Restaurant Durbuy O in Durbuy

Over Restaurant Durbuy O

Durbuy O
Warre 26 , 6941 Durbuy

Koen en Laurence Timmerman verwelkomen u sinds juli 2012 in hotel – restaurant Durbuy Ô gelegen in het dorpje Warre nabij Durbuy. Alleen de voorgevel heeft nog het cachet van een vorig tijdperk. De nieuwe stijl, inrichting en decoratie ademen elegantie en moderniteit uit. 

Koen biedt een fijne keuken aan met verse markt- en seizoensproducten. De nadruk ligt hier vooral op regionale smaken: groenten van de Jardin d’Antan, kazen van kaasmakerij les Tourelles in Fisenne, coq des prés Bio-label gevogelte… De restaurantkaart met 3 of 4-gangenmenu verandert om de 5 weken. 

De keuken van Durbuy Ô is perfect geïntegreerd in de zaal van het restaurant wat de gasten toelaat om de chef aan het werk te zien aan de ene kant en de tuin en het ruime terras aan de andere kant. 

Het hotelaanbod rust op 6 kamers waarvan 2 famiale suites – verblijfsarrangementen aangepast aan de wensen van de klant.

 

pas de paiement par carte - merci geen betaling met kaart - dank u

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Durbuy O


8,8

(76 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.4

"Exceptional evening "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
we discovered tastes and associations of tastes very interesting ... Everything was really delicious. Plates well presented and copious. a delight!
-

"Aanrader"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Fijne smaakvolle gerechten. Het menu werd zonder probleem aangepast aan voedselintolerantie. Uitbaters die goed weten waarmee ze bezig zijn!
-

"Satisfaction dans une atmosphère paisible et très ensoleillée "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
assiette bien présentée et complète dans sa diversité avec un service simple et sympathique .
-

"verborgen parel"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker eten, vriendelijke bediening, we komen zeker terug!
-

"Exceptionnel"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Un acceuil très chaleureux, un cadre agréable et moderne. Un service très sympathique et prévenant. Et que dire de l'assiette, parfaite! Nous reviendrons
-

"Heerlijke menu"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Iedere keer opnieuw een overheerlijk samengesteld menu met aandacht voor "terroir" producten en vergeten groenten. Proficiat Koen en Laurence
-