Diningcity Deal: Waanzinnig 4-gangen menu € 49,00


.

Bistro Vintage in Kontich is een fantastisch restaurant met een seizoensgebonden menu en een uitstekende wijnkaart. Het team, stuk voor stuk getalenteerde vakmensen, deelt een diepgaande passie met slechts één doel: u en uw gezelschap tot in de puntjes verwennen. De keuken staat voor uitmuntende kwaliteit waar echte en intense smaken naar voren worden gehaald met eindeloze creativiteit. 

Voor DiningCity is een prachtig 4-gangen menu samengesteld, aan slechts € 49,00.

 

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Bistro Vintage

  Bistro Vintage
  Rijkerooistraat 14 , 2550 Kontich

  "Het Bistro Vintage-team verwelkomt u graag voor een heerlijke lunch of diner met charmante bediening, en dat in een sfeervol kader. Zaakvoerder Steven Wullaert heeft jarenlange ervaring als topsommelier bij sterrenrestaurant Nuance. In 2011 ontving hij de “Young Sommelier Award of Excellence” en in 2012 werd hij benoemd tot “Beste Sommelier van België”. GaultMillau bekroonde Stevens wijnkaart voor Nuance bovendien met de “Best Wine List 2015″ award. Steven deelt een diepgaande passie met zijn team, stuk voor stuk getalenteerde vakmensen met slechts één doel: u en uw gezelschap tot in de puntjes verwennen.” 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Bistro Vintage


  9,0

  (60 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  9.0

  sfeer

  8.9

  "Heerlijk topmensen!"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  We genoten van een lekker menu,geserveerd in een modern kader met een mooie indeling. De tafels staan rondom, in het midden kan je het team aan het werk, gadeslaan. ‘Bistro vintage’ heeft zijn naam niet gestolen, bistro meubilair, zeer modern met vintage aankleding. Het menu mag een verrassing zijn tot men de wijn moet bestellen,dan zou het fijn zijn om te weten welke wijn men kan kiezen. De sommelier heeft ons wel een aangepaste keuze per glas aangereikt. Hij was wel zuinig bij het inschenken van de wijn,maar gaf een ruime , professionele uitleg bij het inschenken. Het menu was top, de service vriendelijk en vlot. Ik wil het restaurant nog eens ervaren op het terras, bij mooi weer,want de omgeving is adembenemend.
  -

  "Hemels"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  het is ons zo goed meegevallen dat we terug gaan reserveren in februari
  -

  "Subliem"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Overheerlijke gerechten met een overvloed aan frisse verrassende en superlekkere smaken. Prachtige locatie en pand met supervriendelijke bediening. Wij komen zeker terug!
  -

  "Super lekker en zeer vriendelijke bediening"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  vriendelijk onthaal, gezellig restaurant, heerlijk verrassingsmenu en dit alles voor een, voor dit niveau, redelijke prijs. wij komen zeker terug
  -

  "TOPavond"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Het was een avond met vriendinnen. We zijn culinair verwend geweest. Daarnaast hing er echt een leuke sfeer. Ze zijn zeer professioneel, hebben veel kennis en kregen veel informatie. Maar het was daarnaast een losse, gezellige sfeer. Wij komen zeker terug!
  -

  ""

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Het was heel aangenaampersoneel en lekker eten
  -