Diningcity Deal: Voortreffelijke 3-gangen menu € 33,00


.

Restaurant Transvaal in Ruddervoorde is een gezellig eethuis waar passie, charme en beleving centraal staan. Dit restaurant is gelegen op een unieke locatie en de kaart bevat variatie en heerlijke gerechten in een charmant kader, waarbij gastvrouw Aaike Vanhove en Chef Stefaan Dekerf u graag verwelkomen. De keuken staat voor uitmuntende kwaliteit waar echte en intense smaken naar voren worden gehaald met eindeloze creativiteit. Voor DiningCity is een prachtig 3-gangen menu samengesteld. 

 

 

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Transvaal

  Transvaal
  Sijslostraat 127 , 8020 Ruddervoorde

  Gezellig eethuis waar passie, charme en beleving centraal staan! Een unieke locatie, variatie en heerlijke gerechten in een charmant kader waar gastvrouw Aaike Vanhove en Chef Stefaan Dekerf u graag verwelkomen. 

  Eethuis Transvaal is de plaats voor een snelle lunch, een gastronomisch diner met uw partner of een gezellige avond met vrienden of familie. De kaart biedt een gevarieerd aanbod met wereldinvloeden en een maandelijks wisselend menu met creative gerechten volgens seizoen. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Transvaal


  8,9

  (78 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  9.2

  sfeer

  8.4

  ""

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Zeer vriendelijk en hartelijk onthaal en bediening, vlotte communicatie en goede uitleg bij de gerechten en wijnen. Zeer lekkere gerechten met uitstekende smaakcombinaties en mooi gepresenteerd . Een heel aangename ervaring zeker voor herhaling vatbaar
  -

  ""

  5,3
  eten: 2 service: 9 sfeer: 5
  Breng gerust enkele boterhammen mee. En breng zelf jouw wijn mee. De porties zijn ronduit belachelijk. Lekker is het wel. Maar helaas vertrek je met honger huiswaarts.
  -

  "Etentje bij Transvaal"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Verrassende ontdekking:zeer vriendelijk onthaal en bediening,superlekker gerechten.Sfeervol interieur.
  -

  "Een verrijking voor de regio"

  7,7
  eten: 8 service: 9 sfeer: 6
  Eethuis Transvaal mag er zijn. Geen restaurant voor toeristen of vleeseters, dan wel een verfijnde keuken die men niet zou verwachten in een landelijke gemeente. De service is er goed en de keuken perfectvoor de gevraagde prijs. Licht minpunt is de rumoerige sfeer van een te klein vertrek voor 22 couverts.
  -

  "Een aanrader"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het was zeer gezellig. Een aangename sfeer. Zeer lekker van eten. Mooie presentatie en de smaken zaten zeer goed.
  -

  "bijzonder aangename culinaire verrassing"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Heel professionele en persoonlijke bediening met een uitgebreide kennis van alle culinaire aspecten. Het menu was effenaf top ; heel gevarieerd, veel speciale smaken, niet overdadig maar goed gedoseerd met een super dessert er bovenop : heerlijk !
  -