Restaurant Villa Eureka in Zottegem

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Villa Eureka

Villa Eureka
Europaweg 321 , 9620 Zottegem

De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft. Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.

Frederic is een kok met respect, voor de seizoenen, het product en de mensen die hem steunen: zijn ouders en partner Magdalena, timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Villa Eureka


9,0

(54 Recensies)


eten

8.9

service

9.4

sfeer

8.7

"aanbevolen restaurant"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
aangenaam interieur - een gevarieerd menu met zowel vis als vlees. Prijs / kwaliteit zeer goed. Een vlotte bediening. Kortom de moeite om dit restaurant een bezoekje te brengen. Een pluim voor de kok en de opdiener.
-

"Positieve verrassing"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Een restaurant waar je je thuis voelt.
-

"Superlekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Superlekker gegeten en vriendelijke bediening!!
-

"Lekker hoeft zeker niet duur te zijn"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Leuk adresje, ontdekt via restaurantweek 2018. Geen tralala maar lekker eten voor een eerlijke prijs. De bediening verliep vlot in een knus en gezellig kader. De keuze van de gul geschonken aangepaste wijnen tilden de gerechtjes naar een hoger niveau. Daar we naast de kast met het digestiefassortiment waren gezeten heb ik nog van een verrukkelijke Dalwinnie Scotch Whisky genoten als afsluiter. We komen zeker terug.
-

"toppie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
perfecte bediening van heerlijke gerechten!
-

"Een aanrader!"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Hartelijke ontvangst, perfecte service, lekkere gerechten en wijnen, origineel thee-aanbod, gezellig interieur... Voor herhaling vatbaar!
-