Restaurant Zoethout in Wellen

Over Restaurant Zoethout

Zoethout
Vloeiherkstraat 14 , 3830 Wellen

Lien en Laurens heten u van harte welkom in restaurant Zoethout, een authentieke en culinaire hoeve in het hartje van Haspengouw. 

Naast de verrassende gerechten en groenten uit eigen tuin, mag u gastvrijheid en rust verwachten. Het doorleefde houten vakwerk in het restaurant benadrukken de warme sfeer. Tijdens uw diner kunt u ook een blik werpen in de keuken om Laurens en zijn team aan het werk te zien.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Zoethout


9,0

(163 Recensies)


eten

9.0

service

9.3

sfeer

8.9

"Pure keuken"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Zoethout biedt een pure keuken met lokale producten aan en dit alles in een zeer aangenaam kader. Een geslaagd concept van een jong team!
-

"Excellent"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
C'était la deuxième fois pour nous et encore une fois tout était très bon. A recommander
-

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals het altijd zou moeten zijn. Geen gewone gerechten / smaken zoals thuis maar net iets meer zodat het de moeite waard is op restaurant te gaan.
-

"super ervaring"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
spontane ontvangst waar je direct je als thuis voelt heel lekker gegeten en nieuwe wijntjes ontdekt Ik vermoed dat ze heel snel een 1 ster gaan krijgen want dat is het echt.
-

"Een grote teleurstelling."

5,3
eten: 4 service: 6 sfeer: 6
Bediening, gastvrouw deed haar uiterste best, maar kon het niveau van de keuken niet doen vergeten. Uit de keuken na de amuse, niets bijzonder, weinig inspiratie in de keuken, flauwe fletse te kleine gerechten voor een naar mijn mening te dure prijs. Sterallure met brasserie gerechten. Geen aanrader, en zeker niet voor herhaling vatbaar. Spijtig dat we dit moesten meemaken, een frituur bezoek was beter en veel goedkoper geweest. Wat wel zal blijven hangen is het dessert, ondermaats, nooit gezien en wat een plakboeltje.
-

"Spijtig voorval"

1,0
eten: 1 service: 1 sfeer: 1
Helaas hebben wij in de late namiddag een telefoontje gekregen van Lies om ons mee te delen dat er geen plaats meer was door een overboeking van de actie. Wij hebben wel een andere datum gekregen maar toch spijtig om op dat moment nog ergens anders een plaats te vinden.
-