Restaurant Transvaal in Ruddervoorde

Over Restaurant Transvaal

Transvaal
Sijslostraat 127 , 8020 Ruddervoorde

Gezellig eethuis waar passie, charme en beleving centraal staan! Een unieke locatie, variatie en heerlijke gerechten in een charmant kader waar gastvrouw Aaike Vanhove en Chef Stefaan Dekerf u graag verwelkomen. 

Eethuis Transvaal is de plaats voor een snelle lunch, een gastronomisch diner met uw partner of een gezellige avond met vrienden of familie. De kaart biedt een gevarieerd aanbod met wereldinvloeden en een maandelijks wisselend menu met creative gerechten volgens seizoen. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Transvaal


8,9

(66 Recensies)


eten

9.1

service

9.1

sfeer

8.4

"Transvaal 2 december 2017"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is er huiselijk en knus. Aaike in de zaal en Stefaan in de keuken. De bediening is super en vlotjes. Het eten is er heerlijk, complementen aan de kok !
-

"Etentje bij Transvaal in Ruddervoorde"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
De bediening verdiend een zeer grote pluim. Alles ging supervlot en er was zelfs nog tijd om een praatje te doen met de mensen. Dat was leuk en aangenaam. Het eten was ook superlekker, stijlvol gepresenteerd, en met veel variatie en lekkere smaken. Super ! Wij hadden 2 minpuntjes genoteerd : We hadden de glaasjes voor water niet echt passend, vandaar ook dat we onze water in een wijnglas per ongeluk hadden ingeschonken. Verder is het ook zo gezien de ruimte klein is, en je dicht bij elkaar zit, het heel moeilijk is om te praten met elkaar. Er was redelijk veel lawaai voor en achter ons. Maar voor de rest, was het huisje wel gezellig.
-

"aangename verrassing in Transvaal"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Héél leuk en gezellig restaurant,super lekker gegeten met originele combinaties!Vriendelijke en aangename sfeer!
-

"Voor herhaling vatbaar"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel lekker gegeten, pure smaken, bediening was vlot en vriendelijk Ook lekkere wijnen!
-

"Super! Zeer aangename bedienin! Super fijne keuken! "

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
aangename Bediening, super fijne keuken!
-

"Geslaagd!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was de eerst maal dat ik deel nam aan de restaurantweek en heb er geen spijt van. De ontvangst was zeer aangenaam.Het eten was zeer lekker en de borden waren zeer mooi gedresseerd!Lekker hapje bij de aperitief,fijne zelfgebakken broodjes bij het voorgerechtje,het was genieten!Intussen al jullie adres doorgegeven! Een aanrader!Doe zo verder!
-