Restaurant Villa Eureka in Zottegem

Over Restaurant Villa Eureka

Villa Eureka
Europaweg 321 , 9620 Zottegem

De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft. Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.

Frederic is een kok met respect, voor de seizoenen, het product en de mensen die hem steunen: zijn ouders en partner Magdalena, timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Villa Eureka


8,9

(34 Recensies)


eten

8.8

service

9.4

sfeer

8.6

"Diner @ villa Eureka"

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
lekkere gerechten in een stijlvol kader!
-

"Gezellig restaurant"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Spiijtig van de amuses ( stukje paté op toastje en mini hamburgertje ) en het nagerecht, een pannecota , maar het voorgerecht , een carpaccio van belgisch blauwwit en het hoofdgerecht , een op vel gebakken stuk kabeljauw , waren zeer lekker. De huiswijn is niet duur. Mooi en gezellig restaurant
-

"Een ontdekking in eigen streek"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
De ontvangst is er hartelijk. De gerechten zijn mooi gepresenteerd en bij de bediening is er uitgebreide uitleg bij wat er geserveerd wordt. De gerechten zijn ook zeer smaakvol. Je kan er rustig tafelen en je krijgt er waar voor je geld!
-

"Leuke verrassing"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De bediening was van het begin tot het einde top. De verrassingsmenu zeer lekker. De tussenpoze tussen de gerechten ideaal. Lekkere wijntjes met uitleg. Rustige omgeving, niet luidruchtig, aangename muziek. Een AANRADER. Tip: de kok mag eens in het restaurant komen, zo zien we eens wie de lekkere gerechtjes klaar maakt.
-

"de moeite waard"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
zeer lekkere keuken met eerlijke ingrediënten, heel vriendelijke bediening, we hebben genoten!
-

"Lekker gegeten"

8,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 8
Heel vriendelijk onthaal en bediening aan tafel. Super professioneel en toch met een vleugje humor. Lekker gegeten - vooral de hoofdschotel (zalm met couscous) was heel lekker en toch verrassend. Ik heb een 3 gegeven voor keuken omdat het voorgerecht (carpaccio) een eenvoudig voorgerecht is. Het voorgerechtje had wat specialer/verrassender mogen zijn. Het dessert was wel lekker. En de aangepaste wijnen waren héél goed. Kortom, het is niet de eerste keer dat ik hier kom en ben steeds tevreden geweest.
-