Restaurant Osteria Michele Leuven in Leuven

Over Restaurant Osteria Michele Leuven

Osteria Michele Leuven
Tiensestraat 23 , 3000 Leuven

Het Restaurant Osteria Michele is gevestigd in Leuven. 

Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en u ervan te laten genieten.

Semplice, puro, originale

Chef Roberto is Italiaan pur sang. Onze nieuwe Chef is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen, waaronder Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Osteria Michele Leuven


8,5

(64 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.1

"pluim"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Pluim voor hen. Toch niet gemakkelijk in deze tijden. Lekker eten, vriendelijk personeel. Spreekt niet altijd even goed Nederlands maar we zijn hier wel bij rasechte Italianen. Buonissimo Italia!
-

"lekker eten"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Uitzonderlijke gerechten, goed gebracht, lekker en nogmaals: het staat hier reeds enige keren maar bediening is er top.
-

"tevreden"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
lekker, goede bediening, maar hopelijk wordt er een degelijke oplossing gevonden om de wc geur te bestrijden
-

"alles perfetto"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
ik kan weinig slecht kwijt over dit restaurant enkel een aandachtspunt is de NL taal van de wijnkenner (sprak alleen IT en ENG) verder top service en waar voor je geld
-

"lekker lekker lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
lekker en goede ervaring, goede service, lekker en copieus 5 gangenmenu, net wat te groot maar echt lekker waar voor uw geld personeel heel vriendelijk prijs kwaliteit top wij gaan terug ook zonder deal
-

"geen aanrader"

4,7
eten: 4 service: 6 sfeer: 4
Bij een 5 gangen menu zou je denken kleine fijne porties maar neen hier krijg je enorme porties. Veel te veel. Met de tomaat mozarella alleen al hadden we gegeten. De tomatensaus bij de dikke spaghetti was helaas dezelfde dan de saus van de Ossobuco. Niet lekker gekruid. De bediening is heel vriendelijk maar totaal niet gezellig. Te noisy en er hangt een schimmel geurtje. Wij gaan alvast niet terug.
-