Restaurant Dell'Arte in 4524 Sluis

Over Restaurant Dell'Arte

Dell'Arte
Groote Markt 18 , 4524 CD 4524 Sluis

In het zuiden van Nederland, tegen de grens van België aan, ligt restaurant Dell'Arte in Sluis. Het restaurant is modern, strak en trendy ingericht. Aan de voorkant van het statige pand ligt een klein terras.

De presentatie van de gerechten bij Dell'Arte is een lust voor het oog. De fantasierijke creaties barsten van de kleuren en smaken bovendien net zo perfect.

Combineer uw bezoek aan het restaurant met een dagje strand in Nederland of België of een uitje naar Knokke of Brugge.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Dell'Arte


9,1

(199 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

"Restaurantweek"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
-

"Perfect."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vriendelijk onthaal en professionele bediening. De gerechten waren schilderijtjes en super smaakvol. Dit alles mogen meemaken in een prachtig kader geeft nog steeds een heerlijk gevoel. Een aanrader voor wie graag delicieus eet. Als dit restaurant verhuist van Sluis naar Cadzand, is dit voor Sluis een gastronomische aderlating en voor Cadzand een verrijking.
-

"Huisaperitief topper"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Super locatie om es gezellig te tafelen. Lekkere smaken en goede wijn. Leuk interieur en perfecte bediening. Topper is de huis aperitief !
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top
-

"Heerlijke lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We genoten van een heerlijke lunch. Ook de bediening was zeer professioneel en vriendelijk. Het was top en dus voor herhaling vatbaar
-

"Culinair genot"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Bediening was uiterst professioneel, je voelt je onmiddellijk op de juiste plek. Aanpassing omwille van voedselintolerantie was mogelijk, en dit werd heel goed opgevangen. Het eten was erg lekker en puur van smaak. Ik heb genoten!
-