Restaurant Zoethout in Wellen

Over Restaurant Zoethout

Zoethout
Vloeiherkstraat 14 , 3830 Wellen

Lien en Laurens heten u van harte welkom in restaurant Zoethout, een authentieke en culinaire hoeve in het hartje van Haspengouw. 

Zoethout serveert een pure keuken met streek- en seizoensgebonden producten. De eigen moestuin staat uiteraard ook centraal in de keuken van dit dynamisch koppel. Daarnaast mag u gastvrijheid en rust verwachten. Het doorleefde houten vakwerk in het restaurant benadrukken de warme sfeer. Tijdens uw diner kunt u ook een blik werpen in de keuken om Laurens en zijn team aan het werk te zien. Op mooie zomerdagen kunt u tevens rustig tafelen op de binnenkoer van deze vierkantshoeve. Ook de wijnen worden zorgvuldig uitgekozen met een mooie mix van klassiekers, wereld- en natuurwijnen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Zoethout


9,1

(177 Recensies)


eten

9.0

service

9.3

sfeer

8.9

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fijne ontvangst,prachtlocatie en heel lekker eten. Ook de wijnen waren verfijnd en pasten perfect. Echte aanrader. We gaan terug!!
-

"Zalige zaak met veel passie uitgebaat"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooi warm interieur met het accent op eenvoud.van een zalig 5-gangen menu genoten. Zeer vriendelijke bediening. Mijn partner verrast met een leuk dessert voor zijn verjaardag. We zijn fan.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
de bediening was heel goed ,het eten was super lekker
-

"Aanrader "

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Zeer lekker gegeten in ontspannen sfeer. Blijf koken je hobby vinden, zoals besproken bij de zeeeeeer lekkere kaastafel, een ster hoeft niet. Al zouden jullie die dubbel en dik verdienen !!!
-

"Zoethout"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Super top
-

"Verrassend lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een zeer mooi kader verrassend lekker gegeten. Een aanrader, zowel de gerechtjes als het interieur en de bedinning waren top.
-