Restaurant Villa Eureka in Zottegem

Over Restaurant Villa Eureka

Villa Eureka
Europaweg 321 , 9620 Zottegem

De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft. Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.

Frederic is een kok met respect, voor de seizoenen, het product en de mensen die hem steunen: zijn ouders en partner Magdalena, timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Villa Eureka


9,0

(41 Recensies)


eten

8.9

service

9.4

sfeer

8.7

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben inderdaad zeer lekker gegeten in Villa Eureka. Een aanrader ! We gaan zeker nog terug.
-

"Goed restaurant, leuke menu's en lekkere wijnen"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Het was een eerste kennismaking met Villa Eureka maar zeker niet de laatste. We hebben zeer lekker gegeten en ook de aangepaste wijnen waren goed. Wel jammer dat we van de rode wijn geen 2de schenking kregen en de andere tafel wel, anders had de service ook 5 sterren gekregen. Voor de rest was de service aangenaam: zeer warme ontvangst, goede info over de gerechten en de wijn. Het interieur is een gezellige moderne ingerichte huiskamer, heel fijn!!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een echte aanrader. Het personeel was vriendelijk en de gerechten en wijn werden voorzien van voortreffelijk advies. Ook het driegangenmenu was overheerlijk.
-

"eureka"

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
zeer lekkere eenvoudige keuken
-

"Week van het restaurant "VILLA EUREKA""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het was lekker vertoeven op het terras , vriendelijke bediening en het eten was ook lekker !
-

"Aangenaam, van begin tot einde"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij waren aangenaam verrast door het mooie interieur, de fantastische bediening en de lekkere keuken. Wij gaan zeker terug.
-