team" restaurantje waar het genieten is van zeer lekker eten. Het restaurant zelf is zeer klein wat een zeer gezellige/exclusieve sfeer brengt.
-

"Uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer smaakvol gegeten en gedronken. Toffe vriendelijke bediening
-

"Kleinschalig maar superlekker"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Start met lekkere aperohapjes (rillette, knolseldersoepje, everzwijnham) met versgebakkeen brood. Lekker voorgerecht van zeebaars met shi-take en aardpeer. Wilde eend met boerenkoolmouse en quinoia. Afgesloten met een lekker kaasbordje en toast. Beperkte wijnkaart maar betaalbaar. Tof adresje !!!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
MET VIER GEGETEN ,WAS SUPER ...!!! ALLES KLOPTE ,LEUKE AMBIANCE EN DE MEVROUW IS EEN LEUKE GASTVROUW.
-

"Top restaurant!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Sedert dat we aan paar jaar geleden via de Restaurantweken met Cena in contact zijn gekomen, is dit onze meest favoriete plek geworden. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Doe aub zo voort; elke keer een waar culinair genot!
-