Restaurant Maison Thirion in Hoogstraten

Over Restaurant Maison Thirion

Maison Thirion
Gelmelstraat 6 , 2320 Hoogstraten

In het centrum van Hoogstraten vindt u in de Gelmelstraat 6 een oud herenhuis met de statige naam ‘Maison Thirion’, het voormalige woonhuis van de gelijknamige burgemeester van de stad tijdens de jaren 1947 tot 1954. Het restaurant dankt zijn naam aan deze man aangezien hij dezelfde waarden, in verband met kwaliteit, stiptheid en doorzettingsvermogen hanteerde als Chef Jeroen en gastvrouw Daisy.

Jeroen Moernaut genoot een koksopleiding aan het VTI Spijker te Hoogstraten en draagt samen met Daisy De Decker vriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Beiden bezorgen ze de gasten een aangenaam restaurantmoment. In de huislijke sfeer, met zitplaats voor 30 gasten, presenteert de chef kleine maar indrukwekkende kaart waarin hij steeds met dagverse producten werkt. Alles wat u bestelt wordt van begin tot einde in eigen huis bereid.

Ook bij drukke momenten behouden ze dezelfde standaard. Op deze momenten kan de wachttijd een beetje oplopen, daar zij alles à la minute met liefde en verse producten bereiden. Wanneer u echter een heerlijk gerecht geserveerd wordt, bent u dit al snel vergeten.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Maison Thirion


9,2

(35 Recensies)


eten

9.4

service

9.3

sfeer

8.9

""

5,3
eten: 5 service: 5 sfeer: 6
Goed maar toch niet voor herhaling vatbaar.De wijnen waren wel heel goed.Voogerecht,rauw kalfs had geen smaak.Tussengerecht,vis. Was oké mar ook te weinig gekruid.Hoofdgerecht,goed.Nagerecht was meer mee te doen,zeker in de stad van de aardbeien.
-

"value for money"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
gezellige ingericht ,huiskamer restaurant met open keuken zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer/kok lekkere huiswijn aan een zeer betaalbare prijs en uiteraard lekker eten, verrassende maar geslaagde combinaties, goede mix tussen traditionele keuken met nieuwe elementen Een aanrader !
-

"Etentje met vrienden "

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heel lekker en fijne gerechten. Soms wel een beetje te lange wachttijd, maar toch knap wat jullie met zijn tweetjes verwezenlijken.
-

"Maison trion"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig kamerrestaurant. De bediening ligt volledig in de handen van de kok en zijn vrouw,geen personeel. Beiden supervriendelijk.Alles liep heel vlotjes.De gerechten waren top en allemaal van hoog niveau,Allemaal schilderijtjes op je bord,soms zelf spijtig dat je ze ze moest opeten,zo mooi,echt top. Ook een extra meerwaarde vind ik hier.Ze hebben zelf een servies laten maken dat bij hun gerechten hoort waardoor ze nog meer tot uiting komen .Echt een meerwaarde en pluspunt voor hun. Zeker een aanrader en wij komen hier zeker nog terug .Doe zo verder met jullie topgerechtjes en topsmaken en mooie schilderijtjes op jullie bord . Super gegeten
-

"Hoogstaande gastronomie in Hoogstraten ! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooi en gezellig tafelen. Schitterende menu's, borden als kunstwerkjes, verrassende hapjes tussendoor, met kennis en glimlach geserveerd. Hou je van verfijnde smaken, dan is Maison Thirion een absolute aanrader ! Warm aanbevolen !
-

"Restaurant week"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Fantastisch lekker gegeten, inclusief twee extra gerechten bij het restaurantweek-menu. De verassende en lekkere amuses werden gevolgd door schitterende voor- en tussengerechten. Het hoofdgerecht was een vernieuwende bereiding van eendeborst en om af te sluiten was er een lekker dessert met weer zeer gevarieerde smaken. Een topper is het huisgeroookt speenvarken met venkel en prei en een tuinbonencoulis die perfect de gerookte smaak in balans brengt. Onvoorstelbaar dat chef Jeroen dit allemaal helemaal alleen bereidt. De bijpassende wijnen waren meestal goed, maar hier is toch nog een beetje progressie mogelijk. Enig minpuntje die avond (maar daar kunnen Chef Jeroen en gastvrouw Daisy niets aan doen) was een zeer luidruchtige tafel van 7 personen waardoor de informatie bij de gerechten en wijnen voor ons niet altijd verstaanbaar was en waardoor we ook niet rustig en ten volle hebben kunnen genieten van de schitterende gerechten. Maar zeker een adresje om meer te bezoeken!
-