Diningcity Deal: Fantastisch 4-gangen diner inclusief een glas Prosecco! € 53,00


.

Simpele, eerlijke, Italiaanse gerechten gemaakt met authentieke Italiaanse producten in een osteria. Een goed glas wijn erbij.Daar draait het om bij Osteria Michele in LeuvenU wordt er onthaald in een warme, huiselijke sfeer. Binnen de kortste keren dringt een zalige geur uw neus binnen. 

Kom nu genieten van een zalig 4-gangen menu met een glas prosecco, aan slechts € 53,00! 

 

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Osteria Michele Leuven

  Osteria Michele Leuven
  Tiensestraat 23 , 3000 Leuven

  Het Restaurant Osteria Michele is gevestigd in Leuven. 

  Eigenaar Michele is een geboren en getogen Siciliaan. Hij kent het zuiden van Italië als zijn broekzak. Maar Michele is fan van de hele Italiaanse gastronomie. Het land, de mensen, de smaken. Elk jaar trekt hij meerdere keren op ontdekkingsreis in zijn geboorteland. Om van elke streek de pure ingrediënten en klassieke recepten te proeven, mee te nemen en u ervan te laten genieten.

  Semplice, puro, originale

  Chef Roberto is Italiaan pur sang. Onze nieuwe Chef is afkomstig van Cosenza, Calabria en heeft een heuse gastronomische ervaring achter de rug in verschillende werelddelen, waaronder Italië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en ook Argentinië!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Osteria Michele Leuven


  8,6

  (57 Recensies)


  eten

  8.7

  service

  8.8

  sfeer

  8.1

  "Heel lekker en gezond eten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Probeerzeker de gerechten met sint jacobsvruchten De wijnen die worden verkocht op het krijtbord zijn vele malen beter dan de huiswijn Service is kei vriendelijk Enige minpunt is wat rumoerig, maar was dan ook veel volk
  -

  "La nourriture bonne, malheureusement acceuil plus lent"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  L'acceuil a du avoir quelques défauts. Nous sommes rentrés à plusieurs et le service ne pouvait pas suivre. Mis à part ce petit problème rien à redire. La nourriture est typiquement Italienne et aussi est le personnel. Sans ce problème j'aurai donné un 10 sur 10. Gracie
  -

  "leuke bediening vriendelijk goede prijs kwaliteit"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  De bediening verloopt zeer goed. Het eten is zeker OK. Een goede Italiaan hoewel ik volgende keer à la carte ga eten ik zag gerechten als: sint jacobsvruchten, kreeft, t bone... Allemaal dingen dat het menu niet had. Ik wilde wat aanpassen aan het menu maar dit ging helaas niet zonder meerprijs; waar ik al het begrip voor heb. Het eten is echt goed en bediend door echte Italianen. Wij komen zeker terug, dan wel om eerder de volle prijs te betalen maar dan krijg je ook heel wat voor terug. Wij voelden ons niet benadeeld ongeacht de restaurant week.
  -

  "leuke menu voor de restaurant week"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  goed prijs / kwaliteit, lekkere gerechten en goede bediening leuke zaak in hartje Leuven minpuntje is dan toch weer het kleine pasta gerechtje die we erbij kregen wij komen zeker terug
  -

  "Ambiance verzekerd"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Lichten vielen uit tot twee maal toe :):):) Een avond om te herinneren! Het personeel heeft altijd zeer goed professioneel opgelost en komen verontschuldigen! Omwille van de overlast werd een moelleux van het huis aangeboden. Eten was gewoonweg uitstekend! Prijs / waliteit goed in orde! Wij komen terug! Mooie zaak, misschien wel naast Baracca en Barba tot de mooiste.
  -

  "Rustige avond uit in leuk Leuven"

  9,3
  eten: 10 service: 9 sfeer: 9
  Mooiste zaak van Leuven! We waren er al eens geweest en Michele was toen aanwezig. Deze keer was dat niet zo. Hij heeft wel zeer goed personeel geplaatst om zijn afwezigheid op te vangen. Niet iedereen spreekt Nederlands, maar wij vergeven ze omdat ze allemaal wel Italiaan zijn! De suggestie's met truffel zijn om van te smullen.
  -