Restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen

Over Restaurant Huis de Colvenier

Huis de Colvenier
Sint Antoniusstraat 8 , 2000 Antwerpen

Huis de Colvenier in hartje Antwerpen is een echte smaakmaker met als motto klasse en kwaliteit. Reeds 17 jaar is het restaurant gehuisvest in een triomfantelijke patriciërswoning in de Sint-Antoniusstraat.

Eet je liefst in een zuiderse logiasfeer versierd met sierlijke fresco's of tussen het eeuwige groen van de wintertuin? Of misschien ga je liever klassiek tafelen in één van de renaissance kamers van deze patriciërswoning met sierlijke luchters, statige schouwen, krakend parket.

Patrick Van Herck zweert bij een Franse keuken die hij met een aangeboren creativiteit een eigen identiteit geeft. 

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en amsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. 

Bespreek jouw menu met de Chef tijdens jouw aperitief in de wijnkelder. Het voorgestelde menu verkorten of verlengen, jouw geprefereerde wijn kiezen, jouw voorkeur voor vis,... de chef en zijn personeel vervullen jouw wensen graag.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Huis de Colvenier


8,1

(233 Recensies)


eten

8.2

service

8.2

sfeer

7.9

"Lange wachttijden"

6,7
eten: 5 service: 8 sfeer: 7
De kwaliteit van het eten was 7/10, maar de lange wachttijden tussen de gangen door waren veel te lang. Jammer. Hier komen we niet meer terug
-

"VERRASSEND AVONDJE UIT!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Leuke ontvangst en rondleiding van kelder...door keuken... tot in restaurant. Verrassend! En ook wel gerustellend dat iedereen een kijkje tot in de keuken kan nemen. Maar ook wel minpuntjes betreffende de prijzen van de drank. We werden tot in de kelder meegenomen om een aperitiefje te nuttigen. Daar aangekomen vroeg ik achter de drankkaart. Bleek er geen te bestaan volgens de serveerster. We konden alle klassieke aperitiefjes nemen alsook cava of champagne. Hebben dus elk een porto genomen en zagen daarna op de rekening dat we 'per' porto 15,- euro hebben betaald. En dan nog te zwijgen over de prijzen van de koffie en thee. Ze kunnen dan misschien toch beter met een drankenkaart werken, zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan! Voor de rest alles ok en correct. Toen we geen dessert hadden gekregen trokken ze direkt 10,- euro van de rekening af en kwamen ons dan toch nog verwennen met 2 dessertjes per persoon. Ze waren heerlijk!
-

"Verrassend "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zeer gezellig en zeer lekker, ook de bediening kent zijn vak! Maar toch een minpuntje qua prijzen van de dranken: 15€ voor een glas champagne en 15 € voor een glas rode wijn als aperitief, we weten niet eens dewelke het was? Geen fles gezien! En 25€ voor 2 koffietjes? Da vinden we toch wel een" beetje" overdreven! Jammer !
-

"Een heerlijke avond"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Met mijn zoon en schoondochter een heerlijke avond beleefd. Puur genieten. Bedankt chef en medewerkers
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
gezellig avondje , bediening was af, eten zeer lekker , één min puntje menu nog steeds dezelfde als de vorige keer twee maand geleden.
-

""

4,7
eten: 4 service: 6 sfeer: 4
Het eten was zeer teleurstellend!! Als we naar het geld keken , konden we de speciale menu nemen maar we konden ook voor de valentijnsmenu gaan of a la Carte !! Wij kozen de valentijnsmenu!! Die was prijs kwaliteit duur. Oudbollig interieur!!
-