Restaurant Lof (Sandton Grand Hotel Reylof) in Gent

Over Restaurant Lof (Sandton Grand Hotel Reylof)

Restaurant Lof (Sandton Grand Hotel Reylof)
Hoogstraat 36 , 9000 Gent

Restaurant Lof is uitgegroeid tot één van de meest trendy restaurants van Gent. De open keuken brengt een aangenaam sociaal gevoel met zich mee. Het interieur is kleurrijk en elegant met designs van Christian Lacroix en Designers Guild. Deze combinaties hebben ons restaurant een benijdenswaardige reputatie opgeleverd, dit is iets om zelf te ervaren.

De Franse keuken werd in een hedendaags kleedje gestoken, lichter en met een nationaal tintje. Elke avond koken Chef-kok Joris Korsten en zijn keuken brigade de sterren van de hemel en weten zij keer op keer te verrassen met de culinaire gerechten. Zij delen graag hun liefde voor het vak en de unieke smaakcombinaties met u. Hedendaagse gastronomie en architectuur ontmoeten elkaar op een verbluffende manier in Restaurant Lof. In de statement bar zal onze barman u met veel genoegen wegwijs maken door de ruime kaart.

Restaurant Lof zet al uw zintuigen op scherp, of het nu gaat om een zakendiner of om een avondje uit met familie of vrienden.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Lof (Sandton Grand Hotel Reylof)


8,7

(95 Recensies)


eten

8.9

service

8.9

sfeer

8.3

"Een aanrader!"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Heel vriendelijke bediening alhoewel we soms wel lang moesten wachten. Eten was super lekker! Speciaal en culinair!! We komen zeker nog eens terug!
-

""Speciaal, standing, lekker, vriendelijk." maar BETER"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
De toegekende punten waren niet correct weergegeven. Het was echt wel meer waard dan een algemene 7. Niet cosy genoeg voor koppels, maar voor iets grotere gezelschappen zeker een aanrader.
-

"Speciaal, standing, lekker, vriendelijk."

7,0
eten: 7 service: 8 sfeer: 6
Ter gelegenheid van de Restaurant Week eens gaan kennismaken, net tijdens de Gentse sneeuwbui-chaos. In de vroege avond bijna geen volk, eerder kille sfeer. Wel mooi restaurant en bar, ietwat speciaal ingericht, chic. Een uur later was er al meer volk en dit was aangenamer. Personeel was zeer vriendelijk, de bediening verliep vlot, standingvol.. Het menu was lekker, kwaliteit was goed, de hoeveelheid iets minder. (? ter gelegenheid van de Restaurant Week ?). Wel werden uitgebreide en lekkere extraatjes geserveerd bij het aperitief en bij de koffie. Zeker eens uitproberen.
-

"Hotelkeuken"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Mooi restaurant en bar, kwaliteit voldoende, hoeveelheid iets minder.
-

"restaurant week"

6,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 4
er was bijna geen volk wat de sfeer niet bevordert
-

"Een vuurwerk van ......"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
De lunch was echt "TOP". Een vuurwerk van smaken, geuren en zien. Alles met zorg en liefde vervaardigd door topkoks! Vlotte&vriendelijke bediening. Een echte aanrader!
-