Restaurant Zoethout in Wellen

Over Restaurant Zoethout

Zoethout
Vloeiherkstraat 14 , 3830 Wellen

Lien en Laurens heten u van harte welkom in restaurant Zoethout, een authentieke en culinaire hoeve in het hartje van Haspengouw. 

Zoethout brengt een pure keuken met streek- en seizoensgebonden producten. De eigen moestuin staat uiteraard ook centraal in de keuken van dit dynamisch koppel. Daarnaast mag u gastvrijheid en rust verwachten. Het doorleefde houten vakwerk in het restaurant benadrukken de warme sfeer. Tijdens uw diner kunt u ook een blik werpen in de keuken om Laurens en zijn team aan het werk te zien. Op mooie zomerdagen kunt u tevens rustig tafelen op de binnenkoer van deze vierkantshoeve. Ook de wijnen worden zorgvuldig uitgekozen met een mooie mix van klassiekers, wereld- en natuurwijnen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Zoethout


9,1

(174 Recensies)


eten

9.0

service

9.3

sfeer

8.9

"Aanrader "

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Zeer lekker gegeten in ontspannen sfeer. Blijf koken je hobby vinden, zoals besproken bij de zeeeeeer lekkere kaastafel, een ster hoeft niet. Al zouden jullie die dubbel en dik verdienen !!!
-

"Zoethout"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Super top
-

"Verrassend lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een zeer mooi kader verrassend lekker gegeten. Een aanrader, zowel de gerechtjes als het interieur en de bedinning waren top.
-

"Zoethout"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel mooie locatie
-

"dinner @ zoethout"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was verrukkelijk. De bediening was heel vlot, vriendelijk, gemoedelijk. gezellig vertoeven. Zeker een adresje om terug te komen. Proficiat aan het gehele team.
-

"Een ontdekking!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
In een mooi kader mochten we genieten van heerlijke gerechten met aangepaste wijnen.
-