Diningcity Deal: Waanzinnig 5-gangen Michelin Winnaars menu € 82,50


.

Restaurant Nuance** is een van de winnaars van Dining with the Stars 2018!

Op basis van de reviews van gasten is Restaurant Nuance** gekozen tot een van de winnaars tijdens Dining with the Stars 2018, met een schoon cijfer van een 9,64.

Wilt u (nogmaals) het winnende 5-gangendiner proeven aan slechts 82,50 euro per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 • Te reserveren t/m 28 oktober 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Fantastische 4-gangen Michelin Winnaars lunch € 67,50


  .

  Restaurant Nuance** is een van de winnaars van Dining with the Stars 2018!

  Op basis van de reviews van gasten is Restaurant Nuance** gekozen tot een van de winnaars tijdens Dining with the Stars 2018, met een schoon cijfer van een 9,64.

  Wilt u (nogmaals) de winnende 4-gangenlunch proeven aan slechts 67,50 euro per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 • Te reserveren t/m 28 oktober 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Nuance**

  Restaurant Nuance**
  Kiliaanstraat 6-8 , 2570 Duffel

  Restaurant Nuance** is gevestigd in Duffel. Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. Nuance is een beetje Parijs met een persoonlijke twist.

  Zowel in de keuken als in de bediening willen we blijven evolueren. Daarom hebben we na 7 jaar gekozen voor een nieuw interieur, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Maar de basis blijft!

  "Ik zet mijn gerechten nog altijd volledig naar mijn hand en mijn vrouw Sofie weet ze altijd met de glimlach te serveren. Zij weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn verlengde in het restaurant."

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Nuance**


  9,1

  (313 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  9.2

  sfeer

  8.8

  "Resto Nuance"

  9,3
  eten: 10 service: 9 sfeer: 9
  Alles was TOP! De keuken,de service (heel professioneel en vriendelijk) en een aangename sfeer; Een aanrader. Het was de eers.te keer maar zeker niet de laatste
  -

  "VERWENNERIJ TEN TOP"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Onze reservatie bij 'Nuance' had een dubbel gevoel... Wij hadden reeds enkele keren in 'l'air du temps' geweest en vonden het daar geweldig. ' Nuance' stond al een punt achter in mijn gedachtegang. Onbekend dus onbemind.... Na een zeer hartelijk ontvangst stapelden de pluspunten zich op. Fantastisch, alles top zonder stijfheid, iets wat in voornoemde ook van toepassing is. We bestelden een extra gerecht, bijpassende wijnen en de rekening was dan ook niet min...... Ik zou er echter volgende keer er niet moeten over twijfelen om het terug te doen. Dit is een totale belevenis die het waard is. Zelf heb ik een zeer lange loopbaan gekend in de horeca en in kan ten volle genieten van het ongelofelijk harde en prachtige werk dat al deze mensen dag in, dag uit verrichten.. Wij komen terug.... Fantastisch Bedankt 'Nuance'
  -

  "SUPER ervaring in een TOP restaurant! "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Gisteren hebben we mogen genieten van een geweldige culinaire ervaring bij Nuance. Het personeel was vriendelijk, de gerechten één voor één echt overheerlijke kunstwerkjes en ook de sommelier deed zijn best ons extra achtergrond te geven bij de wijnen die hij ons serveerde. Echt een aanrader, ik wil er nu al terug gaan!
  -

  "Etentje bij Nuance** (Duffel) op 24 september 2018 "

  8,7
  eten: 9 service: 9 sfeer: 8
  Wij reserveerden op 24 september 2018 om 20u voor een etentje bij 2** restaurant Nuance in Duffel via de formule 'Dining with the stars' van Nespresso. Dat we 15' te laat waren was geen enkel probleem, en ook de bediening was zeer goed. Het eten heeft ons enorm gesmaakt, en we vonden het zeer positief dat Nuance er ook een geweldige ervaring van maakt als je reserveert met een formule. Het enige (toch belangrijke) minpunt vonden wij de prijs voor de drank. We verschoten enorm dat voor een fles plat water € 20 werd aangerekend (ter vergelijking met andere restaurants: €9 per fles), en voor 3 glazen bijpassende wijn maar liefst €65 (ter vergelijking met een 1* restaurant waar we gisteren aten: €45 voor 3 glazen bijpassende wijn). We hebben bij ontvangst van de rekening nagevraagd of er sprake was van een vergissing, dit was niet het geval. Naar ons gevoel zijn deze bedragen toch echt overdreven. Dat over deze prijzen op voorhand ook helemaal niet gecommuniceerd wordt, maakt het des te jammer. Een gewaarschuwd man is er 2 waard.
  -

  "TOP RESTO"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Het eten was gewoon fantastisch, tot in de puntjes afgewerkt en mooi geserveerd. Topkwaliteit! De bediening ook niets op aan te merken. Allen even vriendelijk! Dankuwel om ons een gezellige avond te hebben bezorgd.
  -

  "Een klein pareltje...."

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Zeer lekker gegeten met uitstekende aangepaste wijnen! Service en sfeer was TOP!!!
  -