Restaurant Zoethout in Wellen

Over Restaurant Zoethout

Zoethout
Vloeiherkstraat 14 , 3830 Wellen

Lien en Laurens heten u van harte welkom in restaurant Zoethout, een authentieke en culinaire hoeve in het hartje van Haspengouw. 

Zoethout serveert een pure keuken met streek- en seizoensgebonden producten. De eigen moestuin staat uiteraard ook centraal in de keuken van dit dynamisch koppel. Daarnaast mag u gastvrijheid en rust verwachten. Het doorleefde houten vakwerk in het restaurant benadrukken de warme sfeer. Tijdens uw diner kunt u ook een blik werpen in de keuken om Laurens en zijn team aan het werk te zien. Op mooie zomerdagen kunt u tevens rustig tafelen op de binnenkoer van deze vierkantshoeve. Ook de wijnen worden zorgvuldig uitgekozen met een mooie mix van klassiekers, wereld- en natuurwijnen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Zoethout


9,1

(188 Recensies)


eten

9.0

service

9.3

sfeer

8.9

"Misleidend"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Ontvangst was heel vriendelijk! Bediening was vriendelijk en professioneel! De porties waren meer dan voldoende maar de smaak was minder. Het mocht meer smaak hebben. Dit is misschien persoonlijk maar toch! Alles was mooi geserveerd. Wij vonden bij dit restaurant 'dining with the stars' misleidend, in die zin dat men telkens probeert ons te misleiden met supplementen. Als ze vragen of je dat of dit wenst, dan zijn dit telkens meerprijzen! En dit geven ze niet goed aan. Wij vinden als je reserveert met 'dining with the stars' voor een 4-gangenlunch aan 42,50 euro, dat men zich dan hieraan ook moet houden. Dan wil ik per persoon dit bedrag uitgeven exclusief de drank. Eerste vraag ivm aperitief, tja wij dachten dat dit inclusief was in de 4-gangen, niets is minder waar, 12,00 euro voor aperitief en 4 hapjes. Indien we dit op voorhand hadden geweten, dan hadden we dit zeker niet genomen vermits we die extra gang niet nodig vonden! Dus dit mag men wel duidelijker zeggen, dat dit niet inclusief de 4-gangen is. Ze overdonderen je daar zo mee! Dan was er een gerecht waar je voor truffel kon kiezen, stond op de kaart dat het 12,00 euro meer kost. Als ze het gerecht serveren, staat er iemand met een truffel en rasp klaar en vraagt of je dit wil. Wij hadden in het begin gezegd, de basic menu. Als je op het moment van de vraag of je truffel erbij wil, niet echt bij de pinken bent en ja antwoordde dan was je weeral 12,00 euro meer kwijt! Men vraagt dit op zo een vriendelijke manier of dit inbegrepen is, gewoon of je er zin in hebt of niet, zo komt het over. Dus enorm misleidend!
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst en aangename sfeer. De gastvrouw runt haar zaal perfect, aperitief stond binnen de 10 minuten op tafel! Leuk dat de koks allemaal aan tafel passeerden om een/meerdere gerechten voor te stellen. Hapjes en gerechten volgden zeer vlot, het tempo tot aan het hoofdgerecht was misschien net iets te hoog. Ruime porties.
-

"Super!"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker gegeten in een prachtig restaurant met zeer bekwaam en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader. Wij komen terug!
-

""

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Mooi pand en mooie inrichting, de bediening is vlot en vriendelijk, de smaken zitten ook goed, als we het dan afwegen en vergelijken met de prijs van 212,00 euro die we betaald hebben opteren wij toch voor een andere locatie, uiteraard een persoonlijke mening van smaken, maar het was toch een fijne en geslaagde avond.
-

"Teveel vis voor ons"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was heel lekker en mooi opgediend . Voor ons , maar dat is alleen onze mening , teveel vis ! Die was wel heel lekker ,maar wij zijn niet zo’n viseters ! We vonden de porties ook iets te groot , maar dat is subjectief ! De bediening heel vriendelijk en goed ! De omkadering buitengewoon ! Zullen zeker nog teruggaan en dan kunnen we onze wensen misschien kenbaar maken !
-

"Restaurant Zoethout"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker gegeten, lokale producten worden extra in de kijker gezet. zeer vriendelijke bediening. Wat me opviel waren de porties die je kreeg. We werden royaal bediend! echt een aanrader.
-